- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пиърсинг-помощ!
Привет! Искам да попитам хорицата с пиърсинг на езика нещичко за сравнениетака,значи пробих се преди 2 седмици,езика ми се поду,болеше,фъфлех и близо седмица бях само на бебешки пюрета..общо взето яко глад и до сега всичко си е наред даже вече тряя да хода да ми сменат обичката с по-къса и там квато искам,но едно ме притеснява-вече втора седмица ми тече по мъъъъничко лимфа или кавото е там (едно такова жълтеникаво,лигаво,прилича на гной),та някой да е имал същия проблем и изобщо това проблем ли е?! Нормално ли е и до кога ще е така ?!?!?!
![]()
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
върви там каде си си го пробила,да не стане по-лошо!!Първоначално написано от jujit0
http://piercing-bg.com/docs/faq.html 6 и 7-ми въпрос. Възможноста е малка, но я има \Първоначално написано от EJI4eTy
/
Ами отиди... какво ни занимаваш нас. Много мразя така.. ние да не случайно да сме завършили медицина и тук да е някаква онлайн-клиника...
ако не си споделят проблемите какви теми да има в "здравни проблеми и болести"?Първоначално написано от BrainPants
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
тцтцц...най-ги мразя такива като BrainPants..хората тука споделят и обменят информация и си помагат,ама като не ти се нрави темичката не пиши бе! просто еа между другото,днес ходих да ме сменят обичката,Миро (този който ме проби) я смени и каза,че тва коет тече е съвсем нормално и че пиърсинга като цяло се оформя за месец..така че моя явно още не е оформен...Иначе мерси много на тези,който изказаха СВЯСТНО мнение
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от BrainPants
![]()
абе я се ******* ...аре че ше ме цензурират...![]()
... Инфекции, глупости...Първоначално написано от WhitEShadoW
Моя пиърсинг пускаше няколко месеца ( 4-5), но не беше на езика. До колкото знам този на езика се оформя сравнително бързо.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.