- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастие - И аз ще споделя!
Знам че ме мислите луд но ви казвам истината.
Тероризиат ме от 28 години казвал съм на много хора всички казват че лъжа и че аз ги тероризирам ...
Imam stresnica
И аз бих се радвала да се включа в темата. Наскоро имах личен повод и милото ми подари ето това сърце http://jardin.bg/?product=%D1%81%D1%...B1%D0%BE%D0%B2 с доставка до вкъщи, понеже сега за няколко месеца се налага да сме разделени, защото е в друг град.. Много се зарадвах наистина беше много трогателно!
Вашата съфорумничка е официално сгодена от днес. Радвайте се.![]()
Здравейте имам един колега кой мисля че ме харесва но не съм сигурна дава ми знаци намигвами ми повдигана ми вежди помагими в работата даже някой път даже един път ми каза че се жертва за мен колешката ония ден нещото се избазика и той вика тя заета като споделя че съм излизала с момче той ме пита имало ли е прегръдки целувки
Да,и на мен ми стана щастливо и радостно за вас!Бъдете щастливи.
^ Теб не трябваше ли да са те баннали, "девойко"?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
طراحی سایت تجریش طراحی سایت هفت تیر طراحی سایت انقلاب طراحی سایت آموزشگاه طراحی سایت آژانس مسافرتی طراحی سایت صادقیه طراحی سایت کارخانه طراحی پورتال سازمانی میزبانی وب طراحی سایت زعفرانیه طراحی سایت قلهک طراحی سایت ولنجک سئو سایتطراحی سایت سعادت آباد طراحی سایت قیطریه بلیط هواپیما میزبانی وب طراحی سایت منیریه هاست ارزانمیزبانی سایت طراحی سایت نیاوران طراحی سایت عباس آباد طراحی سایت آجودانیه کارشناس تولید محتوا طراحی سایت لاله زار طراحی سایت کلینیک طراحی سایت مدرسه سئوکار هاست لینوکس طراحی سایت هتل طراحی سایت الهیه ثبت دامنه طراحی سایت ارزان طراحی سایت بیمارستان طراحی سایت جردن طراحی سایت ونک طراحی سایت صنعتی طراحی سایت جمهوری طراحی سایت سهروردی طراحی سایت پزشکی ثبت دامنه ارزان طراحی سایت میرداماد طراحی سایت فرمانیه طراحی سایت رستوران طراحی سایت املاک طراحی سایت شرکتی تبلیغات گوگل طراحی سایت دانشگاه طراحی سایت سازمانی هاست طراحی سایت سئوی سایت طراحی سایت فروشگاهی
И аз това гледах, но тя вече е с друго момче.Явно не са се развили както трябва нещата..
Последно редактирано от siavash82ir : 11-13-2019 на 10:49
браво
To all the lovers. I wish you all stay happy with each other and stay parted.
Много драго
I have questions regarding confidence and personalty. I am pretty introverted, and sometimes I just want to be quiet. But some have made it out to be a problem. Any tips on that?