- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастие - И аз ще споделя!
Браво на вас ! Точно там е възела на нещата, че понякога са нужни трудностите,за доказване на любовта между двама души и как те успяват да преминат всичко не по отделно,а ЗАЕДНО ! Обичайте се,защото по-хубаво от това НЯМА!![]()
Браво на вас.Не трябва да се предавате и при най-малкия проблем да се разделяте,както правят повечето двойки.Винаги караниците и трудностите водят до нещо хубаво,след време човек осъзнава какво има до себе си.Пожелавам ви да сте все така щастливи.Обичайте се много.![]()
Щастлива съм, защото вече почти два месеца има момче, което ме прави най-щастливото момиче !
Много е мило това ,което си написала.Радвам се за вас независимо ,че не ви познавам.Пожелавам ти да се чувстваш така винаги ,защото това е най-хубавото чувство.Да обичаш и да се чувстваш обичан.Усепх
Вчера направихме 8 месеца. Ако някой ми беше казал преди година и нещо, че ще сме заедно бих му се изсмяла в лицето. Тръгването с него беше едно от най - хубавите импулсивни неща, които съм правила.
Много се радвам за вас и ви пожелавам да сте все така щастливи! Всеки заслужава да бъде обичан.
Благодаря ви, но скъсахме малко след като направихме 9 месеца.Но все пак темата е за споделяне на щастие: може да скъсахме, но той си остава най - добрия ми приятел, на който имам 100000% доверие. Той е единствения човек, който не издал нито една моя тайна независимо дали сме били скарани или не. Доста неща сме преживели заедно, станахме по - зрели. Not a bad end after all
![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...8#post10644328 Моля ви помогнете ми , наистина ще съм ви много благодарна ! Съжелявам че не е по темата просто съм отчаяна ! Благодаря предварително и сори за спама !
Ами и аз да споделя тогава![]()
Не знаех, че съществува любов от пръв поглед и мислех, че това е поредната романтична глупост, която хората си втълпяват.. Но.. повярвах! Заедно сме с моето момче вече 2 год. и половина. Понякога си мисля колко е странно и в същото време невероятно хубаво да усещаш, че един човек дава целия си живот за теб.. Аз това усещам от моето момче и когато ми каже, че диша, заради мен му вярвам напълно! Толкова неща изостави и направи за мен, че цял ден живот няма да ми стигне да му казвам и доказвам как всъщност той представлява цялата ми вселена! Пожелавам на всеки един от сърце една такава любов!
"Ние просто сме две половини на един и същи човек.. и когато сме разделени.. ние просто сме нещастни!.."
Радвам се за вас ! Прекрасно е ,че има хора,които наистина се обичат..В тези времена . Както ии да ее много любов ви пожелавам !!! < 33
Страхотно е в тази тема да има и хора, които да споделят с нас щастието си! Много любов ви пожелавам!![]()
Днес направихме цели 2 години. Избъзика се, че две гадини са издържали цели две години заедно. Дано има още хиляди пъти, в които да празнуваме 26.06 заедно. И дано винаги се обичаме толкова много, защото ще изсъхна като райграс на твърде силно слънце ако него го няма. Той е моето спасение. Промени ме толкова много за 2 години...
Колко хубаво, чак на мен ми стана приятно, като го прочетох. Моята история е почти същата. Сега разбирам, че всичките "лоши" неща, които ни се случиха преди и след като се събрахме са ни били от полза - малка или голяма. Никога не знаеш какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш. Радвам се, че сме успели да преодолеем всички тези препятствия и неприятности заедно и сме се задържали. Това направи любовта и връзката ни по-силна и по-хубава. Опознахме се много повече и чак сега разбирам, че колкото и да си мислиш, че познаваш даден човек, винаги има какво още да научиш за него. Сега, когато и двамата познаваме и хубавите, и лошите черти на характерите си, сме много по-щастливи. Дразним се понякога, но все пак се стремим да бъдем по-добри, защото винаги може повече.
Много се радвам за вас, макар че не ви познавам. Пост-а ти ме усмихна и ми припомни някои позабравени неща. Благодаря ти и успех.![]()
Никога до сега не съм писала в тази тема, защото не е имало какво да споделя толкова. Бях щастлива, но на друго ниво.
Вече сме заедно 3 месеца, а сякаш го познавам от цял живот. Обичам го страшно много, толкова ми е щастливо с него. Вярвах, че рано или късно ще си срещна Човечето, но не вярвах, че ще е толкова скоро.
Толкова е ценен.
Сякаш сме правени един за друг... толкова сме по мярка - и физически, и всякак.
Хубаво ми е с него, искам да е така и за напред.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А аз съм влюбена![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Има едно момиче, което владее цялото ми сърце. Дори в момента гледам звездите през прозореца и осъзнавам, че и те не са толкова ярки. Любов.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Браво !!!
Хубаво е сред толкова много теми на се намери поне една, в която не се разказват тъжни истории и търсене на решения.
Поздравления ! Страхотна тема. Радвах се докато четох темата ти. Дано се постват повече такинва :P![]()
О, стана ми много хубаво. Много се радвам за вас.
ENJOY -----------> http://shakalaka.info/ ; ]