- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата: Толерирате ли бисексуални момичета?
Първоначално написано от ANTIHUMAN
не се изказвай неподготвен,прасе
разбира се,че ги толерирам..една тройка с две момиченца е добре дошла![]()
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !
оу някой е станал би![]()
Говнааааааааааа
Естествено, че да!
нямам нищо против би и при момичетата и при мъжете с едно малко исключение при мъжете стига да не желаят моя задник нямам нищо против тях....
ами то не се става,ти или си би или не си,въпросът е кога ще го осъзнаешПървоначално написано от Fritz
![]()
Много точно казаноПървоначално написано от SummerRain
. Никога не бих изневерила на приятеля си,било то с момиче или момче. Ако нямам връзка обаче,не ми пречи да се натискам с някое друго момиче и въпреки това мъжката ласка...си е мъжка ласка.
Първоначално написано от dif4u1912
Не се сдържах просто..
![]()
Nike...
aminПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Първоначално написано от angellove
amin[/quote]
God damn it,i mean.. Allah damn it..![]()
ще реагирам добреПървоначално написано от bqsna_teenagerka
бих се навил
няма да ревнувам
ЙоохоооПървоначално написано от plmn
![]()
![]()
последно време доста станаха "модерни" лесбийските истории, пък и на мен не ми пречат![]()
![]()
толерирам напълно
![]()
Toлерирам всичко!![]()
![]()
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Охоооооо..... на мен тва ми е мечтата.3ка с 2 момичета.лелеееее,но засега още не се е сбъднала![]()
Big cock is here
Имай вяра човече!!!Първоначално написано от Parallel
![]()
абе и аз иам вяра ама ....Първоначално написано от bqsna_teenagerka
KO6MARA GSI 16V RISSE
Добре човек не си ли на мойто мнениеПървоначално написано от alone83
![]()
Първоначално написано от c0dy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле чуствам се с толкова много неща..зад гърба си
![]()
ттц мръсница бе![]()
Първоначално написано от angellove
Спри, че нещо в мен се надига...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
аз ги толерираме!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
ако моята приятелка покаже бисексуални наклонности и иска секс с момиче бих се съгласил, но ако това не мине някакви граници и тя не се влюби и избяга с момичето. ако е само за секса - може.
ако става въпрос за тройка - участвам!
но пак повтарям: без влюбвания и номера, тогава ще се ядосам и ще я третирам така, все едно ми е изневерила с мъж.
"Отровата, погубваща слабите натури, е храна за силния и той дори не я нарича отрова" - Ф.Ницше
Ако наистина обичам приятеля си от мъжки пол разбира се, няма да ходя да се натискам или да правя нещо повече с друго момиче, а момчетата просто да забравят че ще им се отдаде шанс за тройка. Също така ако наистина си обичате приятелките няма да мислите как да го "ръгнете" на някоя друга, както и бисексуално момче няма да реагира добре ако приятелката му иска да доведе още някой в леглото.Ако цялата тройка е една неангажираща случка окей, но ако имате сериозни отношения просто забравете да се разтапяте по второто момиче в леглото
.
АЗ? В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!Първоначално написано от JUSTDNB
![]()