Az shte razkaja moqta shtastliva istoriq,koqto se nadqvam i da si ostane shtastliva.
I taka neka da zapochna ot zapoznanstvoto ni.Edna vecher prosto ot nqmane na rabota i pisah vyv facebook.Popprincip ne mi haresvashe osobeno,ne odobrqvah nachina i na oblichane i kato cqlo - sydih samo po vynshen vid i sgreshih.Pisahme si cqla vecher.Ugovorihem se da se vidim.Kogato se vidqhme prosto stochme i se gledahme v ochite i prosto se pregyrnahme.I tka pochnaha telefonni razgovori s chasove,chatove vsqka vecher,mili dumi,celuvki i t.n.Taka v prodyljenie na dva meseca i polovina.Vsichki misleha che sme zaedno,zashtoto izglejdahme kato vlubena dvoika.Ottam zapochnaha podigravkite,obidite i vsichki gadosti.Priqtelite i q ubejdavaha da spre da se zanimava s men,zashtoto sym shtqla da i sysipq jivota.Moite priqteli mi kazvaha da se stegna i da se vzema v ryce.Ne im obryshtahme vnimanie.I prosto edin den direktno i kazah "iskah li da si s men ili ne".I veche pochti mesec sme zaedno.Otnasqme si mnogo podigravki i obidi ot horata,no prosto ne im obryshtame vnimanie.Moite priqteli sviknaha s misylta,a neinite razbraha che ne sym takava za kakvato me opisvat.Naistina mnogo q obicham i mislq che s neq nqma da e kato s drugite.
Malko se protochih,no i az iskah da spodelq ^^