Здравейте. Напоследък имам толкова често уриниране,че направо не знам от къде идва цялта тая течност. През ноща ставам поне по 3 пъти,а през деня не съм броила. На вас случвало ли ви се е? Дали е нещо нормално и само за периода от нялколко дни, или де да знам? Вие какво мислите
![]()
![]()
![]()
Може нещо което съдържа течност да ти се е спукало
Шегувам се..
Ем не знам от какво се дължи...
Отиди на лекар.. може да е някакър признах за нещо
![]()
възможно е да си настинала ... но най-добре отивай на лекар, за да видиш за какво става въпрос.![]()
yeah, i'm good...,
but i'm no angel.
I do sin, but i'm not a devil.
I'm just a small girl, in a big world... trying to find somebody to love
♥♥♥
... или да вдигаш кръвно. Препоръчително е да се консултираш с лекар!Първоначално написано от CoCaInA05
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Скоро ще умреш...![]()
Чукам майки - изгодно !
Ай спри са..в предната тема пак такива идиотизми писа;..Първоначално написано от tovaemoqtnik
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
тест за диабет мелитис!Първоначално написано от newenka
тест за безвкусен диабет!
А може просто да е настинала.
Но не, винаги трябва да е най-лошото.![]()
Всъщност ми се е случвало.
Ако имаш парене и/или болки или започнат да ти се появяват такива, възможно е да имаш възпаление на пикочните пътища. Спокойно, това не е нищо страшно. Нормално е, защото през лятото тялото се обезводнява и се получава така. На мен лично ми става вече втора година след морето.
Отиди на лекар. Ще ти пусне тест урина ( минаа през здравната каса, такса 4 лв, пишкаш в чашка и чакаш 5 мин да ти направят анализа). Ако съм права диагнозата, ще ти изпише вероятно Спазмалгон, чай Мечо грозде ( доста гаден, но ефективен ) и Нолицин или друго подобно лекарство.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
отиди при личната
може да е цистит
хора помогнете! постоянно ми е пикае,а пък ходих на изледвания.Оината ми е чиста,ходих на ехограф.нямам проблем с бъбреците,с матката,с пикочния канал.да пия ли нещо незнамНякой път след като се изпишкам влизам пак да пишкам и пишкам само две три капки. :С Неискам да ходя на генеколког но ако се налага ще отида.Има ли някой такв проблем?моляви помогнете
anonimka295 може да е от стрес щом нямаш физически проблем ..