.
Затворена тема
Страница 15 от 20 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 488

Hybrid View

Бравоо, все така да се обичате !
    aLL I have is youuu

Колко сладко ...браво радвам се че все още има такива хора !!!!!!!!

а и да попитам прочетох че говорите за някакво клипче...може ли някой да ми го покаже ,защото никъде не го виждам

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ухуу имам нова половинка,супер радостна съм.

Супер фен Аватара на gabsit000
    и аз ще споделя нещо,случи ми се наскоро,отскоро съм с това момче,но искам да изразя колко много съм щастлива.Прибирах се с нашите от София от сватба и принципно трябваше да си ходя с по-ранен влак,но тъй като се успях си тръгнахме с последния ..и отиваме на гарата,а аз тъкмо в този момент се бях ядосала на нашите за нещо и точно в същия момент ми се усмихва чаровно едно супер симпатично момче,тази усмивка ме накара да забравя за какво бях сърдита и да ме завладее за дни напред...тайничко се надявах да сме в един влак,кой знае може да се заговорим и да завържем някакво приятелство...но нещата станаха донякъде,паднахме се така с него,че бяхме в съседни купета и двамата седяхме навън,но никой нищо не казваше на другия,само разни погледи и до тук..оказа се че и той е към градът от който съм,макар че доста се учудих тъй като никога преди не съм го виждала и не очаквах да слезе ..вече бяхме на спирката с такситата,той с техните взе си такси,аз с нашите и си казах 'това беше ..,никога повече няма да го видя..' и така 1 седмица горе долу се чудя как да го намеря,мечтая си да го засека някъде по града,но не не се случва..и една вечер бях с един приятел,трябвало да ходи на някакъв купон и да ме вземе с него и кой ли беше там-ТОЙ -момчето от влака..когато се видяхме,нито той,нито аз не можехме да повярваме .. той скочи прегърна ме и ми каза: "Не вярвах,че някога ще те видя отново!!",но живее в Германия и нямам да е за дълго тук ..и така на следващия ден излезнахме ..и вече 3 ден сме заедно и се чувствам много щастлива,макар че ще го загубя след известно време,аз се чувствам на седмото небе,отдавна не бях така ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    anonimchetou все едно четях моята история (или по-скоро нашата - на мен и моето момче <3 ) ... и толкова се развълнувах.. Желая ви много много щастие и с всеки изминал ден да се обичате все повече и повече, както ние

Уникална статия , радвам се много за вас това е наистина щастие за което си заслужава да живееш , много добре изказани мисли ! ти ме подсети за предишния ми приятел с , който се скарахме и аз не знам защо и скъсахме

Град
    Пловдив, майна!
    страшни сте

Супер миличко Много се радвам за вас

Град
    Beyond the Sea
    Много е приятно да разбера, че авторката е успяла да намери точния човек. Продължавайте все така да се обичате. Пожелавам ви всичко най-хубаво!
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Днес ми писа мойта интернет любов, беше заминала за англия и не съм го чувала поне от две години.Много се зарадвах че ми пише голямо щастие, дано ми се обади да се видим довечера

Много любов ви желая

Браво на вас Ще се чуем пак като скъсате и почнеш да пускаш теми "Какво да правя"

наистина много вдъхновяващо !
    Tell me,darling,do you wish we'd fall in love ?

Наистина много драго ми стана ! Браво на вас .. Пожелавам ви още много, много да се обичате и радвате един на друг

Ех, дано да има повече двойки като вас!! Много да се обичате и да сте все така заедно

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Те май вече не са заедно...За съжаление.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Те май вече не са заедно...За съжаление.
    1000 букви

Супер фен Аватара на gabsit000
    еми вече не ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Страхотно и аз вярвам

Радвам се за вас .. много щастие за напред !

Ако бях заменима,щеше ли без причина,ти да нямаш очи за друга никоя

Няистина темите за щастлива любов са малко (за жалост)... евала ви правя ^^ =D>
    Всекиможеда
    напикае
    пода...
    бъдиПИЧнасеритавана!^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си