.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
  1. #1

    Добре ли е да си директен

    Добър вечер! Ще опитам да бъда максимално кратка, без да навлизам в излишна полемика.
    Любовния ми живот е доста “кротък”, никога не е имало драми.
    Преди почти 2 години имах кратка връзка (6м), която приключи, поради голяма драма в живота на половинката ми. Не ме е засягала конкретно по никакъв начин. След толкова време ни вест, ни кост ми се обади. Съжалява, че нещата не са се получили, разказа ми за всичко, което е преживял, тъй като аз до сега не бях наясно. Каза, че в мен е виждал точния човек, но просто момента не бил подходящ, за което съм на 1000% съгласна. Не става дума за изневери и т.н., а за нещо наистина преобръщащо целия ти живот.
    Та.. не спирам да мисля дали биха се получили нещата сега. И двамата искаме семейство, гледаме в една посока за живота. Знам, че няма как да разбера без да говоря с него, но тъй като аз съм изключотелно директен човек (каша ми е в главата и ме е страх, че не мисля разумно в момента) реших да потърся мнението на експерти . Окей ли е да попитам директно дали можем да опитаме отново, или ще е като удар с чук по главата, както беше за мен и въпросното обаждане.

  2. #2

    Importance of cps test in gaming?

    Speed is matters for any work and if your speed is good then your work is done as soon as possible. Also, many people like to play games and I have a tool for you to enhance your gaming speed. That tool is the cps test tool.

  3. #3
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    7 490
    Великденските празници са добро време за подобни чуденки. На мен винаги ми се е случвало преди баш кога трябва да празнувам да се терзая от подобни щуротии. Лично мнение, ако са щели да се получат, нямаше да се логнеш тук, да зададеш този въпрос и да чакаш отговор от експерти. Поради простата причина, че, когато двама души са заедно и им се получава, каквото и да се случи на единия, другия е до него и първия не забравя за него, като втория го подкрепя. Дори да мине време да са отделени, не спират да бъдат заедно. За мен лично, не те ангажирам с мнение, естествено, да изчезне и после след някакво време да те потърси да ти се обяснява, въпреки каквото и да било, не е сериозно. Дали ще ви се получи, то това само времето може да каже. Дали трябва да ви се получава, това е както вие, в случая ти, щото питаш, го чувстваш. За да ви се получи, ако и двамата го чувствате така, бъди сигурна, че си получила отговори на всички въпроси, които имаш, откакто се е претаковала работата до момента, в който звъннеш. Щото, щом питаш, значи го мислиш доста и значи кой какво и да ти каже, ще звъннеш, яко вече не си, понеже то си е минала седмица откак си питала. Понеже за бъдещо получаване на неща, не трябва да има глождещи минали. Дали да звъннеш, в случай, че не си? Ако просто ти е любопитно какво ще ти каже, но нямаш намерения, де да знам, ако имаш и искаш да пробвате, ми звънни. На кой и оператор да си, имаш безплатни минути. Ако го удари като парен чук, или като тир бесна свиня, или нещо друго, ще го усетиш по тона, с който ще ти отговори. Същото и дали му е приятно, че го търсиш. Преди 10тина години оная шашавата Пинк пусна една песен, дето пееше where there is desire, there is gonna be a flame, where there is a flame someone's bound to get burner but just because it butns doesn't mean you're gonna die so better get up and try try try. Аз слушам по-често азис, но има резон в това. И успех
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

  4. #4
    Знам колку си фрустриран затоа што и јас бев во твоја ситуација и на крајот избрав да го следам моето срце.



    .

  5. #5

    Регистриран на
    Aug 2022
    Мнения
    17
    Зависи от ситуацията

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си