.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    дЖигитАй xD

Пиърсинг-помощ!

Привет! Искам да попитам хорицата с пиърсинг на езика нещичко за сравнение така,значи пробих се преди 2 седмици,езика ми се поду,болеше,фъфлех и близо седмица бях само на бебешки пюрета..общо взето яко глад и до сега всичко си е наред даже вече тряя да хода да ми сменат обичката с по-къса и там квато искам,но едно ме притеснява-вече втора седмица ми тече по мъъъъничко лимфа или кавото е там (едно такова жълтеникаво,лигаво,прилича на гной),та някой да е имал същия проблем и изобщо това проблем ли е?! Нормално ли е и до кога ще е така ?!?!?!
    Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Може езика ти да отхвърля обицата. Най-добре отеди при човека ко йто те е прподупчил и ще ти каже.

Re: Пиърсинг-помощ!

Цитирай Първоначално написано от jujit0
    Привет! Искам да попитам хорицата с пиърсинг на езика нещичко за сравнение така,значи пробих се преди 2 седмици,езика ми се поду,болеше,фъфлех и близо седмица бях само на бебешки пюрета..общо взето яко глад и до сега всичко си е наред даже вече тряя да хода да ми сменат обичката с по-къса и там квато искам,но едно ме притеснява-вече втора седмица ми тече по мъъъъничко лимфа или кавото е там (едно такова жълтеникаво,лигаво,прилича на гной),та някой да е имал същия проблем и изобщо това проблем ли е?! Нормално ли е и до кога ще е така ?!?!?!
    върви там каде си си го пробила,да не стане по-лошо!!

Град
    in your sweet dreams
    много сте адекватни хахахаха отхвърля вика обицата тва е език бе давай с сандрина (надявам се знаеш какво е това) и отиди да ти сменят обицата
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    много сте адекватни хахахаха отхвърля вика обицата тва е език бе давай с сандрина (надявам се знаеш какво е това) и отиди да ти сменят обицата
    http://piercing-bg.com/docs/faq.html 6 и 7-ми въпрос. Възможноста е малка, но я има \/

Ами отиди... какво ни занимаваш нас. Много мразя така.. ние да не случайно да сме завършили медицина и тук да е някаква онлайн-клиника...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BrainPants
    Ами отиди... какво ни занимаваш нас. Много мразя така.. ние да не случайно да сме завършили медицина и тук да е някаква онлайн-клиника...
    ако не си споделят проблемите какви теми да има в "здравни проблеми и болести"?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    дЖигитАй xD
    тцтцц...най-ги мразя такива като BrainPants..хората тука споделят и обменят информация и си помагат,ама като не ти се нрави темичката не пиши бе! просто е а между другото,днес ходих да ме сменят обичката,Миро (този който ме проби) я смени и каза,че тва коет тече е съвсем нормално и че пиърсинга като цяло се оформя за месец..така че моя явно още не е оформен...Иначе мерси много на тези,който изказаха СВЯСТНО мнение

Цитирай Първоначално написано от BrainPants
    Точно!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    дЖигитАй xD
    абе я се ******* ...аре че ше ме цензурират...

Цитирай Първоначално написано от WhitEShadoW
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    http://piercing-bg.com/docs/faq.html 6 и 7-ми въпрос. Възможноста е малка, но я има \/
    ... Инфекции, глупости...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Моя пиърсинг пускаше няколко месеца ( 4-5), но не беше на езика. До колкото знам този на езика се оформя сравнително бързо.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си