- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата: Толерирате ли бисексуални момичета?
[quote="bqsna_teenagerka"]Първоначално написано от c0dy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле чуствам се с толкова много неща..зад гърба си
Всяко второ момче ще каже,че няма нищо против ,а кой ли неиска тройка с две момичета непозвам такав![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Толерирам, няма да имам нищо против ако открия, че приятелката ми е би, даже ще се изкефя.![]()
[quote="anichka12345678"]Но е факт,че има аз имам рпиятели които не искат тройкиПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Приятелката ми е доста бисексуална, не че е имала каквито и да е сексуални контакти с момиче (освен целувки с езици, ама те момичетата доста се мляскат помежду си като са "най-добри приятелки). Ама все пак иска да опита и се кефи на някои хубави момичета, не ревнува аз като ги заглеждам ами даже коментираме заедно. Навита е за тройка даже. Просто за да не стават гафове съм я предупредил че с момче/момиче/баба/дядо/кон/камък/тиган/бебе каквото и да е, ако направи нещо се брои за изневяра, и че изневери не прощавам. Мисля че правилата трябва да са ясни за да си прави сметката човек.
Напълно те подкрепям!! И аз съм на същото мнение !!! Не ми трябва някоя, която се натиска с и.... с други момичета, а някоя която да е единствено само с мен.Първоначално написано от gigaherz
![]()
Погледни коментара ми по горе...ако се остановят правилата няма да има проблеми. Това че момичето е бисексуално не означава че има постоянна нужда от женски ласки, а че няма нищо против тях.
Правила са създадени да се нарушават нали знаеш и ти от каде ще си сигорен че тя не ти е изневерила докато си бил нещо зает примерно с някоя мацка от съседния блок да речем?Първоначално написано от badjanack
То тва е само на теория така.Иначе това,че не може да погледне на мъжете като напълно достатъчен обект за задоволяване на сексуалните и романтични потребности си е проблем на бисексуалните,майна.Както има някои дет не харесват блондинки,слаби,трътлести, ака някои не харесват бисексуални за партньори.Въпрос на предпочитания,майна.Все пак мъжете не са коне с капаци,който грабат всичко женско,което им се изпречи,пък и някои хич не са повърхностни.Знам,че няма да ме разберете,ма сте още малки,майна,пък моят стил е небрежен и крайбрежен.Първоначално написано от badjanack
![]()
Ми няма значение, ако се окаже би. Ако иска може да пробваме някой ден...няма лошо.Ориентацията й не е повод за дискриминация.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Да, със сигурност!![]()
Бисексуалните се навиват по-лесно за тройка!!! А това е мечтата на всеки мъж! 1 мъж и 2 жени!!
![]()
![]()
Приятно е да гледаш, как 2 момичета се натискат, а особено ако е върху теб!
Никой няма да ревнува, ще се чувства на 7-то небе!!!
whO0p-whO0p
Какво по хубаво от една гола жена?
- Две голи жени![]()
Па може и три...стига да са убави.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
whO0p-whO0p
е не бъди толкова лаком деПървоначално написано от thegame94
enjoy the little things
Като момче трябва да кажа че много харесвам би сексуалните момичета ии познавам достаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Нямам нищо против тях.
Но не искам да имам нищо общо с тях
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз съм шемейл на 24 години и приятелката ми е бисексуална!Не виждам причина другите мацки да кажат, че не биха се навили!
![]()
ъъ.. СКЮЗМИ?Първоначално написано от bashtamiekonduktor
Бих се зарадвал даже ако иска да включи и приятелка в купона3ката е като цел в живота на момчетата
![]()
Хахаха Интересно... Би му майката напълни се с теми, 200 пъти по-различни и задълбочени от "kak da napravia svirka" и това адски много ме радва![]()
А относно въпроса - еми нямам нищо против, не стига че съм по-консервативен... Стига ми докато е с мен да се интересува само от мен, боли ме шпека преди или после кво ще/е ставало![]()
Първоначално написано от Bimmer
"боли ме шпека" е те тва ще го запомня
и аз нямам нещо против. Защото съм си и БИ.
Харесва ми да съм и с момиче и с момче. Даже и 3ка съм правила. За мен бе яко,но Момчето си бе на 7-то Небе![]()
![]()
![]()
+111 \Първоначално написано от XuTPaH
/ \
/
А за тоя които се изпречи!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма нищо по-хубаво от тройка...
или има...
ДА СИ ИЗГУБИШ ДЕВСТВЕНОСТТА В ТРОЙКА!!!!![]()
whO0p-whO0p