- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблемно уриниране.
Проблема ми е че постоянно ми се пишка(буквално постоянно) но не винаги мога...
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
вероятно възпаление на мехура или пикочопрровода - налага консултация с уролог или ОПЛ
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Аа какво точно да попитам в болницата?! Дали имат поддържащ уролог?
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
във всяка болница има уролог, друг е въпроса дали е дежурен. Най-добре се обърни към ОПЛ като опишеш това, което си написала тук!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Отиди при личния си лекар , той ще те насочи и ще ти даде направление . Между впрочем вероятно няма да те пратят на уролог, а ще ти направят едно изследване на урината ( пишкаш в чашка, цена 4 лв за удоволствието)![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз скоро ходих,и имах песачинки в бъбреците.Точно на уролог си отиди.Но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО си вземи направление от личния лекар!Не искаш да ти вземе 20лв,нали?
Бях със същото като твоето,и ме прегледа с (не знам как се казва,това,което преглеждат и бременните).После искаше да види от къде точно уринирам и се разкрачих,доктора беше много внимателен и постоянно ми казваше да бъда спокойна.Изписа ми няколко вида лекарства,които трябва да ги пия в продължение на 10 дни и ВоалаТова беше
PS: т'ва с гела много ми хареса![]()
PS2: чаках от 11 до 1 за 10 мин преглед![]()
What i want is obvious , what i love is unique
брат ми имаше същия проблем, но му изписаха vesicare и се оправи, но трябва да го пие дълго и е малко скъпичко 80 лв. на месец, отиди при уролог
Видеозон му викат :PПървоначално написано от Fiki_
yeah, i'm good...,
but i'm no angel.
I do sin, but i'm not a devil.
I'm just a small girl, in a big world... trying to find somebody to love
♥♥♥
не тичкай при уролог
първо отиди при личния
може да е цистит;проблем с бъбреците или мехура ..
успех![]()
Хаха,мерсиПървоначално написано от CoCaInA05
![]()
What i want is obvious , what i love is unique