.
Затворена тема
Страница 10 от 20 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 488

Hybrid View

Незнам защо така се получава, но винаги когато си харесам дадено момче ми е много интересно и супер се зарибявам, но когато и той взима да ми отвръща ми се губи тръпкатаа..
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Цитирай Първоначално написано от important
    Незнам защо така се получава, но винаги когато си харесам дадено момче ми е много интересно и супер се зарибявам, но когато и той взима да ми отвръща ми се губи тръпкатаа..
    Ами само за зарибявката ти е ...;]
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    права сии

Цитирай Първоначално написано от givemereasontolive
    права сии

Браво все така да се обичате .
    аз сам си аз и не ме ебе за вас ,тфа е !!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Радвам се за теб и за хубавата ти тема, която си пуснала тук. Поне малко да ни разведри сред всички тези тъжни теми за разделени двойки. Бъди още по-щастлива и се надявам наистина да оценяваш човека до себе си.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    Много е хубаво,красиво е!Дано винаги да се обичате така

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Град
    ``Сокър Сити
    Ах вие сладури! Прочетох толкова хубави неща, че ме накараха да не губя надежда, че и аз някой ден ще срещна моето момче Пожелавам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО любов на всички щастливци тук
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Щастие..една рядко срещана дума в моето ежедневие.Може би от толкова време не съм я срещал,че мисля че дори съм забравил какво представлява това чувство.А дори когато вложа надежда в нещо..ми се струва прекалено хубаво за да е реалност,и в повечето случаи просто го отнасям по пълна програма.Не съм чел други коментари в темата,но се радвам за вас хора,че сте щастливи !

Тва е исках да си го излея някъде.

Реших че това ще е подходящата тема за моето първо мнение.
    Таа какво да ви кажа-радвам се че има хора които толкова силно се обичат.Вие давате надежда на всички останали останали опарени от любовта,да продължат напред.Отново-много се радвам за вас.

Мега фен Аватара на mynichka
    Супер много ви се радвам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Смолян
    Продалжавайте в същия дух

Благодаря на всички Ви !!! С моето слънце скоро ще правим 1год. и 5 месеца и смело мога да твърдя че нищо не се е променилои това което съм писала в темата все още е така даже по-добре. Вече живеем заедно и няма как да бъде по-прекрасно !! Хора обичайте се.. ! Всеки рано или късно ще намери човек с който да е много щастлив.. Вярвайте !

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Благодаря на всички Ви !!! С моето слънце скоро ще правим 1год. и 5 месеца и смело мога да твърдя че нищо не се е променилои това което съм писала в темата все още е така даже по-добре. Вече живеем заедно и няма как да бъде по-прекрасно !! Хора обичайте се.. ! Всеки рано или късно ще намери човек с който да е много щастлив.. Вярвайте !
    Анонимче, голяма си сладуранка. Нека сте все така щастливи и влюбени и само попътен вятър
    И навярно тя знаеше че нейната любов убива нечия друга... но беше щастлива...

Браво !! Продължавайте да се обичате все така

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

Град
    ``Сокър Сити
    Аууу страшно много се радвам за вас... Браво! =D>
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Re: Щастие - И аз ще споделя!

Ех...и ние до преди 4-5 дена бяхме заедно с моето момиче ...7месеца но при нас нещата се объркаха от ПЕРФЕКТНИ се превърнахме в ужасяващи...радвам се за вас дано сте вечно заедно и щастливи... и на пук на всички страдащи вие да се усмихнате чета текста който си написала с усмивка на лицето защото ПОЧТИ описваш моята история просто последния месец ни дойде в доста повече караници...и това беше краят адски много я обичам вярвам че и тя мен но при нас връщане назад няма явно не ни е писано да сме заедно а се справяхме с всички проблеми ЗАЕДНО ДВАМАТА единственото което се моля е тя да е щастлива дори без мен...

Браво !! Много се радвам за вас .. btw тва е наистина много хубава тема ... още мнг време ви пожелавам да бъдете заедно чак година .. да направите ,чеееееее и много повече ... много ме трогна всичко това което си написала ,защото ме подсеща и за едно мое старо гадже ;дд към което все още имам чувства

Цитирай Първоначално написано от bmwsasho
    Браво на вас....чак на мен ми стана драго

пожелавам ви много успех и за напред!

Много се радвам на такива хора като Вас, наистина
    Продължавайте все така да се обичате, разбирате и подкрепяте във всичко и дано сте заедно за дълго, докато е рекъл Господ.
    Много сте сладки , много радвате
    Обичайте се много и не позволявайте заради малки грешки или други глупости, да се разделяте.
    Браво =D>

Любовта си е любов..да усещаш че точно този човек е зае теб..да тие хубаво с него и просто да не искаш друг.. Преди седмица моето момче си направи татус -моето лице .. ОГРОМЕН ЖЕСТ.. Обожавам го !!! Благодаря ви на всички и ви пожелавам един ден да изживеете това което ние изживяваме .

Мноого се радвам за вас .
    Бъдете винаги толкова щтастливи.
    Аз пък не вярвам в любовта.Влюбих се в един човек до толкова,че си провалих живота.От тогава за мен това име любов за мен не съществува.Този човек беше също влюбен в мен.Дори и сега като ме види ме гледа влюбено.Говори пред всички колко много ме харесва,а аз като говоря с него винаги е на ''на спокойствое''и винаги си намира причини.Толкова изстрадах и аз и той до извесна степен,но в крайна сметка никога не сме били заедно-няма и да бъдем.
    Както и да е извинявам се малко се поовлякох .
    А ти си най-щтастливато момиче щом имаш такъв човек до себе си
    Искрено се радвам че има такива хора като вас на тази земя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си