- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ви се струва това... :D ?!
Е,к'во бе?На мен би ми било забавно,ПЪК!Те да не би да карат колела през цялото време.. После ще седнат на някоя пейка,ще си говорят и хопааа..ето ти я целуФката.
Защо не?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
мале накарала те е да карате колела........леле ужас...тва е подсъдно.
The blood that binds us ..till death unites us
И пробемът е, че нямаш колело? Да ти ослужа?
Пф, браво на момичето за предложението. И аз бих дала такова, ако момчето е на повече от 17 години и живее в моя квартал. Но...... това никога няма да се случи.
Вие на хероин ли сте бе?
интересно е .. говори за човека че е изобретателен и че не се страхува да изкаже мнението и предложенията си .. приеми ..
in defense of our dreams...
Според мен няма нищо лошо в това!Страхотно е даже.. разнообразие!Бахти живота аз, всеки ден "ай на кафе" "ай на кафе" ... аз предпочитам нещо по-интересно от кафе! Лично аз ходя да бягам с момчето,което харесвамтай че смело грабвай колелото и отивай с нея
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Подкрепям!Първоначално написано от Hilary_
![]()
Big or small, lies are lies!
Пф,една оригинална идея,а ти глупако ще се размрънкаш...Бахти.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Супер яко ти го е казала момичето. Не виждам къв ти е проблема... Аз всичко бих дала, че да не вися по кафетата а просто да излезна на разходка![]()
Животът е адът описан в Библията!
ем отивай ... не се знае къде може да те отведе с това колело
пък и колкото по - различно е момичето, по - интересно
аз бих се зарадвала ако някой ме покани да караме колела вместо тъпите кафета![]()
I can't stop myself from loving you <3
И мен веднъж едно момче ме спря да се запознаем и ми предложи някой ден да излезем да играем волейбол или някакъв друг спорт... казах му: еми, не съм много по спорта![]()
Но в твоя случай не виждам нищо страшно, щом я харесваш
![]()
еlsy![]()
Miss Ind3p3nd3nt?Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
Много си красива!!!![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Много бързо искат да порастнат някой.Първоначално написано от Kajo
![]()
![]()
Най-после виждам нещо смислено, а ти се подиграваш, какво .. да излезем и да се забием в кафе.. по-добре да караме колела![]()