- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не мога да свалям от датата...
Здравейте хора,![]()
Проблемът ми е следния...
Значи отварям си датата, пиша си песни4ката, намирам си я, цъкам на нея и ми дава "Свали след 45 секунди". И след това като натисна на "Свали Файла" ми се отваря нова страница и песента се пуска...
И не мога да си я сваля.. И не знам как да го оправя!
Много ви моля някой, ако знае как да го оправя да ми каже, защото много мразя да не мога да си сваля песни и е много неприятно да молиш други хора да ти ги дърпат...![]()
![]()
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете!!![]()
Благодаря ви!!![]()
Като минат 45-те секунди отиваш на "Свали" и натискаш десен бутон, после Save as...
Или намираш в настройките на мозилата(предполагам си с нея), управление на файлове, намираш мп3 и му даваш да го сеива на компютъра.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Или махаш Аpple quicktime
А може след като се отвори да сейваш по следния начин: от менюто на браузера избираш "File -> Save page as... -> Save"![]()
Точно там е проблема, 4е нямам Save aS....Първоначално написано от deadfish
А къде мога да ги намеря настройките??Първоначално написано от XceSS
А ако ги махна нищо няма да се сбъга нали??Първоначално написано от someone_else_
А кое е това меню?Първоначално написано от doomkillerr
Хора много ви мерси...Сори че пак задавам тъпи въпроси, ама просо съм много зле с тия неща!! Пак едно голямо БЛАГОДАРЯ!!
![]()
![]()
![]()
Apple qucktime е една шитня дето въобще не ти трябва. Start/Control Panel/Add or remove programs/ Quick time player или Apple там нещо си... Не се сещам точно. Деинсталираш го.
А за настройките няма да е зле да споменеш браузъра си
Който и браузер да използваш за "сърфиране" в интернет пространството, със сигурност в горната лява част на монитора има команден ред с менюта на браузера: "File - Edit - View..." и т.н.Първоначално написано от nesquiky
![]()
П.С. - Дано да схвана за кое меню стана на въпрос...![]()
Да схванах за менюто..Към Mozilla Firefox..
![]()
Ама още не съм го оправила!!
Махнa ли го тоя apple quicktime ?
![]()
Махнах го и там оправих настройките и ве4е си свалям!!
![]()
![]()
Велики сте...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()