- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разкажете най-страшните и най-смешните ви сънища
Ще започна с един страшен:
Започна по следния начин: от терасата ни излетяха 3 ракети и взривиха отсрещния блок... обявиха военно положение, сирени, самолети, земята се разтресе, и като на сън всичко мина за 2 минути и ми казаха че е свършило... и тогава гледам аз през прозореца - отрещния блок, без мазилка порутен и на терасата отреща гледам 3 дупки на стената, поглеждам и нашата стена и осъзнавам че и тя няма мазилка и като порутена, а на стената 3-те дупки...помислих си че съм умрял в съня ... и такам
айде сега и вие разкажете нещо
Според мен най-смешният ми сън беше,че говоря по телефона,дори не е в ръката ми,разсънвам се и продължавам.. по едно време ми идва наум,че съм сънувала.. когато поглеждам ръката си.. ни телефон,ни нищо![]()
така един път и с един лаптоп.. сънувах,че си цъкам..
![]()
Най-страшния ми сън беше когато умрях 5 пъти за една нощдобре че някаква котка се разцвили навънка... че се събудих
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Ами те много, ама не ги помня кой знае колко добре.
Първото ми не знам дали е точно сън. Значи има едно голямо огледало в моята стая и по принцип като легна малко ми трябва да се надигна и се виждам в цял ръст. И една вечер може би съм сънувал, не се знае, си отварям очите и гледам осреща в огледалото, че ме гледа извънземно. Ама не като тия от детските филмчета, ами от ужасите. И като подскочих, като се разбягах в коридора и събудих чак баща ми, ама той не ми обърна внимание% секунди не знаех на кои хора съм.
А по принцип кошмарите ми са от типа бягам, но адски бавно и все ме стигат. Много е гадно![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Аз страшни сънища в момента не се сещам.. Не съм сънувала скоро.
Иначе преди година някъде сънувах, че вървя по някаква поляна и изведнъж виждам как някаква врата се приближава към мен.. И понеже вече беше много близо аз се опитах да я бутна с ръце..
Та понеже леглото ми е близо до стената и аз докато спя съм ударила стената с ръце при което съм се бутнала назад.. та за малко не паднах от леглото![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ами аз попринцип всяка сутрин ставам (насън) и се заливам от смях
и това лято с приятеля ми спим и аз пак ствам и почвам да се хиляя и той ме пита какво има и аз му отвръщам : нищоо нищоо една бабичкаа и продължавам да се смея![]()
![]()
![]()
а пък всъщност май сънувах една гола баба да бяга![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Понеже имам страх от високо и в сънищата ми или падам от някви тераси или както си ходя попадам в някаква буря и вятъра ме понася високо, високо и после падам. Друго страшно съм сънувала , че ми опадват зъбите или ми се клатят, което в съновниците пише, че е загуба на близък човек. В интерес на истината откакто почина дядо ми не съм го сънувала повече това...
Най-смешния не помня, но вчера сънувах как отиваме в планината да си перем чорапитеИ после се женя за един опосум
![]()
![]()
Най-страшен...сънувала съм, че умирам![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Смешни сънища не съм сънувала, но редовно се хиля насън, а после не помня на какво съм се смяла толкова.
Страшни сънища - винаги след някакъв филм за вулкани и урагани, сънувам, че Витоша изригва(понеже живея в Княжево, доста еблизо да планина), лавата ни застига и нямаме време да избягаме. после ходим към колата, пък аз се връщам да си взема телефона или нещо друго и вече е станало твърде късно и пр. Веднъж дори съм си говорила с баба ми насън. Смисъл, че когато бях при нея, двете легла са едно до друго. тя се есъбудила и аз съм се размърдала. Тя ме пита дали спя, аз й отговарям, че спя. Тя ме пита тогава как говоря като спя и аз почвам да дрункам някви глупости, а всъщност спя. На сутринта нищо не помнех. това се случи само веднъж, преди 1-2 години.![]()
Най - смешния който съм сунувал е от преди 5 години тогава много исках наще да ми купат скейти сънувам че са ми зели и както и да е събуждам се вече и гледам под леглото (в съня си го бях оставил под леглото) и го търса и се нервирам и се чуда къде ли ехахах и накрая фащам сестрами и и викам ти ли си ми барала скейта и тя вика какъв скейт бълнуваш бе
![]()
![]()
А най - страшния сън ми е бил отивам в гората и сме в няква къща и вътре в къщата имаше някви зайци с глави на мишки които кълвяха и ме изядоха![]()
снощи мноо интересно, хем смешно стана... СЪНУВАХ!
Един път тате го нямаше ии бях заспала до майка ми иии сънувам,че се биеме с някъв иии праааас един шамар![]()
![]()
Иначеее един път сънувах как един дебел,грозен,мазен сумист се разхожда из апартамента и крещи
![]()
Сетих се за един сън,който винаги ще помня...
Значи тръгвам за училище с момичетата,но изведнъж решавам,че имам рожден денИииии казвам,че ще правя купон..иии всичко ок,отиваме у нас ии всяка си изважда от раницата пижама
Ииии купихме един филм за 30 лева (
) ииии цяла вечер го гледахме,някъде 5-6 пъти...Иииии на следващия ден валеше иии ме буди най-добрата ми приятелка към 3-4 сутринта "айде ставай,че стана обяд"
Викам "къде са другите" -"Тръгнаха си,как може да спиш до толкова късно' ..както и да е ,станах..отидохме в някво кафе да обядваме
Иии като свършихме беше 2 на обяд
Иииии приятелката ми ме кара да ходим до библиотеката,да върнем филма(за който дадохме 30 лева.. )...И нали,окей.И тръгваме ние към магазин за храна,който беше далечко..иии по пътя си говорим за фитнес..Ииии виждаме един блок,иии над покрива имаше тъмен облак и мъгла,но се виждаше една черна порта,бесило..даже не едно,а няколко иии някви хора облечени в черно,както и Граф Дракула
И аз си викам,че телефона ми е там горе и няма начин да не си го взема..Иии качваме се и изведнъж ни слагат човали на главата и заспиваме.Събуждаме се ииии сме подредени няколко човека в редица иии държим топки за боулинг.Ииии графа започва да говори и ни казва,че всяка топка си има номер,ии ще теглим жребии кой да го метнат от покрива
Иии теглихме и аз и приятелката ми останахме живи..ноо аз си викам "ти луд ли си бе,аз дойдох за телефона ми,а ти даже не искаш да ме убиеш"
Иии ни хващат и ни мятат с приятелката..събуждам аз и гледам,че съм паднала точно върху сламата ии търся приятелката ми и я гледам разплиокана на части(гадничко беше),нооо решавам,че трябва да се върна и да отмъстя
И се качвам пак горе ии тръгвам да им се карам,че вместо да ми дадът телефона са ме метнали от блока
И той почва да ме гони и ме хваща естествено..иии събуждам се на един остров,заобиколен с река,а на отсрещния бряг на реката има хълмове и планини.Ииии аз съм на стол за мъчения точно в средата ииии около мен има хиляди стъкла.И идва графа и почва да ми обяснява как жена му го напуснала и АЗ съм виновна и ми отряза ухото
Ииии аз обаче го блъскам и успявам да се измъкна,ходя,ходя нооо си нарязах краката ииии нещо се спънах,паднах ииии си набодох окото..Ииии стъклото остана в окото ми,аз го махнах,та си махнах и окото заедно с него.И продължавам да тичам и скачам в реката,нооо има крокодили ии те ме гонят и тъкмо излизам от водата ии един ми откъсва крака..Иии тръгвам да тичам с патерици у а иии излиза от една дупка на хълма един нинджа ииии тича след мен,обръщам обратно иии стигам една ограда.Казвам си,че трябва да мина под оградата и да прокопая тунел,но се сещам,че нинджата ще го направи затова минавам над оградата.И тъкмо тогава виждам,че вече този човек с черно(нинджата демек) е изкопал тунел и е от другата страна на оградата и се нервира
иии тичам напред и стигам до края на хълма,а надолу има пропаст..И изскача някъв човек и ми вика "бягаай" иии го промушва със стрела някакъв индианец.И аз реших,че е по-добре да скоча в пропастта...
Голям филм си беше..най-страшният ми сън..![]()
лол, лол, лол! адската фантазия!Първоначално написано от bog4eto
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Най-страшния-Имаше един период,в който непрекъснато сънувах,че самолети ми падат на главата.Страшно е като гледам как пада отвисоко точно върху мен и с всяка секунда става все по-голям..После веднага се събуждах...
За смешни не се сещам в момента....
+1.Първоначално написано от BlueGirl
И на мен най-страшния ми сън беше че се разхождам на пазара с леля ми, майка ми и сестра ми /която е в количка, на 1год. е/ и изведнъж пазара изчезва, озоваваме се на място само с асфалт /без трева, без сгради../ и нещо тръгна да вали и нали се прибираме.И ходим, ходим ама не стигаме до никъде.. Появяват се едни военни самолети, бяха супер на ниско и и бучаха супер много.
До един от самолетите се появи като в игрите лента която беше червена.
Аз попитах леля си какво е това, тя ми каза че горивото му спада.
И на всички самолети им се появи такова, почнаха да падат
![]()
И ние бягаме..
После май ме събудиха![]()
Беше от миналата нощ ...стана ми някак си смешно ...
сънувах че правя секс с едно момче и едновременно с това събуждайки се леко забелязвам че мачках котарака(забелязах че беше легнал на възглавницата ми) .... при което приятелят ми ми каза че нещо ми има с главата!!! Вярвам му! Сигурно не съм добре!![]()
Страшен: преди 1-2 години сънувах следното -> Тъ... сънувах как съм си на селу вали дъжд и вместо да се образуват локви мръсна вода...водата се превръща в кървави локви.Аз съм бременна и това един вид ме спасява.Един ден се повтаряше няколко пъти...Както всяка обикновена сутрин ...до до края на деня хората умираха и само аз оставах жива и виждах как те умират а кървавият дъжд си валеше ли валеше.Един път...от дните ми казаха че трябва да убия детето си , за да спрат да умират хората....(но не помня какво се случи натам).
![]()
![]()
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
абе за смешни или страшни не знам, но няколко пъти вече сънувах, че сънувам... смисъл развива се някакво действие, става нещо лошо и аз си казвам: споко, сънувам... и просто в съня си осъзнавам, че сънувам... чувала съм, че това е много хубаво, защото показва, че съм наясно със себе си... (абе не съм много, ама щом казват... )![]()
![]()
времет0 тu uztuча
Ами смешни сънища има много. Веднъж сънувах как един говорещ крокодил с бейзболна шапка ме буди и ме води в банята от там ме бута в тоалетната скача и той вътре и пуска водата. И се озоваваме на някаква планета и там не си спомням какво ставаше. Друг пътсънувах че съм отишла на училище без раница и отивам и казвам на госпожата и тя ми казва "И аз" при което се събудих и така се смях...
Иначе съм сънувала как умирам, как ме следи убиецът от Рест Стоп, как баба ми умира, как не мога да изляза от къщата на ужасите, как заседвам в тунела на аквапарка, как миенското колело засяда, как влакмето на ужасите не взима един завой и изхвърчаме, как се катеря до един връх и падам и т.н.
А мама ми е разказвала как съм ставала на съм и съм и казвала " Трябва да тръгвам за работа!" . Сутринта като ми каза и направо![]()
![]()
Иначе и аз като сънувам понякога знам, че сънувам. Особенно когато е някакъв страшен сън и аз само си повтарям " Ти сънуваш...". Или контролирам съня си. Правя каквото реша все едно...
Като малка в почти всеки сън умирах аз или някой мой близък. =О Също така често някви скелети ме преследваха. Веднъж кучета като от "Заразно зло" нападнаха сестра ми и после я наблюдавах как си чисти раните (е, не точно рани, беше без кожа о.О ) в банята.
За смешни сънища не се сещам, сънувала съм много нелепи неща, но не съм се смяла на нито едно от тях.
Иначе веднъж една приятелка ми звънна докато спях и нещо сме си говорили по телефона и по едно време съм и' затворила. На сутринта имах някакви бледи спомени, но мислех, че съм го сънувала, но после се оказа, че наистина се е случило и много се смях като ми каза кви съм ги дрънкала. ;д
не помня сънища..адски рядко
Помня веднъж там едно огромно бебе искаше да ме изяде![]()
Оооо аз само кошмари сънувам..
Веднъж сънувах, че имаше някъв вампир, който ухапа баща ми и той (тате) нещо мн се разболя и беше супер зле ии умря.. После от полициятаубиха вампира в хола ни и вампира стана на прах и те го събраха в 1 пликче
Обаче бяха изпуснали една малка част от праха иии като си тръгнаха праха стана на вампир и идваше към мен иии се събудих.. Тва към 10 пъти съм го сънувала...
Друго- отиваме на море с мама и тате ии до хотела ни има някъв строеж.. И ние с мама отиваме да видим кво и заставаме пред една порта и тя се отваря.. Там има 1 виенско колело, под което има басейн. Качваме се на колелото и стигаме най-отгоре.. И аз нали се държа за парапета на кабинката, обаче мама не се държи, и изведнъж пода се разтваря и мама пада, а басейна също се разтравя, водата изтича и там се появява огън.. И мама пада в огъня, после пода на кабинката се затваря, огъня се маха и се появява водата. Колелото си тръгва надолу и аз слизам и тичам към хотела и в тоя момент почват да ме преследват скелети, прилепи, вампири, зомбита и т.н. и точно когато щяха да ме настигнат аз се събудих.
най-страшен(сънувала съм го като бях малка-гаден ден .. имаше буря.бягах в гората и изведнъж огромен динозавър ме подгони и закачи острите си зъби на потника ми ..![]()
![]()
![]()
смешен-с приятели седим до едно ресторантче близо до гарата и изведнъж идва някакво досадно прасе;което само събаря нещата ни .. и накрая най-добрият ми приятел го хвана и го метна към релсите;а прасето се блъсна с нос в идващия влак и носът му издаде бибибкащ звук ... е не .. събудих се от смях от този сън![]()
сега не ми е смешно като го разказвам![]()
Страшните ми са много и дълги за разказване, така че да кажа за смешните.
Една сутрин се спуках от смях като се събудих, защото сънувах, че седим с приятеля ми на една пейка и той ми пее "Комбайна Вършачка"![]()
Обаче най-често сънувам някакви пълни глупости
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
някой сънища,които си спомням и са си страшни или смешни ;д
тупам си завивките,пада ми телефона в няква вар и аз тръгвам да го гоня ама духа вятър и аз се разревах че ше ми се карат![]()
падам от скала/подхлъзвам се...обаче ме спасяват
бяхме на екскурзия в няква планина и баш се изкачихме и някви минерални горещи води текнаха и аз се измъкнах с мойта приятелка и тамън да бягаме и аз паднах и те ме издърпаха.....
бях на погребение на дядо ми...тогава се събудих с рев направо..
ходех по някви стълби,ама все 1 съм дух,вместо да слизах стъпало по стъпало аз ги прелитах всичките..
тия сънища повечето са отпреди 5-6-10 годиниили тва с падането се повтаря
и аз съм сънувала нещо коет искам и псоел кат се събждам някво агдно че не е наистина така : (
амм за смешно се сещам ендо коет не е много смешно де - една моя фр върви пред мен и има петно на потника и аз стоя и го гледам![]()
а за страшни .. бях сънувала че умирам с още някви хора и гледам как приятелите ми и родниите са на погребението и реват и аз хич не ми се умираше после като се събудих ми беше много агдно и че ако умра ще е ужасно искам да живея![]()
а бях сънвуала на скоро че с приятеля ми и колата му пътуваме през няквии ниви ии утиваме в някъв стар завод ли е какво е .. ии беше там някво тъмно оф непомня имаше нещо в него но обстановката беше ужасно гадна и страшна ..
и другото е той не е страшен но значението му е - бях сънувала булка
а булка и ниви са смъртне че вярвам много ама ддз имам някви уггрезения и се надявам да не е вярно това със сънищата ми
![]()