.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Тема: e-bay

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Нарочно качвам темата нагоре, защото получавам много ЛС-та с въпроси за това как се пазарува в ибей, какво е нужно да имаш и т.н., а тук отделих време да изпиша основното по темата от моя опит, така че можем да използваме темата за общи цели - да си помагаме, показваме, съветваме, и т.н. Но определено за да не пиша на всеки един по отделно прегледайте темата и питайте ако има нещо неясно, до колкото знам не само аз пазарувам в ибей от форума така че и други ще се включат с отговори 100%.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз се зарибих по e-bay. Английския.
    Харесах си кецове Adidas за смешни пари. В България са за 100 + лева ..
    Има много хубави неща.
    Ще взема да си поръчам и аз нещо.

Супер фен
    Град
    Ибей както казах е наркотик.

^ Определено.

може ли да се пазарува с карта visa electron?

Супер фен
    Град
    Може моята е точно такава.

леле супер много ти благодаря....досега давах сума пари за nike.... сега като гледам там какви са им цените...направо...страхотно о многоо много благодаря

Аууу

Ако не искам все пак да си поръчвам нищо, а само да разглеждам, има ли друг начин да се регистрирам без да е нужно да си оставям адрес, телефон и т.н.?

Много труден ми се вижда тоя сайт - фийдбак, трябва да пишеш на този-си, на онзи-си, ...

Супер фен
    Град
    Че то можеш да си разглеждаш по всяко време независимо регистриран ли си или не. Иначе няма нищо сложно.

Добрепримерно ако искам да си взема това

http://cgi.ebay.co.uk/A99-LADIES-BLA...d=p3286.c0.m14

или да наддавам за това http://cgi.ebay.co.uk/Fabulous-black...d=p3286.c0.m14 и това http://cgi.ebay.co.uk/Size-7-black-l...d=p3286.c0.m14

Колко би трябвало да излязат?

Супер фен
    Град
    Първото ти излиза 25.95 паунда + доставка, второто и третото никой незнае колко ще излезе, защото са търгове и не можеш да предвидиш крайната цена, наддаваш и ако спечелиш - спечелиш, мога да ти кажа само доставките им до България: вторите ще ги доставят за 6 паунда, третите и те за толкова - 5.99.

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Аве да попитам специална карта ли ни трябва за целта или може и дебитна?
    И един тъп вапрос: Колко лева горе долу е един паунд?

Супер фен
    Град
    Дебитна или кредитна. Нищо специално. Един паунд е около 2.25 лева, но всеки ден курса е различен.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз пък имам проблем с регистрацията.Пише ми Re-enter email address * въвеждам същия и после ми изписва Your email entries must match. Please check both..А пиша един и същ имейл
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Сега ще бъда малко нахална, НО...

...адски много си харесах едно якенце, та си търся някой, който може да ми помогне с поръчката.
    нямам никаква идея как да стане, но ако някой иска да ми помогне, ще съм му задължена!
    What you give is what you get!

Супер фен
    Град
    Прочети темата, в нея има описани повечето неща.

zvezdichkaaa нямам представа защо се получава така, нещо сигурно грешиш в някой от двата...или незнам и аз...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Имах предвид някой да го поръча вместо мен...
    да наддава на търга.
    What you give is what you get!

Или,ако може някой да обясни как точно става.
    Влизаме в сайта,регистрираме и после?
    Ако някой може да обясни клик по клик ще съм му благодарна.
    (:

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз мисля да си поръчам,харесах си кожено яке,кубинки и черна рокля дано се оправя,по принцип в последната година пазарувам предимно онлайн
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен
    Град
    То няма нищо сложно, че чак да се обяснява клик по клик ама ето нещо подобно...

След като си си регистрирала картата, направила си си акаунт в ибей и си влязла, започва лесната част. Харесваш си нещо, ако е Buy it now натискаш го и готово, вече е твое, няма нужда от наддавания, защото самата стока се закупува веднага като в обикновен онлайн магазин. Ако е търг решаваш колко пари би дала най-много за дадената стока. Да кажем 10 паунда. Пишеш 10 в поленцето където трябва да се въведе сумата и даваш Bid. Ако ти си първия купувач и началната цена на стоката е да кажем 0.99, то вече на другите хора ще им се изписва, че за дадения предмет има 1 bid и цената до момента е 0.99.От тук нататък ибей ще си наддава автоматично за теб докато сумата не стигне и мине 10 паунда. Тогава вече в директорията ти където си гледаш разни неща (за да гледаш нещо просто отваряш дадена стока и под полето за наддаване или куване веднага има клил "Watch this item", това е удобно ако нещо ти харесва да не го търсиш по 10000 пъти из ибея а да си го имаш пред очите, можеш да гледаш до 200 предмета на веднъж) отгоре ще ти изпише You have been outbit on one item. Друг варианд е примерно някой да се опита да наддаде, сумата стигне до 5 паунда, и търга да свърши. Тогава ти си плащаш 5 паунда, а не 10, просто автоматичното наддаване е направено защото не може човек постоянно да седи на компютъра и да наддава за да не изпусне нещо.
    И така спечелила си нещо, отиваш си пак в твоето си меню, и там вече имаш надписче "You need to pay for 1 item", и отстрани опция "Pay now". Натискаш я, там си ти изписва подробна информация колко ще платиш и за какво, ако не е имало дадена цена до България пишеш на продавача да ти прати payment invoice, където той добавя парите до България, или сама на ръка си добавяш уговорената сума за да не чакаш продавача (винаги се уговаряй с продавача за цената на доставката преди да си започнала да бидваш). И така ибей си те пренасочва автоматично към пейпал акаунта ти, влизаш, даваш Accept payment и готово. Няма нищо сложно.

Благодаря,много

П.П. Толкова неща изписа по темата,че сигурно вече тотално ти е писнало

Супер фен
    Град
    Ами все още не ми се, но мисля че вече се изчерпах от към обяснения, в темата всичко е описано с подробности, така че ако и сега има нещо неясно, е незнам...

Аз имам въпрос колко ще ми излезе доставката тук > http://cgi.ebay.co.uk/Y439-Hello-Kit...d=p3286.c0.m14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си