- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата: Може ли друго момиче да ви възбуди?
може и да може.. не съм пробвала все още.. мен ме възбуждат нещата, които ги нямам.. от едно момиче нямам какво ново да видя и.. не мисля, че ще стане..
![]()
![]()
![]()
P.S. Нямам какво да правя и ми е случно.. затова отговарям.. иначе не бих..
![]()
нееее![]()
хъх .. ако ми знае слабите места ии ми харесва на външен вид .. п оскоро да ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
често ми се случва..
и бтв учените са установили, че 90 и няколко % от жените са бисексуални, а останалите са си чисти лесбийки.![]()
Pefektnoto mnenieПървоначално написано от crazymm
![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
нямаш ли си друга работа освен да пускаш лесбийските си теми ?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от mimsitu
![]()
При положение,че не ме познаваш,айде да не ми се правиш на отворен и да ми даваш оценка? Този форум е направен,за да се пускат всякакви и различни теми. Ако ти си ограничен и не можеш да коментираш много и различни теми,то аз мога.В случая,независимо от това каква съм аз /чисто информационно,не съм лесбийка едно момче може да ме побърка мн пвоече от едно момиче/ искам да разбера мненията на останалите по даден въпрос.Първоначално написано от Pesenta
opa , kaza li si go nai-nakraqПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Първоначално написано от angellove
Абе всички сте мн смотани....темата е готина..аа иначе:Да естествено,че може и мисля,че с всеки е така...![]()
Хах ,ако почне да ми се натиска и обарва на интимните места,врата,гърдите няма начин да не се възбудя.
Но това не означава,че ще й се хвърля за секс,ако и аз го искам и т го иска ДА,но иначе не.
Не знам обаче дали ще я спра,ако ми е симпатична![]()
![]()
![]()
Може ами! По принцип си падам по момчета, ама знам ли това що е така... Може би всеки до някаква степен (макар и еййй толкова мъничка) е бисексуален![]()
Верно може да възбуди и има начини ама не сам момиче и не ги разбирам
И ако става придържайте се към темата....после на мен казвате, че само спамя....
Еми наложи ми се,да го кажа,защото очевидно някои хора с аповърхносни и си правят адски малоумните грешни изводи. Но акрай нали трябва да сме тежкариПървоначално написано от JUSTDNB
![]()
Значи,по темата,да,възможно е,случвало ми се е и продължава да ми се случва до настоящия момент.С момиче съм,и то не,защото съм лесбийка,а защото чувствата ми показват това.Човек обича накой друг не заради пола му,а заради това,което е той!
Нагледах се на много мнения тук!Разочаровах се за сетен път от отграничените и стереотипни субекти в нашата държава.Знаете ли,тези "ненормални" хора не ви спят в леглото,не ви ядат храната,не ви пречат по никакъв начин!Не разбирам дискриминацията!Познавам бисексуални,хетеросексуал и и хомосексуални хора,разлика между тях като личности няма!Просто хората поставят един определен стереотип,който "не трябва да бъде нарушаван"."Господ е създал двата пола",а всъшност има ли Господ?Съществъва ли Той?Къде,наистина е началото на човека?Където и да е (аз не съм от много вярващите) факт е,че хора с "различна" ориентация ги е имало много преди нас.Имало е и велики и известни личности,чиито имена споменаваме и до днес,чиито цитати използваме и сега!Шекспир,Леонардо Давинчи,Джия Каранджи,и още много други!
Моето лично мнение е,че ако не ни се бъркат в личния живот,не би трябвало да ги съдим и опрекваме!
И,може би една любопитна истина,още преди христа е имало жени и мъже,които са били би или хетеросексуални.Били са изгаряни на клада като вещици/вещери и са били оплювани.Е...21 век сме...Бива ли такова нещо в наши дни?Оставете хората да бъдат себе си!Сигурна съм,че ако това стане,света ще бъде едно по-добро и приятно място за всички!
П.П. И за да не спамим темата,ако някой има мнение по поста ми,нека ми пише ЛС.
От друга страна,щом е отнесено само към жените,бъдете сигурни,че една жена знае къде да ви докосне,как и кога!Просто шесто чувство!От трета страна...замислете се колко много оргазми можете да получите,само от една жена... КОЛКОТО МУ НА ЧОВЕК ДУШАТА ИСКА!!!Казвам от личен опит!!!Струва си да се пробва!
П.П. Аватара ми не е случаен!Снимка от филм е!Казва се "Loving Annabelle" и си заслужава гледането!Филмът е "Лесбиан интерест",но може да се научи много от него за живота и любовта!
Парче по-естествено от това дето ти се вижда на тебе естествено е да искаш да се самовъзпоризвеждаш. Там ни е проблема. Ако няма да искаш да се самовъзпроизвеждаш защо ше ни използваш благата.Първоначално написано от SkendY_F
Всички тези блага(лоши добри) който виждаш около гъзъ си са нарпавени само и с една единстевена цел да дават път на ново поколение.
Ти като се праскаш само с прустче, език или силиконов инструмент как ще дадеш път на ново поколение?
Тва твойто е чиста проба криворазбрана еманципация![]()
бой, йебанье и чалга
Аз не съм казала,че съм хомо и не съм казала,че не искам да се възпроизвеждам.Айде моля ти се погледни някоя книжка и тогава ми говори!По твоята логика нито една еднополова двойка,било то мъже или жени нямат деца.А това са глупости!Как праскам аз,с какво и кога си е лично мой проблем.Не го правя в твоето легло,за да се месиш.А какви "блага" използвам на теб изобщо не ти влиза в интересите.Не си лягам с гаджето ти /ако си женско/!Просто исках да кажа да оставите "различните" хора да си живеят живота.Щом искат да са заедно,нека бъдат.На никой стереотипен дискриминиращ субект не пречат.Първоначално написано от linoleum
П.П. И не ми викай "парче",не ме познаваш и не съм първата хваната на пътя лекомислеща мундарка,за да ме нарицаваш по този начин.
П.П.П. Няма да ти дойде зле да се образоваш сексуално малко за различните двойки!
П.П.П.П. Не мисля,че темата е направена с цел заяждане.
Мило ето ти една теза за различните хора върху която да помислиш.
Вземи едно шарено нещо, нашари го още !
Ти си част от това шарено нещо мислиш, ли че си различна?
Няма как да изпъкнеш като се правиш на по-шарена, когато всичко останало е шарено.
Ако беше сиво или черно-бяло бива.
Еднополовите двойки не могат да имат деца мило, ако не си разбрала.
Могат като изпозлват пак ресурсите на всички останали! Ресурси заделени, за да не сме еднополови!
Слънце направи разликата: Да се плющиш с люде от твоя пол и да ги обичаш и да живееш с тях, да създаваш семейство са различни неща. Ако просто си пускате езици с твойта приятелка лошо няма, лошото е ако си толкова задръстена, че не можеш да приемеш да се отдаваш на мъж.
Малко е тънка линията на мисълта! Да се надяваме, че ще я схванеш!
бой, йебанье и чалга