.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    [quote="bqsna_teenagerka"]
    Цитирай Първоначално написано от c0dy
    Подкрепям ги с две ръце и три крака!
    леле чуствам се с толкова много неща..зад гърба си
    Всяко второ момче ще каже,че няма нищо против ,а кой ли неиска тройка с две момичета непозвам такав
    Sleda ot liubovta

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Толерирам, няма да имам нищо против ако открия, че приятелката ми е би, даже ще се изкефя.

[quote="anichka12345678"]
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от c0dy
    Подкрепям ги с две ръце и три крака!
    леле чуствам се с толкова много неща..зад гърба си
    Всяко второ момче ще каже,че няма нищо против ,а кой ли неиска тройка с две момичета непозвам такав
    Но е факт,че има аз имам рпиятели които не искат тройки

Приятелката ми е доста бисексуална, не че е имала каквито и да е сексуални контакти с момиче (освен целувки с езици, ама те момичетата доста се мляскат помежду си като са "най-добри приятелки). Ама все пак иска да опита и се кефи на някои хубави момичета, не ревнува аз като ги заглеждам ами даже коментираме заедно . Навита е за тройка даже. Просто за да не стават гафове съм я предупредил че с момче/момиче/баба/дядо/кон/камък/тиган/бебе каквото и да е, ако направи нещо се брои за изневяра, и че изневери не прощавам. Мисля че правилата трябва да са ясни за да си прави сметката човек.

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от gigaherz
    Ако разбера , че е бисексуална няма да се занимавам изобщо с нея.
    Напълно те подкрепям!! И аз съм на същото мнение !!! Не ми трябва някоя, която се натиска с и.... с други момичета, а някоя която да е единствено само с мен.

Погледни коментара ми по горе...ако се остановят правилата няма да има проблеми. Това че момичето е бисексуално не означава че има постоянна нужда от женски ласки, а че няма нищо против тях.

Цитирай Първоначално написано от badjanack
    Погледни коментара ми по горе...ако се остановят правилата няма да има проблеми. Това че момичето е бисексуално не означава че има постоянна нужда от женски ласки, а че няма нищо против тях.
    Правила са създадени да се нарушават нали знаеш и ти от каде ще си сигорен че тя не ти е изневерила докато си бил нещо зает примерно с някоя мацка от съседния блок да речем?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от badjanack
    То тва е само на теория така.Иначе това,че не може да погледне на мъжете като напълно достатъчен обект за задоволяване на сексуалните и романтични потребности си е проблем на бисексуалните,майна.Както има някои дет не харесват блондинки,слаби,трътлести, ака някои не харесват бисексуални за партньори.Въпрос на предпочитания,майна.Все пак мъжете не са коне с капаци,който грабат всичко женско,което им се изпречи,пък и някои хич не са повърхностни.Знам,че няма да ме разберете,ма сте още малки,майна,пък моят стил е небрежен и крайбрежен.

Ми няма значение, ако се окаже би. Ако иска може да пробваме някой ден...няма лошо. Ориентацията й не е повод за дискриминация.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Да, със сигурност!
    Бисексуалните се навиват по-лесно за тройка!!! А това е мечтата на всеки мъж! 1 мъж и 2 жени!!

Приятно е да гледаш, как 2 момичета се натискат, а особено ако е върху теб!
    Никой няма да ревнува, ще се чувства на 7-то небе!!!
    whO0p-whO0p

Какво по хубаво от една гола жена?
    - Две голи жени

- Две голи жени
    Па може и три...стига да са убави.
    whO0p-whO0p

Цитирай Първоначално написано от thegame94
    - Две голи жени
    Па може и три...стига да са убави.
    е не бъди толкова лаком де enjoy the little things

Фен Аватара на Qamstel
    Град
    Sofiq

Re: За момчетата: Толерирате ли бисексуални момичета?

Е момчета,как ще реагирате ако разберете,че новата ви приятелка е бисексуална? бихте ли се навили да правите с нея и друго момиче 3ка? Ще ревнувате ли ако гледате как тя се натиска с друга пред вас? или..ще ви възбуди?
    Като момче трябва да кажа че много харесвам би сексуалните момичета ии познавам доста

Мега фен Аватара на teenems
    Нямам нищо против тях.
    Но не искам да имам нищо общо с тях
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Аз съм шемейл на 24 години и приятелката ми е бисексуална! Не виждам причина другите мацки да кажат, че не биха се навили!

Цитирай Първоначално написано от bashtamiekonduktor
    Аз съм шемейл на 24 години и приятелката ми е бисексуална! Не виждам причина другите мацки да кажат, че не биха се навили!
    ъъ.. СКЮЗМИ?

Бих се зарадвал даже ако иска да включи и приятелка в купона 3ката е като цел в живота на момчетата

Цитирай Първоначално написано от XuTPaH
    Бих се зарадвал даже ако иска да включи и приятелка в купона 3ката е като цел в живота на момчетата

Град
    Варна
    Хахаха Интересно... Би му майката напълни се с теми, 200 пъти по-различни и задълбочени от "kak da napravia svirka" и това адски много ме радва
    А относно въпроса - еми нямам нищо против, не стига че съм по-консервативен... Стига ми докато е с мен да се интересува само от мен, боли ме шпека преди или после кво ще/е ставало

Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Хахаха Интересно... Би му майката напълни се с теми, 200 пъти по-различни и задълбочени от "kak da napravia svirka" и това адски много ме радва
    А относно въпроса - еми нямам нищо против, не стига че съм по-консервативен... Стига ми докато е с мен да се интересува само от мен, боли ме шпека преди или после кво ще/е ставало
    "боли ме шпека" е те тва ще го запомня

Повече от фен Аватара на LDto
    и аз нямам нещо против. Защото съм си и БИ.
    Харесва ми да съм и с момиче и с момче. Даже и 3ка съм правила. За мен бе яко,но Момчето си бе на 7-то Небе

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Не ми пречи много...

Цитирай Първоначално написано от XuTPaH
    +111 \/ \/

А за тоя които се изпречи!!
    Няма нищо по-хубаво от тройка...
    или има...
    ДА СИ ИЗГУБИШ ДЕВСТВЕНОСТТА В ТРОЙКА!!!!
    whO0p-whO0p

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си