- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 18 и още девствен
Първоначално написано от CristianoRonaldo9
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш в някоя дискотека с 1-2ма приятели, вкарваш 1-2 за сила и започваш да вкарваш погледи, да се присламчваш към някоя. Запознай се или пък директно започвай да танцуваш с нея. Ако те резне или избяга... да не ти пука нито ще я видиш повече... продължавай с другите. По дискотеките винаги има кръвожадни за секс момичета, така че не се притеснявай. Щом си спортист се предполага, че си с хубаво тяло, а забивките за по една вечер стават точно така. Зарибяваш някоя в дискотеката.. танцувате целуваш я по врата, по устата, обарваш по каналите и по някое време и казваш "ела в нас" или нещо подобно и е уредена работата. Може и на хотелче, може у вас, може у тях.. ако те отреже продължаваш нататък, да не ти пука. Пък и който го е страх от мечки не ходи в гората. Запомни най-важното, което трябва да ти се запечата в главата: "Who hesitates, masturbates."
edit: А за мастиите и ебачите, които подиграват момчето. Що не си ебете путката майна нещастници? Припомнете си колко сте били жалки и вие първия път и преди това.
Temet Nosce
벨야카
ако ти е толко проблем кво ше ти стане ако отидеш при някоя курва...аз така направих![]()
щом пишеш тук напрао си праиш обява за безплатна курва не си нормаленПървоначално написано от CristianoRonaldo9
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
F A N T A S T I C
Пробвай със сайт за запознанства да се запознаеш с повече момичета.
Щом си спортист не мисля, че ще е трудно да зарибиш някоя девойка, освен ако спортът не е шах или вдигане на лъжица, сумо.
Спокс, ще си намерип някоя издивяла кака, която ще ти оправи положениетоУспех!
П.П.
Възрастта ти си е идеална за секс, няма да се стряскаш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Бате събери 100тина лева и ще те открехна в тая област при вълшебната фея ... след което ще ти се дигне самочувствието и пуцарани сами ще идват при теб .... ако си сдуханяк и мистър вселена да си шанса ти е 1 на 1000 в компанията на пияни цифри ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Да бе-и в заключената ти тема разбрахме че си девствен,поне да беше променил текста малко ОМГИмам проблем, много ме е срам да го кажа, но аз съм момче на 13, а съм още девствен и се чувствам супер кофти. Може би проблемът е в това, че не излизам достатъчно, понеже съм спортист, а като изляза трудно се решавам да заговоря момиче, понеже съм доста притеснителен. Мисля че съм хубаво момче, нормално, ако има някое момиче малко да ме разбира и иска да правим секс да пише.![]()
![]()
Ето я и въпросната тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=280549
Ама как всички му се вързаха обаче, ааа![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
и аз съм на 18 и съм девствена, и не ми е проблем
Кой ще иска тебе ?Първоначално написано от IrInChEtYyY
![]()
--------------------------------------------------------
Пробвай тук -> http://gepime.com/ все някоя ще се нявие
![]()
![]()
Гордей се,вместо да се тюфкашПървоначално написано от CristianoRonaldo9
![]()
Като чета такива теми и ми идва да се гръмна..
Хей 18 годишния пикльо да не си спал ами да си чукал..![]()
Темата 100% ебавка..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
айде де некоя съфорумничка да му пусне да не продължава с тъпите теми :<
GTA Stunting
Аиде ниакой да пише де, заебах те ли моиа проблем ?? (съжелевам за "иа" , но ми е развалено![]()
Не е кой знае какво,че не си правил секс бе момче......как може така да го приемаете...![]()
+1 \Първоначално написано от TheBlueAvalanche
/
![]()
![]()
![]()
пий повече и нещата шсе опраят![]()
![]()
Тва е мойта тема :@Първоначално написано от radybt