- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коктейли, Напитки, Предпочитан алкохол
биричка rlzzz![]()
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Кой ли е пил истинският абсент, забранен в сумаси му и държави..Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
Инак, Секс он дъ бийч е як, в момента съм на единИ облака ест
![]()
Чист ликьор е най-добре!![]()
Всичко на спиртова основа ми е близко до сърцето, дълбоко уважавам труда на героя Дмитрий Менделеев.
Обичам шопската салааата...
Харесвам "Sex on the Beach"... опитвала съм "Orgasm", ама ми е много сладък... а иначе от питиетата-биричка, Martini Bianco, Jack Daniels :P :P :P
времет0 тu uztuча
Sex on the beach, Orgasm, Daiquiri...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Умирам за Мохито![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Именно - тва имах впредвидПървоначално написано от InnchetO
А под секрет - май скоро ще ми се отдаде възможност,нямам идея как,но една фр е вкарала една бутилка от Испания
![]()
Първоначално написано от angellove
само Perrier-Jouet пием![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Абе имам аз някакъв спомен, че преди няколко години баща ми беше взел от Германия такова, та и аз май съм пила, ама си спомням, че едвам убедих наще да ми сипят, те сипаха цяла пълна чашка аз глътнах една глътка и ми стана лошоПървоначално написано от JUSTDNB
![]()
Ама може и да не е бил абсент.. беше едно зелено в висока някаква.. сплескана бутилка :Д http://www.erowid.org/chemicals/absi.../absinthe3.jpg нещо подобно, пък дали е бил истински незнам![]()
Оф, отнесох се![]()
мразим помии...
ама принципно много обичам доматен сок и затова блъди мери <3 xD
(не случайно ми викат дон домат муахаха)
водка с доматен сок
джин с тоник
уиски![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Блъди Мери с мнооого черен пипер, обожавам.
Вино и бяло, и червено, много обичам.
С удоволствие пия мохито в горещите дни.
Водка с портокалов сок, също и Мартини.
Плодово дайкири. Това са ми едни от най-предпочитаните напитки.
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Каквото има, това пия. Обикновено като чуя за нещо неизпробвано, и съм първа да опитам. Много обичам мохито, на много хора им е противно, но зависи къде ви го направят, аз лично винаги улучвам на страхотно мохито. Иначе водка със сок пия, такива простотии.. Любимото ми обаче е мента със спрайт, това за лятото е просто перфектната напитка за мен. Мога да се наливам денонощно, обожавам я.
през лятото спрайт и ментаа,суперрр![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе харесвам "Секс на плажа"Пия водка,уиски,,харесвам ром и най-много бирааа
пробвала съм мн неща... Един приятел меша бира с колааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Единственото мешено което пия е водка с бял вермут(оригиналния Конски Тропот).По заведения и дискотеки пия само Дъмпал,а когато се събираме на домашмо купувам и пия само 21 годишен Чивас Регал-само тогава защото по заведения и дискотеки не го предлагат.От време на време и водка пия но това се случва рядко.Други алкохоли не пия.
Бейлис![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
джони, кола или бира![]()
Коктейли не пия. Пия шотове, в които аз казвам какво да има![]()
Любимия ми бъркоч е - джин, бял и червен ром, водка, сок ананас, черен и червен афтършок.
Лятото-много мента. Чиста, със сода, в краен случай със спрайт и мнооого лед.
Водка с вермут...мммм, но водка избягвам да пия, че боли главата от нея.
Иначе пия бира, ракия, мастика (с айран), джин (рядко), мента (много), уиски (ако е хубаво, блек рам и савой не пием), вермут (рядко, защото спокойно си отива промишлено количество от него и ме е страх), ром (рядко).
Ооох, че тежка темаа![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Пия само вермут, хааххахахах.![]()
Другото не ми понася. Или просто не съм свикнала.![]()
бира?Първоначално написано от PinkFloydSound
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
в събота с 1 приятел 1 шише джак, 2 литра вино и една двулитровка... тушшшшш... все ги меся майка му
то густо, то пусто
aз пия всичко, нямам предпочитания
всичко ми се услажда и ми върви
може би мастика узо не го тача много, макар, че след всяка глътка изтръпвам нечовешки и е много зарибено![]()
коктейлите не ги бива,освен ако не са на аванта, обичам да пия всичко поотделно,същата работа като с мелбите..бих яла сладолед и плодове,ама плодове, обляти в сладолед - не.
И без тва в корема всичко става на едно
Дразня се от приятели, които винаги пият едно и също по купони,то втръсва, трябва да има разнообразие
Рядко.Първоначално написано от mmKamm
![]()