.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Виж сега какво ще ти кажа, на 21 години съм ... на 20 години ми беше първия път, и ми беше до такава степен писнало, че просто не ми се занимаваше с момичета, та даже и тук в този форум сигурно съм пускал такива теми преди 2 години. Та мисълта ми е разбирам как се чувстваш, защото и аз съм бил така, но реално няма за какво да се тревожиш и да си даваш зор. Ако търсиш сериозна връзка - за всеки влак си има пътници, ако не то рано или късно така или инак пак ще правиш секс. Но лично мое мнение ако не е със специален човек няма особен смисъл. Така че смело си живей, тези неща идват найстина когато най-малко очакваш, и не съм нито първия, нито единствения който би ти го казал
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

по - жалка тема не съм виждала
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vde
    Към автора - без да ми се обиждаш, но спортистите въобще не се притеснителни, така че измисли нящо друго
    Хайде бе, занимавам се с спорт без да уточнявам и то не един от над 12 години ... до преди 1 година бях супер притеснителен с момичетата, до степен до каквато не можеш да си представиш, така че това не е показател. Не е хубаво всички да се слагат под общ знаменател !
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sofff
    по - жалка тема не съм виждала
    u can be more tolerant
    ( не го казвам с лошо)

Цитирай Първоначално написано от InternetTroll
    hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Цитирай Първоначално написано от Ax3
    Баа. Пич, трябва да се гордееш. Истинско постижение е да си останеш девствен до 18, някои се спират и на по-симпатични числа, като 12 или 13 например.
    Ест
    Но пък вече му е време не мислиш ли...
    Няма определено време за това. Когато е готов и мисли, че трябва да го направи, тогава един човек трябва да го прави. Все едно да пусна тема "Много ма я срам, ма съм на 15 и никога досега не съм имал гадже, освен това никога не съм се напивал, не съм пушил и не съм се боцкал. Позор съм."
    Когато е готов хаах
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    никъде не пише, че всички трябва да се наебат преди да навършат 13 и твоя ред ще дойде... успех от мен

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Баа. Пич, трябва да се гордееш. Истинско постижение е да си останеш девствен до 18, някои се спират и на по-симпатични числа, като 12 или 13 например.
    +1

A съвета да го направиш с някой за който не ти пука, например с к***а според мен не е правилен, но решението си е твое.
    +2
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Абе айде някоя да му пуска на момчето ве хаха не се стеснявайте, нали уш всички харесвахте девственици и умирахте за тях, пък ся

Олее,аз съм на 15 и още съм дествена.Споко ве,ще му доиде времето и мястото.^,-

ае чоек няма от кво да се притесняваш и аз съм дествен и сам на 17 в момента си оговарям среща(точно сега докат пиша тук)и се надявам да успея с това момиче... верно и аз съм малко срамежлив ама бутам колкото мога Та срам те е че си дествен а ? аз на такиа дет мнението им е "как може да си на 18 и да не си ебал" кво да им кажа просто им тегля ена майна ко ма интересуват забутаните им мнения та пожелай и на мене късмет :P Просто малко повече увереност в себе си

Град
    София
    на курва не ходи не си кыорав не си сакат гадже можеш да си хванеш !
    Exorcism !

Не се притеснявай пич, до вчера и аз бях девствен (е вярно че аз въм на 16, но какво пък толкова) и си мислех, че скоро няма да ме огрее но просто нещата се случиха Просто опитай малко повече контакти с момичета и нещата все някога ще станат.Успех

+1

A съвета да го направиш с някой за който не ти пука, например с к***а според мен не е правилен, но решението си е твое.

Не е проблем да не си правил секс на 18, ако щев и на 25, пробле, е обаче ако не се опитваш да си намериш причтелка, имам предвид самият контакт. А иначе при сексът, само първият път е страннен или по-труден, после всичко си става от само себе си. Спортист си - значи знаеш, че за да спечелиш играта с анужни усилия - при момичетата това означава да правиш контакти.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от wizzybizzy123
    +1

Дааа !!! *+1*

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Прав е. Аз сефтето като си го направих с 1 ку....а въобще не ми е пукало.
    лош съвет...
    За контакти...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Няма нищо срамно или странно в това че си девствен .. не се притеснявай до като не пробаш няма как да не си притеснен много хора са така вклиучително и аз до първият ми път бях много притеснителен .. ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ БРАТ И ТВОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ

Град
    Lyon
    и от кво те е срам ? че хуя ти не е бил в нечия п*тка ?xDD хахаха ... би трябвало да се гордееш вместо по такъв жалък начин да изгубиш девствеността си )))
    :P
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Няма от какво да се срамуваш.според мен това да го направиш с някоя за която не ти пука е тъпо, но решението си е твое. Познавам едно момче на 22 което все още е девствено ама той не стига, че не го бива като овек ами и като момче. Така, че ти се отпусни говори си спокоино с момичета. Търси и рано или късно ще намериш някоя подходяща. Като я срещнеш ще разбереш. И другото ,което се сещам.Приятеля ми каза, че няма момиче, което да не писка ,а момче, което не знае как да си поиска.Така, че се научи да си искаш и ще получаваш!

цс

аз искам да го направим

точно така Dancing независимо дали си на 12/13 или 18 първия път никога не се забравя. Като те питат как ти беше първия път как ще отговаряш : "Ем с една к***а, Embarassed така ми казаха да направя" Exclamation
    Very Happy Laughing

+1 Абсолютно съгласна!

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Няма нищо срамно или странно в това че си девствен .. не се притеснявай до като не пробаш няма как да не си притеснен много хора са така вклиучително и аз до първият ми път бях много притеснителен .. ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ БРАТ И ТВОЙТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ

За съжаление!

Re: цс

[quote="HotSexyDoll"]аз искам да го направим [/quot

Ами айде да го направим догава, от къде си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си