.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    един от страшни не помня а за смешни че ме гонят кокошки които ме замерат с наденички за хот дог

Ми не знам колко е страшен или смешен, обаче искам да го напиша
    Една вечер си спяяя.... и сънувам, че се приготвям за даскало. Изведнъж ставам. Включвам телевизора. Включвам печката. Започвам да си приготвям дрехите. Поглеждам часовника... беше 3 и нещо сутринта. Изпадам в паника, че закъснявам за даскало !!! По едно време "абе тоя телефон не звънна, значи не е време за ставане". Изгасих телевизора. Изгасих печката. Завих се и заспах.

в момента не се сещамм ... аз или сънувам некфи глупости или хората който ми липсват и с тях да правим глупости...
    но, най шантавия ми сън е с господина ми по немски...ако някой е от нпмг със сигурност го знае...та тва е иззет ... първият човек с който съм сънуввла такъв сън....та той е некъф сасъхрен дядка , който дори не е хубав...и сънувах че спя с него и той само вика ... да ще ти пиша три,да щ ти пиша три като се събудих крещях и виках...просто не мога да го забравя тоя сън но иначе все пак не изкарах 3, а 4

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
    в момента не се сещамм ... аз или сънувам некфи глупости или хората който ми липсват и с тях да правим глупости...
    но, най шантавия ми сън е с господина ми по немски...ако някой е от нпмг със сигурност го знае...та тва е иззет ... първият човек с който съм сънуввла такъв сън....та той е некъф сасъхрен дядка , който дори не е хубав...и сънувах че спя с него и той само вика ... да ще ти пиша три,да щ ти пиша три като се събудих крещях и виках...просто не мога да го забравя тоя сън но иначе все пак не изкарах 3, а 4
    хаха
    не уча немски но го познавам от олимпиади .. бил ни е квестор
    много е смешен

по темата-и аз съм сънувала че ме тонят кокошки

При мен ситуацията е странна...много често сънувам кошмари,но когато ги разказвам на другите те се смеят и аз осъзнавам,че всъщност сънят е супер смешен Най-ужасните ми кошмари са когато един човек е на две места едновременно:например аз съм в една стая с майка ми,излизам от стаята и в другата стая пак е майка ми!Това ме стряска ужасно!А най-тъпото е,че не се влияя от страшни филми и такива работи-веднъж след като цяла вечер си припомнях любимите анимации от детството сънувах някакви побъркани малки рисувани човечета,които ме тероризараха-беше си страшничко И защо,по дяволите,никога не сънувам това,което искам и за което си мисля преди да заспя!
    You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Лелеее аз ако започна да разказвам страшните то ще минат седмици бе. Ама 1 не толкова страшен... Имахме куче - кавказка овчарка. Беше много добричко. 1 ден ме ухапа, ама приятелски, но аз се стреснах. Вечерта сънувах че ми изяжда коляното... Ебати идиотското.
    Ааа да сънувала съм как някви в бели престилки ме гонят из няква изоставена болница и накрая някакъв ми забива игла в главата която ми излиза между очите. После ми секат тялото на парчета и ядат. Наистина съм го сънувала. Пак е идиотско де.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Най-страшния - имаше единн период в който санувах непрекъснатоо какк отт сиххурно 20 етаж падамм ии в една шахтаа .. иии се стрескахх .. аа а има и още 2 .. единия е как някафф ме дразнии ии нз що викамм някаф дето ми е прислуга и му казвам да го убиее ии сичко се растича с кръвв и гледамм братовчет мии .. ебати ужаса .. ии най гадния .. с леля ми съмм и се качвамм на някфа катерушка ии тя ми вика че ше падна и аз няма няма .. ии после падамм , удрям си гърлото и се душа ..
    А сега единн смешенн веднъж сънувам си азз ии по едно времее летяя ии посочвамм посокии на къде да летаа бешее ебати смехаа

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Смешни сънища: Преди няколко вечери сънувах,че с четири приятелки трябва да заминеме за САЩ,но две се отказаха и аз и най-добрата ми приятелка чакахме самолета за да заминеме.Бях много щастлива,че заминавам за САЩ..ии отидох до тоалетна и пропаднах вътре в нея и едната приятелка ми помогна да се измъкна и се прегърнах с най-добрата ми фр..но накрая не заминахме за САЩ!!
    Сънувах и една позната като гимнастичка и ме пипна за косата и ме вдигна с една ръка..ии натам не помня!!
    А за страшни сънища не ми се говори!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз съм сънувала най-различни и повечето страшни ... Сънувах как огромна вълна залива града и всички се давят като в Титаник, сънувах как убиват родителите ми докато аз гледам и нищо не мога да направя и още много други ужасни ...
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

страшните не ги помня ама за смешен сън помня че сънувах че съм в час по немски с един приятел дето учи в хасково а в съня ми беше в моя клас и праим контролна и аз имам яко пищови и пак нищо не знам и таа ми вика"их да еба и с пищови пак нищо не знаеш ама поне си си написал името правилно и за тва ти пиша 3" и аз такъв яко се кефя и изведнъж се пренесах в едно даскало друго дето е мега забутано а в съня ми беше с едни дограми с едни фонтани стъкла а у мега яко и викам"ебати дебилите учат тука па глей кво яко даскало" и изведнъж кацнаха едни извънземни и извадиха едни масури,тупалки,бухалки яко димна завеса... и после искочи бащата с колата и отидахме на гости в някво мега яко имение...ткоа кат по филмите...и аз си харесах един от тиа декоративните фонтанчета..мноо ме кефеше викам ай ше си го открадна и си го тараших в джоба фонтана...и се събудих и викам"ебах маму кво сънувааааааах"

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Най страшния ми сън беше, като ме гонеха някви духове и после паднах в няква яма с крокодили, а най-смешния ми беше че сънувах родителите ми с форма на животни..

За смешен не се сещам,но се сещам за един много гаден,в който няколко човека се бяха наредили на един покрив в блока срещу моя и изведнъж всичките решиха,че трябва да скочат... по земята имаше страшно много кръв..Като се събудих, погледнах към въпросния блок и ме побиха тръпки.. :S

Много шантави сънища имам,някои даже са били супеер реалистични.Понякога се събуждам,след като в съня си падам от нещо.Някои сънища ги сънувам по два пъти(не в последователни нощи) Случвало ли ви се е ? Че малко ми е странно да сънуваш един и същи сън 2 пъти

Цитирай Първоначално написано от -meGusta- Виж мнението
    Много шантави сънища имам,някои даже са били супеер реалистични.Понякога се събуждам,след като в съня си падам от нещо.Някои сънища ги сънувам по два пъти(не в последователни нощи) Случвало ли ви се е ? Че малко ми е странно да сънуваш един и същи сън 2 пъти
    Пф,на мен редовно ми се случва да сънувам,че падам от някъде и се стряскам ,както и да сънувам по 2 пъти един и същи сън.Странно е ..

Аз съм написала целият си сън.Ето го и него:
    Една сутрин,пътувах с автобуса към гимназията си.Класната ми също беше в автобуса, независимо,че попринцип идваше с такси.Когато слязох на спирката реших да мина през полянката, а класната ми тръгна
    по тротоара.Преди да прескоча бордюра за да стъпя на тревата,един непознат мъж ме заговори.Никога не говоря с непознати,освен ако не сме се карали за нещо.Той ме попита:
    - С автобуса,а?
    - Ми, да – отговорих му аз.
    - На училище ли отиваме? – попита ме пак той и се усмихна.
    - Ами къде иначе толкова рано. – и аз нагазих в калта и тръгнах по надолнището към гимназията.
    Непознатият беше циганин.Той тръгна след мен.Видях го с крайчеца на окото си и забързах крачка.Погледнах назад и видях,че той още ме следи.Изведнъж циганинът побягна след мен.Аз останах на мястото си,докато учителката ми по немски не зави зад ъгъла и не изкрещя :
    -Бягай!
    Аз я послушах и се втурнах надолу към училището.На половината надолнище погледнах назад.Мъжът го нямаше.Не исках да рискувам,затова продължих да бягам за да се скрия в училище.Взех набързо завоя и започнах да бягам още по бързо.Мислех само как да се спася.Хвърлих мешката си и завих зад следващия ъгъл.Пред спортното ,разбира се,имаше много паркирани коли.Спрях се и се загледах в игрището,което беше на около 50 метра.Тогава обаче видях и класната си.Тя също бе захвърлила чантата и палтото си и бягаше колкото можеше.Зад нея лаеха глутница кучета.Назлобени,освирепел и кучета,които търсят храна.Разбрах какво е намислила тя.Планът обаче пропадна.Точно преди г-жа Вълчанова да завие зад една кола,за да я подмине глутницата,единственото бяло куче се хвърли върху нея и я захапа за врата.Преди обаче да падне на земята тя успя отново да извика:
    -Бягай!
    От очите ми бликнаха сълзи.Гледах как кучетата разкъсват плътта й.Побягнах към гимназията.Бях решена да спася Вълчанова.Нямаше да я оставя на улицата за да я изядат глутница бездомни песове.Връхлетях в кабинета на лекарката,награбих няколко шишенца спирт и взех пожарогасителя.Върнах се да помог на класната си.Кучетата още бяха върху нея.В джоба на якето си имах дезодорант.Вълчанова едва се движеше.
    Цялата беше обляна в собствената си кръв.Беше нахапана навсякъде.Отворих шишенцата спирт и нададох вик, наподобяващ бойният рев на гладиатор.Три черни кучета тръгнаха към мен.Аз стиснах шишенцата и целият спирт се изсипа върху тях.Не знам какво щях да правя ако не бях взела със събе си запалка,която не
    изгасва.Извадих също и дезодоранта.Точно преди кучетата ди се хвърлят върху мен аз я запалих и натиснах
    дезодаранта:
    -Така ви се пада,помияри!-изревах аз и кучетата заскимтяха,обгърнати от пламъците.
    Нямах повече спирт,а имаше още две кучета и единственото бяло,което явно водеше глутницата.Явно най-
    смелите се бяха изправили пред мен преди да изгорят.Опитах отново с дезодоранта.Само обгорих малко кожата им,но те се оказаха по-страхливи веднага избягаха.Най-накрая бях очи в очи с водача.Вдигнах пожарогасителя.Кучето се хвърли върху мен.С едната си ръка успях да го хвана за кожата на врата и да го задържа на сантиметри от лицето си.С другата успях да го ударя с пожарогасителя.То падна на земята.Набутах маркуча в устата му я стиснах здраво между коленете си.Натиснах пожарогасителя.Преди това кучето ме погледна с жалните си очи.Погледна ме сякаш казаваше „Просто бях гладен.Много гладен.Исках само да хапна нещо.”Но аз бях непоколебима.Натиснах спусъка и напълних устата на кръвожадния звяр с бялата пяна.
    Кучето се задави,заскимтя и после се отпусна на замята.Веднага отидох при г-жа Вълчанова.Повдигнах главата й и я погледнах в очите.Тя направи същото.Сълзите ми капеха по кървавото й лице.Допрях челото си в нейното и тихо промълвих:
    -Съжалявам.Не дойдох навреме.Закъснях.Простете ми.
    Жената ме хвана за ръката и ми се усмихна.Усмихна се въпреки всичките рани,разкъсвания и адски болки.
    Веднага извадих телефона си и повиках линейка.Болницата беше близо.Линейката дойде веднага.Когато вратите се затвориха,аз отново тръгнах към училище.Цялата бях в кръв.Очите ми бяха зачервени и от тях продължаваха да капят сълзи.Имах математика първи час.Влязох в стаята ,извиних се за закъснението и си седнах на чина.Когато часът свърши учителката ме повика и ми каза да й обясня какво се е случило и защо съм в такъв вид.Разкарах и всичко.Директорката беше свикала всички учители.Накараха ме да го разкажа и на тях.На следващия ден отидох на училище.Нещо ме накара да се върна пред входната врата.Там беше закачен
    некролог.Аз се разплаках.Заведоха ме в стаята и всички съученици се опитаха да ме успокоят.Имахме заместничка по немски.Всички бяха навели глави и тъгуваха за класната ни.Накрая учителката ни пусна да си ходим.Докато чаках автобуса си,чух гласа на Вълчанова в съзнанието си.
    -Ти имаш втори шанс.Можеш да поправиш нещата.Всичко ще бъде както преди – шепнеше тя.
    Аз вдигнах поглед.От нищото се бе появил някакъв тесен каньон.Огледах се и видях глутницата кучета.Бялото беше с изкривена челюст и от устата му капеше пяна.Други две бяха останали на места без козина,а последните три имаха зловещ вид.Нямаха козина,бяха изгорели целите.Но глутницата беше жива.
    - По дяволите!-казах си аз и тръгнах да бягам.Прескочих огромен камък,но когато се приземих усетих остра болка в тялото си.Бягах още около 200 метра и когато прескочих поредния гигантски камък се строполих на земята.Не можех да помръдна.Сякаш играех игра и бях останала без никакъв живот.Бях загубила играта.Кучетата изчезнаха като пара.Аз се повдигнах от земята.Заплаках с глас.Започнах да блъскам с юмруци по пясъка.
    - Защо?-крещях аз и не спирах да го повтарям – Защо?-промълвих аз и блъснах главата си в земята.
    Тогава сякаш Той ме погледна.Този,който решава съдбата.Той реши,че е сгрешил.Че не написал грешна присъда,на този на когото не трябва.Той реши да поправи,писаното през последните минути.Промени писанието,което бе започнал преди четиринайсет години и половина.Аз чух познат и нежен глас да казва името ми.Вдигнах пълните си със сълзи очи и видях г-жа Вълчанова.Непокътната.Без драскотина.Тя ми се усмихна.Аз скочих от земята и силноя прегърнах.Прегърнах я като родната си майка.И тогава отворих очи.Видях тавана на стаята си.Възглавницата ми беше мокра от сълзите ми.Тогава си дадох сметка,че всичко е било сън.Бях изритала завивката си на пода,бях се омотала в чаршафа.Станах и се измих.През целия ден ме преследваше този сън.Исках да се обадя на класната си.Да я питам как е,дали е добре.Но не го направих. Не го направих защото знаех,че е било смао сън.Най-зловещото обаче е,че имам някакво ужасно чувство в главата си.Чувство,което се разполовява.Едната половина ми казва,че това е било сън,плод на въображението ми,а другата,че това ще се сбъдне.Но този път аз ще съм подготвена.Няма да оставя човек да бъде разкъсан от бездомни помияри.Написах това,за да покажа колко силна връзка може да имат учител и ученик.Толкова силна,че те самите да не знаят,че тя съществува.

Сънувах, че съм касичка и имам малка дупка в главата, такава като на касичките. И по няколко пъти на ден се появяват по 10 стотинки в нея
    Случвало ми се е да падам от скала и след това падам върху леглото и се събуждам. Друго, подхлъзвам се и след това се събуждам, като се подхлъзвам на леглото.

Най-смешен сега не мога да се сетя А най-страшен - като бях някъде на 9-10 години и гледах Boogeyman и после сънувах как в някакво хладилно помещение той ме гони и аз тичах тичах .. и ме хвана и се събудих или поне така мислех защото се събудих в леглото ми в моята стая. Изведнъж Boogeyman пак изкочи и аз избягах в стаята на майка ми и тя извади някаква бухалка но той ни хвана и ни уби и вече тогава наистина се събудих

Най-страшен сън:
    Бях го сънувала като малка. Значи аз съм на 7 и половина години, а брат ми - 3-4 месечно бебе. Тогава съм го съмнувала. Сънувах, че сме на село и там се е появил някакъв крадец, който изял най-добрата ми приятелка от село, на комшиите бебето и всички други деца. И той обикалял през нощите и мама и баба решиха да скрият мен и брат ми в антрето там където е тоалетната. Бях с една розова блуза си спомням тогава и значи аз цяла нощ не съм била мигнала а брат ми спял до мен. Сутринта вече идва крадеца и мама ме грабва за ръката и почваме да тичаме нагоре по нанагорнището до нашата къща, а брат ми остана у нас. И бягаме ние и крадеца зад нас. Тогава мама метна едно лайно по него и той остана назад (щот по принцип на село като се връщат кравите от паша оставят изпражнения и затова по улиците има лайна).
    На сутринта бях супер изненадана, като се събудих у нас, в Смолян, а не на село...

Най-смешен сън:
    Не се сещам в момента за такъв...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не се сещам за най-смешен,но за страшен се сещам.

Наскоро сънувах,че умирам,не помня по какъв начин и оставам дух.Гледам как хората покрай мен страдат и в съня си усещам колко е гадно чувството,как като понечиш към нещо/някой не можеш да го докоснеш,как крещиш,плачеш и никой не те чува..и не знаеш как да излезеш от това си положение.Направо беше отвратително..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си