- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастие - И аз ще споделя!
Бравоо, все така да се обичате !![]()
![]()
aLL I have is youuu
Колко сладко ...браво радвам се че все още има такива хора !!!!!!!!![]()
а и да попитам прочетох че говорите за някакво клипче...може ли някой да ми го покаже ,защото никъде не го виждам![]()
и аз ще споделя нещо,случи ми се наскоро,отскоро съм с това момче,но искам да изразя колко много съм щастлива.Прибирах се с нашите от София от сватба и принципно трябваше да си ходя с по-ранен влак,но тъй като се успях си тръгнахме с последния..и отиваме на гарата,а аз тъкмо в този момент се бях ядосала на нашите за нещо и точно в същия момент ми се усмихва чаровно едно супер симпатично момче,тази усмивка ме накара да забравя за какво бях сърдита и да ме завладее за дни напред...тайничко се надявах да сме в един влак,кой знае може да се заговорим и да завържем някакво приятелство...но нещата станаха донякъде,паднахме се така с него,че бяхме в съседни купета и двамата седяхме навън,но никой нищо не казваше на другия,само разни погледи и до тук..оказа се че и той е към градът от който съм,макар че доста се учудих тъй като никога преди не съм го виждала и не очаквах да слезе ..вече бяхме на спирката с такситата,той с техните взе си такси,аз с нашите и си казах 'това беше ..,никога повече няма да го видя..' и така 1 седмица горе долу се чудя как да го намеря,мечтая си да го засека някъде по града,но не не се случва..и една вечер бях с един приятел,трябвало да ходи на някакъв купон и да ме вземе с него и кой ли беше там-ТОЙ
-момчето от влака..когато се видяхме,нито той,нито аз не можехме да повярваме .. той скочи прегърна ме и ми каза: "Не вярвах,че някога ще те видя отново!!",но живее в Германия и нямам да е за дълго тук ..и така на следващия ден излезнахме ..и вече 3 ден сме заедно и се чувствам много щастлива,макар че ще го загубя след известно време,аз се чувствам на седмото небе,отдавна не бях така ..
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
anonimchetou все едно четях моята история (или по-скоро нашата - на мен и моето момче <3 ) ... и толкова се развълнувах.. Желая ви много много щастие и с всеки изминал ден да се обичате все повече и повече, както ние![]()
Уникална статия , радвам се много за вастова е наистина щастие за което си заслужава да живееш , много добре изказани мисли !
ти ме подсети за предишния ми приятел с , който се скарахме и аз не знам защо и скъсахме
![]()
Много е приятно да разбера, че авторката е успяла да намери точния човек. Продължавайте все така да се обичате. Пожелавам ви всичко най-хубаво!![]()
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Днес ми писа мойта интернет любов, беше заминала за англия и не съм го чувала поне от две години.Много се зарадвах че ми пише голямо щастие, дано ми се обади да се видим довечера![]()
Много любов ви желая![]()
Браво на васЩе се чуем пак като скъсате и почнеш да пускаш теми "Какво да правя"
![]()
наистина много вдъхновяващо !![]()
Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?
Наистина много драго ми стана ! Браво на вас .. Пожелавам ви още много, много да се обичате и радвате един на друг![]()
Ех, дано да има повече двойки като вас!!Много да се обичате и да сте все така заедно
![]()
еми вече не ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Радвам се за вас .. много щастие за напред !![]()
Ако бях заменима,щеше ли без причина,ти да нямаш очи за друга никоя
Няистина темите за щастлива любов са малко (за жалост)... евала ви правя ^^ =D>
Всекиможеда
напикае
пода...
бъдиПИЧнасеритавана!^^