- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какъвто се събереш такъв ставаш
Тва май не е казано напразно вие как мислите?
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
да,но и се събираш с хора със сходни на твойте интереси
I can't stop myself from loving you <3
Много ми е абстрактно това.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
А, аз не съм съгласна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това е абсолютно НЕвярно ! И какво общо има това с раздела "Любов"малко не проумявам.
![]()
ок ама щооооооооо? Обоснови се ако обичашПървоначално написано от LadyDi
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Защото всеки човек е индивидуален. Друг е въпроса, ако ти си конформист и на теб ти изнася да те водят за носа. Или си слабохарактерно същество, което не може да открие себе си, да следва своите желания и предпочиташ да вървиш по вече отъпкана пътека.Първоначално написано от JustAnotherGirl
Както казах в една друга тема: животът си е твой и ще си го живееш както си го наредиш. Ако ти е приятно да позволяваш някой да разсъждава вместо теб, да взима твоите решения и да определя твоите вкусове, само защото ти си безволев и не знаеш какво искаш... е, много лошо тогава.
Добре ли се обосновах, или не ме разбра?
Обоснова се перфектно. Но не това имах в предвид, като си достатъчно дълго време с някой и малко или много и двамате се променяте един спрямо друг и ако в началото сте си приличали в някои отношения приликите се увеличават. Тва няма нищо общо с собственото мнение и влиянието на околните върху негоПървоначално написано от LadyDi
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
^ Глупости. Всеки си има собствените интереси. Ако си позволиш да станеш клонинг на половинката си, не след дълго ще се разделите, защото няма интрига във връзката ви.
Според мен не е промяна един спрямо друг. А когато си дълго време с някой, малко или много навиците ви се изграждат около другия. Неизбежно е. Но не мисля, че приликите между вас ще се увеличат. По-скоро, с повече компромиси, ще правите неща, които се еднакво приятни и на двамата, което отстрани може да се приеме като прилика.Първоначално написано от JustAnotherGirl
LadyDi в случея говорим за едно и също нещо на различни езици![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Защо да е на различни езици. Аз се опитвам да те убедя, че не започваш да си приличаш с човека, с кого си.Първоначално написано от JustAnotherGirl
Сама каза че ОТСТРАНИ може да се приеме като приликаПървоначално написано от LadyDi
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Да, но това означава ли, че наистина си приличат?Първоначално написано от JustAnotherGirl
Искаш да ми кажеш, че като си по-дълго с един човек, започвате да харесвате едни и същи филми, книги, начин на обличане, начин на пиене на кафето, един и същи алкохол?
Има нещо вярно. Не ставаш като него...но се променяш и може би придобиваш част от мисленето на този с който си се...хъм събрал.Първоначално написано от JustAnotherGirl
Аз например,си пишех доста време с един човек...след което доста промених начина си на мислене...съвсем без да съм се насилвала и без да искам...просто бях толкова съгласна с него... трябвало ми е просто да го осъзная...
Преди бях лигаво,мрънкащо същество с еднообразно и скучно мнение за всичко.
Не съжалявам все пак за промяната. ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ами аз също не го приемам ...![]()
При повечето е така, но ако човек си наложи да не става такъв няма да стане дори и всеки ден да е с въпросната компания .. само, че идва въпроса защо би седял при тях ако не иска да бъде част от това? И отговора може да е ами ако се събира с тях само заради един човек? Примерно близка приятелка или нещо такова .. ? Така, че за всеки това е относително ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми до известна степен да.привикваш към вкуса на дадения човек както и той към твоя. не се усещате точно кога става това и в крайна сметка не ви пречи и нямате нищо против, щото тва малко или много зближаваПървоначално написано от LadyDi
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Йей един човек ме разбра най-послеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Привикваш - може би. Но това не означава, че го приемаш като свой вкус.
Нещо май не мога да обясня добре позицията си
Да не ми пречи и да нямам против нещо, съвсем не означава, че ми харесва, и че е по мой вкус. Но го приемам и съм съгласна, защото другият го харесва. Това е по-скоро толерантност. Но не означава, че аз съм се променила и съм започнала да го харесвам.
П.П. Аз също те разбирам. Просто не съм съгласна![]()
представи си сега една песен.така в продължение на месец от всякаде чуваш само нея. в компанията, по улицата, в заведенията, абе няма значение къде. от всякъде звучи тя.Постоянно. И кво няма да ти се набие в главата и накрая да почнеш да си я тананикаш ли?Първоначално написано от LadyDi
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Да ми се набие в главата и да ми харесва са две различни неща. Че аз два дни си тананиках Илиян - Тупалка... но това не значи, че ценя високо това музикално... хм, произведение.
така е. но отстрани би изглеждало така сякаш ти харесва колкото и да те дразни или да ти е безразлична whateverПървоначално написано от LadyDi
Между другото ми харесва начина ти на разсъждение. Не че това зависи кой знае колко ли от годините, но на колко си (ако не е тайна де)
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
И на мен ми хареса спора. БлагодаряПървоначално написано от JustAnotherGirl
Абе не става въпрос само за харесвания и вкусове на неща от типа на музика,филми,дрехи и т.н..тва са второстепенни работи...
Трябва да срещнеш някой,който ти е странен,който не разбираш,който ти е интересен за опознаване. И когато го опознаеш,понеже ти е интересен се очаква да ти хареса...
Странният е нещо ново...не го разбираш напълно,но си съгласен с него...виждаш неща,които знаеш,че знаеш...но преди това никога не си се замислял над тях...все едно да гледаш научно популярен филм...интересен ти е...знаеш някой неща от обща култура,но го виждаш през други очи и разказано по друг по-различен начин... и колкото повече не го разбираш,толкова повече искаш да го опознаеш.
*Не е хубу да си в обкръжението на нормалното и очакваното. ^
П.П Говоря според и от моите "преживявания"
П.П Пие ми се още "кафе". Оо Дебъ,тва 3 в 1 е като сокче...цЪ цЪ...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Съгласна съм с всичко, което казваш. Обаче не мисля, че точно това означава изречението "С какъвто се събереш, такъв ставаш".Първоначално написано от ShtrudeL
Абе... it's all relative.