Един път тате го нямаше ии бях заспала до майка ми иии сънувам,че се биеме с някъв иии праааас един шамар Иначеее един път сънувах как един дебел,грозен,мазен сумист се разхожда из апартамента и крещи
Сетих се за един сън,който винаги ще помня...
Значи тръгвам за училище с момичетата,но изведнъж решавам,че имам рожден ден Иииии казвам,че ще правя купон..иии всичко ок,отиваме у нас ии всяка си изважда от раницата пижама Ииии купихме един филм за 30 лева ( ) ииии цяла вечер го гледахме,някъде 5-6 пъти...Иииии на следващия ден валеше иии ме буди най-добрата ми приятелка към 3-4 сутринта "айде ставай,че стана обяд" Викам "къде са другите" -"Тръгнаха си,как може да спиш до толкова късно' ..както и да е ,станах..отидохме в някво кафе да обядваме Иии като свършихме беше 2 на обяд Иииии приятелката ми ме кара да ходим до библиотеката,да върнем филма(за който дадохме 30 лева.. )...И нали,окей.И тръгваме ние към магазин за храна,който беше далечко..иии по пътя си говорим за фитнес..Ииии виждаме един блок,иии над покрива имаше тъмен облак и мъгла,но се виждаше една черна порта,бесило..даже не едно,а няколко иии някви хора облечени в черно,както и Граф Дракула И аз си викам,че телефона ми е там горе и няма начин да не си го взема..Иии качваме се и изведнъж ни слагат човали на главата и заспиваме.Събуждаме се ииии сме подредени няколко човека в редица иии държим топки за боулинг.Ииии графа започва да говори и ни казва,че всяка топка си има номер,ии ще теглим жребии кой да го метнат от покрива Иии теглихме и аз и приятелката ми останахме живи..ноо аз си викам "ти луд ли си бе,аз дойдох за телефона ми,а ти даже не искаш да ме убиеш" Иии ни хващат и ни мятат с приятелката..събуждам аз и гледам,че съм паднала точно върху сламата ии търся приятелката ми и я гледам разплиокана на части(гадничко беше),нооо решавам,че трябва да се върна и да отмъстя И се качвам пак горе ии тръгвам да им се карам,че вместо да ми дадът телефона са ме метнали от блока И той почва да ме гони и ме хваща естествено..иии събуждам се на един остров,заобиколен с река,а на отсрещния бряг на реката има хълмове и планини.Ииии аз съм на стол за мъчения точно в средата ииии около мен има хиляди стъкла.И идва графа и почва да ми обяснява как жена му го напуснала и АЗ съм виновна и ми отряза ухото Ииии аз обаче го блъскам и успявам да се измъкна,ходя,ходя нооо си нарязах краката ииии нещо се спънах,паднах ииии си набодох окото..Ииии стъклото остана в окото ми,аз го махнах,та си махнах и окото заедно с него.И продължавам да тичам и скачам в реката,нооо има крокодили ии те ме гонят и тъкмо излизам от водата ии един ми откъсва крака..Иии тръгвам да тичам с патерици у а иии излиза от една дупка на хълма един нинджа ииии тича след мен,обръщам обратно иии стигам една ограда.Казвам си,че трябва да мина под оградата и да прокопая тунел,но се сещам,че нинджата ще го направи затова минавам над оградата.И тъкмо тогава виждам,че вече този човек с черно(нинджата демек) е изкопал тунел и е от другата страна на оградата и се нервира иии тичам напред и стигам до края на хълма,а надолу има пропаст..И изскача някъв човек и ми вика "бягаай" иии го промушва със стрела някакъв индианец.И аз реших,че е по-добре да скоча в пропастта...