Оооо аз само кошмари сънувам..
Веднъж сънувах, че имаше някъв вампир, който ухапа баща ми и той (тате) нещо мн се разболя и беше супер зле ии умря.. После от полицията убиха вампира в хола ни и вампира стана на прах и те го събраха в 1 пликче Обаче бяха изпуснали една малка част от праха иии като си тръгнаха праха стана на вампир и идваше към мен иии се събудих.. Тва към 10 пъти съм го сънувала...
Друго- отиваме на море с мама и тате ии до хотела ни има някъв строеж.. И ние с мама отиваме да видим кво и заставаме пред една порта и тя се отваря.. Там има 1 виенско колело, под което има басейн. Качваме се на колелото и стигаме най-отгоре.. И аз нали се държа за парапета на кабинката, обаче мама не се държи, и изведнъж пода се разтваря и мама пада, а басейна също се разтравя, водата изтича и там се появява огън.. И мама пада в огъня, после пода на кабинката се затваря, огъня се маха и се появява водата. Колелото си тръгва надолу и аз слизам и тичам към хотела и в тоя момент почват да ме преследват скелети, прилепи, вампири, зомбита и т.н. и точно когато щяха да ме настигнат аз се събудих.