- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Известен за 5 дни
Всеки би искал да бъде поне малко известен... Тук може да си спретнем малко известност. Чрез жребий ще се избере първия, който ще бъде "известния" в случая. Ще се направи нова тема с неговото име и всичко ще започне...
Ще го коментираме, ще го разпространяваме из форума, ще слагаме аватари с неговото име, ще правим нови теми, като изненада и други неща, които може да допълните вие, както и да доразвиете идеята.![]()
Може ли аз да съм пръъв? Моля, моля, моля! Винаги съм искал да бъда известен в teenproblem. Ако може и 5-6 звездички под именцето...
МОляяяяяяяяяяяяяяя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
Добре, ти ще бъдеш първия.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
aЗ
От утре всички с аватари с твоето име!Първоначално написано от Canis_Dirus
Ами подарък(изненада) - радел с името на звездата няма ли да има?
Аз много искам да се запиша като втора, ама съм малко срамежлива.. цялата тази известност .. не знам...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аз искам първиииииии, бати лошия канис![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не, предлагам подаръка да му бъде 5 дни името му да стои като новина в сайта горе в "Последни новини", Името със някакъв текст, както и със негова снимка, разбира се.Първоначално написано от KakaoNaPrax
![]()
aЗ
![]()
![]()
![]()
![]()
:r
azz:![]()
![]()
браво е!
Всеки да си слага правилния аватар
КАЗАХ !
Първоначално написано от AnincetoSexy
щото иска да участва, ама само при условие че ше има папараци.Първоначално написано от VIPwest
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^Ти много си се надъхал обаче
*гледай сеир сега и в следвашите няколко дни (за мен става дума)
Има ли нещо за схващане?Първоначално написано от Battlescarred
aЗ
Аз съм вашият поп идол. Всеки опит за имитация ще води до провал, защото да сте виждали нещо да замести Слънцето?!
Battlescarred, може ли и аз да съм част от твоят неземен екип и да отговарям първо за източната част на България,след това понеже ще пожънеш огромен успех мога ли да отговарям и за Европа?![]()
Първоначално написано от Violenza
![]()
много добро
Първоначално написано от angellove
Айде почваме ли? Да слагаме ли вече автара на Канис? Супер забавно 20 човека си пишет в някаква тема и всичките с еднакви аватари.Даже ще обработим мачока и за смяна на юзернейма с K@NiSfeNK@tuuu
Още ли не сте си сменили аватарите?
Действайте бързо, че ей сега получавам ще ви включа в списъка "Неизползващи аватара на Канис". Признавам, че идеята я откраднах от глобала!
Grumpy old madman
Е, че кога успя да го наламаринчиш, че да почваш?Първоначално написано от Battlescarred
aЗ
papa-paparazzi![]()
с каква ирония говори Canis_Dirus си нямате на идея,,![]()
не се изказвай неподготвен,прасе