.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Кървене след секс...

Въпросът ми е следният: Значи вчера с приятелката ми правихме секс(правим го от около 9 -10 месеца). Днес или утре трябва да и доиде,попринцип трябваше на 8 но на нея често и закъснява.Та правихме секс на 9 а по това време вече имаше симптомите че ще и доиде,и след като се е прибрала у дома по белъото малко кръв.На какво може да се дължи това.Правим безопасен секс?

hottie
    Guest
    Сигурно й е дошло по-рано. Иначе ако кърви често след секс може да е някое възпаление на матката. Но сигурно й е подранило.

немисля че и е дошло защото е било само малко след това не е имала нищо и още чака да и доиде ....

Най-добре да отиде на доктор!Щом не и е дошло,пък има кръв хич не е на добре!Може наистина да е инфекция или не дай боже нещо по-лошо! Но лекарят най-добре ще каже!Успех!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Да разбирам но тя попринцип и закъснява почти всеки месец.А пък я боли корема гърдите също ...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Че и на мен ми закъснява ама не кървя след секс Оо!
    По-добре да се прегледа ..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Сигурно й е дошло по-рано. Иначе ако кърви често след секс може да е някое възпаление на матката. Но сигурно й е подранило.
    плюс 1 дишай!

Град
    Русе
    Споко мъжки, това й е цикъла. Малко кръв сега, а до ден два ще тръгне и по-сериозно да тече. Понякога така се точи, не се притеснявай. Започва с по-тъмно и слабичко течение, нещо като разредена кръв после шурва изведнъж. Жената не е часовник, не очаквай всичко да е точно. (7 години - Личен опит)
    1

I'd love to change the world.
    But I don't know what to do.
    So I'll leave it up to you.

сигурно й е дошло , и на мен ми се е случвало

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си