- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фен тема Canis Dirus
Първа последователка.
Само аз съм тру фенка, само аз си смених автара.
Кажи сега какви облаги ще получа в замяна? Ако съм послушна, ще получа ли свещена целувка???
Официално разрешавам да се включиш в свитата ми и да носиш едно крайче от наметалото ми, докато аз самият величествено преминавам по червения килим между полето логин и залата на "Всичко тийн накуп".Първоначално написано от Battlescarred
П.П. Обадете се на Евг. Минч. да носи по-малко пера на шапката си!
Grumpy old madman
Тържествено ти присъждам правото да си единствената, която може да оближе лъжичката след като съм си разбъркал кафето (аз го пия без кафе и мляко, но специално за бъркането съм назначил човек)!Първоначално написано от shadow4e
За другото ще се разберем за сумата ако присъстват папараци![]()
Grumpy old madman
На колко си ?
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Чакай малко, какви пари искаш. Аз направих толкова много за теб. Ти осъзнаваш ли каква привилегия е да имаш звездички над автара, това не може да се случи на всеки, това е само за богоизбраните.![]()
Еми ако питаш за VIPwest .. аз му давам 11 !Първоначално написано от SouthStandServiceLad
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Само през паролата ми!!!Първоначално написано от Battlescarred
aЗ
Аз ли?Първоначално написано от SouthStandServiceLad
23
Аз като избран от народа имам правото да бъда коравосърдечен меркантилист. Помисли само, колко слава и ПиАр ще ти донесе една такава снимка, а ти дори едно кафе не щеш да черпишПървоначално написано от shadow4e
![]()
Grumpy old madman
Кой е тоя ?
Jebem te u usta, jebem te u oko
Музата на Азис съм аз! :PПървоначално написано от BlueAvalanche
![]()
![]()
Grumpy old madman
А ти ли си бил. Добре.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Каниииииис може ли да те пипна![]()
![]()
Може. Ама си измий ръцете преди товаПървоначално написано от hottie
![]()
Grumpy old madman
Добре, но после няма да ги мия и да се къпя с месеци !Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Поклон !![]()
Слагам си табелката VIP пред компа, докато трае процеса на логин.Първоначално написано от Battlescarred
aЗ
амин.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Аз питам за мозък, а ти?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
хахахахахадобре бее SRC !
![]()