.
Затворена тема
Страница 11 от 20 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 488

Hybrid View

Ей, каква хубва тема! Браво!

Да ви разкажа и нашата история:
    Бяхме 9-ти клас като се запознахме. В момента, в който ме докосна знаех, че е ТОЙ! След няколко дни бяхме на купон заедно и решихме да пробваме. Ама нищо не излезе-20 дни ни се видяха много!
    През следващите години беше много трудно и минавахме през най-различни настроения- от неразделни, до това да не се поздравяваме, въпреки че бяхме в 1 клас. През това време всеки с връзките си и с преживяванията си. Но никога, дори за секунда, не съм си помисляла, че не е той единсвения! Винаги, винаги съм го вярвала. И нито за миг не спрях да го обичам и да страдам.
    До един прекрасен есенен ден на 2008, когато, и двамата с ужасно разбити сърца, решихме, че трябва да се пробваме пак. 2 месеца по-късно живеехме заедно в неговите родители, 7 месеца след това се изнесохме самостоятелно, сами се издържаме, и да ви кажа това е най-тежкото изпитание! Живот и здраве, тази есен, и двамата на 22, ще си имаме наследник
    Това, което ни крепи през тези година и 8 месеца заедно е мотото:
    "Всички са срещу нас, ние заедно сме срещу тях!" Вече не се караме! Само от време на време леки дразги. Нагласили сме се един към друг, но толкова се познаваме, че знам кой звук ще го издразни и какво ще го накара да забрави за гадния ден, както и той знае за мен...
    Когато човек е наясно със себе си, нещата се случват, дори след години

Желая ви много, много любов и търпение! И правете компромиси само за тези, които го заслужават

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Уникални сладури... Много ви се радвам.
    Пожелавам на всички да изпитат същото щастие.
    Дано някой ден и аз да напиша своята история в темата.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Момичето доказа, че може да има и щастливи и продължителни връзки. Големи сладури сте и ти пожелавам между вас нещата да си останат все така прекрасни
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Адски сладки сте ... Още много любов ви желая !
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Ще се опитаме да ВЯРВАМЕ дори и да виждаме, че нищо не се получава
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

2. Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
    2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен
    3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я
    4.Месецът ти на раждане
    5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял
    6.Напиши името на човек от същия пол като теб
    7.Любимото ти число
    8.Калифорния или Флорида
    9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът
    10.Напиши желание.

Отговорите:

1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.
    2.Ако си избрал:
    Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
    Черен - Ти си скромен и агресивен.
    Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
    Син - Ти си човек със спонтанен характер.
    Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
    3.Ако инициалът ти е:
    А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
    Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
    разцъфне.
    С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
    4.Ако си роден през:
    Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
    влюбил в този, който не си очаквал.
    Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
    Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
    Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
    откриеш сродна душа.
    5.Ако избереш:
    Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
    промени и ще се радваш на тях.
    Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
    направи всичко това, но може и да не го разбереш.
    6.Това е най-добрият ти приятел.
    7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
    8.Ако избереш:
    Калифорния - Обичаш приключенията.
    Флорида - Романтична душа си.
    9.Ако избереш:
    Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
    Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
    10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

УСПЕХ!!!!

Е, нека да споделя и аз.

Хора, открих любовта! Открих щастието! На 13 съм и досега не съм имала приятел, мислех, че е невъзможно. Но ето че и аз открих моята половинка.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    сладкиши "
    Summer (h)

^^

мн0гоо амм мн0гоо стее благи ^^ . . пр0дължавайте да сее обичатее . .
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

Продължаваме естествено !

всичко е просто супер,от 3 месеца сме заедно и никога не сме се карали...само бившия малко й прави проблеми,ама се надявам да се оправи,той много сериозно я е наранил...като почне учебната година ще се по-често заедно дано нещата си останат така...
    Усмихни се,живота е кофти

Много е хубаво че не сте се отказали в началото! Продължавайте да се обичкате

Супер фен
    Въпреки, че беше преди 2 дни, сега ми щукна да се похваля - станаха 3 години с моето същество. Чувствам, че тепърва се захващаме с истинското щастие. :P

Ейй, най-накрая и аз да споделя нещо в тази тема.. ! Не беше точно любов от пръв поглед.. Такам, запознахме се преди 2 години и оттогава бяхме само приятели..Докато не започнахме да се закачаме и т.н. и тогава той взе, че тръгна с някакво момиче..И така се започнаха обичайните драми и т.н., докато той не се яви един ден в града, в който живея (живеем в населени места на около 8 километра едно от друго..и пак ни се струва далече ) Тогава стана тя каквато стана, той се раздели с тогавашната си приятелка.., която всъщност го изпревари с новините, че късат, но тва няма кой знае ко значение.. Оттогава сме неразделни!

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Ейй, най-накрая и аз да споделя нещо в тази тема.. ! Не беше точно любов от пръв поглед.. Такам, запознахме се преди 2 години и оттогава бяхме само приятели..Докато не започнахме да се закачаме и т.н. и тогава той взе, че тръгна с някакво момиче..И така се започнаха обичайните драми и т.н., докато той не се яви един ден в града, в който живея (живеем в населени места на около 8 километра едно от друго..и пак ни се струва далече ) Тогава стана тя каквато стана, той се раздели с тогавашната си приятелка.., която всъщност го изпревари с новините, че късат, но тва няма кой знае ко значение.. Оттогава сме неразделни!

Брей рекорд :Д 3 дни неразделни

Искам да ви споделя, че вчера с моето ангелче направихме 1 година и 7 месеца. При нас всичко е уникално.. имам чувството , че колкото повече време минава , толкова повече се обичаме. Пожелавам ви го от все сърце да се случи и на вас !!!

Град
    in my world!
    Хора щатлива съм трудно ми е че сме надалеч и се виждаме само събота и неделя но го обичам и ще се боря да сме заедно ;]
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

За жалост явно да.

много хубава тема,просто прекрасно че има и щастливи двойки...и аз съм щастлива 7 месеца вече сме заедно с моето слънце...имахме неразбирателства караме се но се обичаме наистина силно...той ми е всичко... http://www.vbox7.com/play:ceb17b1f

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Само аз ли попадам на фалшиви принцеси , ве ?
    Ти на фалшиви принцеси,аз на фалшиви принцове Щастието ми беше година и 3 месеца и се разделихме,по причината,че го съкратиха от работа и се наложи да си замине в неговия си град,иначе ако беше останал нямаше да се разделим.Още го обичам.

Е то какво открих в един сайт: Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш... Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш... Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш... Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

^
    WTF? Тва е пускано хиляда пъти и е огромна простотия.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bmwsasho
    Браво на вас....чак на мен ми стана драго

Големи сте сладури Пожелавам ви мнг, мнг любов !

Това е суперр ! Радвайте се на живота и на вас самите ^^ Този разказ ме зарадваа ) Пожелавам ви да се обичате много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си