- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЦВЕТНИ КИЧУРИ
а аз съм с черна коса, какъв цвят ще ми отива ( за раетата говоря)
С какво?Първоначално написано от hardball
^BuKLiChKaЕ щом си черна,ще трябва да си изрусиш местата на раетата...на черно нищо друго не хваща,освен червена боя за кичури(може би)
Сама ли се боядисва или ходи на фризьорПървоначално написано от hardball
и ако си ходила на фризьор колкото ти взеха
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
http://prikachi.com/files/1084184C.jpg
а според вас ще е смешно ли ако се подстрижа така и ако се боядисам така
Първоначално написано от sexy_baby_originale
даПървоначално написано от girl4eety
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
според мен - не, но всеки си има мнениеПървоначално написано от girl4eety
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Раетата могат да се направят временни-със спирала !
Ако ги искаш с боя-земаш четката на спиралата и действаш...
Я като почнахте за бабешкото сребро-дайте пълно инфо,защото много хора се интересуват..
ПС-За лилави,сини,розови-вече казаха как...
Така че мисля че изчерпахме всички възможни цветове![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Ами бабешкото сребро се води оцветител за бели коси
Има син и сребърен цвят
Една приятелка си направи,но косата и е светла,за ралика от моята .. хубаво и се получи
Инъче бабешко сребро се продава при боята за коса
В едно бяло шишенце беше-125мл
Когато го купих ми казаха че държи към 2 седмици,после си слагаш пак
По скромната ми преценка,едно шишенце може да се ползва 5-7 пъти
Направи си сини кичури , няма нищо лошо в това да експериментираш. Пък после ти ще си прецениш дали ще ти отива.
Каква му е цената ?
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
на мен косата ми е кестенява ако си вземма такова бабе6ко там какво беше ще ми отива ли ?
Със Специален спрей,но номера със лентичките където остане празно също може.Майка ми е Фризьорка и прави Всякакви кичури,на мен ми направи лилави и май още ми седят.Преди да ми ги направи каза че боята е светло виолетово.Накрая те станаха тъмно лилави.На слънце се виждаха червени,защото косата ми е тъмна.За да ми останат кичурите дълги трябва да си вземеш шампоан за боядисана коса.Аз правих така,майка ми поръча голчм шампоан за боядисана коса.Когато си къпах,косата си я миех първо с шампоана за бояд. коси и после с обикновения два пъти и после пак с за бояд.Първоначално написано от BuKLiChKa
![]()
вземи си шампоан оцветител по 2лв са стой 3 седмици...Първоначално написано от eatmybrain
да !Първоначално написано от girl4eety
значи ако си с тъмна коса си изрусяваш един кичур, отиваш в аптеката и питаш ... имаше два оцветителя но бяха със странни имена и ги забравих има розов и лилав
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
мине се некво време, и цоп-тема за цветна коса. Сигурно има 1000 теми за това. За пореден...последен път:
гринофлорин
фуксин
пиоктанин
бабешка синка
2-3-5лв мах
професионална боя..от интернет-
![]()
това върху какъв цвят коса става?Първоначално написано от ShiZo
смисъл трябва ли преди това да се изсветли или нещо такова?![]()
на руса коса хваща веднага.Първоначално написано от Kallyn4eto
но на тъмна..зависи какъв цвят искаш да постигнеш.
ако искаш да е оттенък-без изрусяване
ако искаш да е силен, ярък и плътен- изрусяваш до бяло и след това боядисваш.
аз лично до скоро бях с пикотанин, който.. половината от шишенцето беше разтворен в бутилчица с вода и пръскало.
отвиваш, пъхаш кичура вътре, изваждаш след ...пф.. 15 секунди, изцеждаш в кърпа (която не ти трябва, защото ще остане лилава завинаги), сушиш и си готовазавърташ шишенцето и.. можеш този разтвор да го използваш.. с месеци. Моят сигурно е от година. Но той няма срок, цвета няма къде да иде.
И така.
За мен лично лилавото е най-добре за тъмна коса.
пример: (Natally)
ПП: за зелено като от аватара ти, ти трябва manic panic
ShiZo, иначе цвета пада ли след време.. Аз съм със светло кестенява, на места руса коса и примерно, ако се направя със лилаво, след време като падне пак с естественият цвят ли ще съм си?
той цвета в голямата си част пада още с първото къпане..едни лилави, розови локви в банята хаха след всяко къпане съм си го правила или като ме мързи, през 2-3, за да задържа цвета хубав. С първото къпане да кажем пада 50%, с 2рото с 20% и след това става блед, като бледия цвят ако не се подновява, или не се пребоядиса с естествения цвят, ще стои сигурно месециПървоначално написано от koookzy
така че.. ако ти втръсне от кичури, или ще си почакаш едно 2-3 месеца за да изчезне напълно, или се боядисваш с естествения ти цвят на 2-3 сесии, че от 1вия път (ако си руса) няма да хване достатъчно добре.
това е![]()
в почти всички фриз.салоне ги правят![]()
![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
Искам да попитам за синия прах. Колко време стои и г/д колко струва?
искам да Ви попитам дали ще стоят хубаво лилавите кичури на тъмно-светла кафява коса като моята в областа на корените и към краищата ? косата ми е средно къса и ако отговорът на въпроса ми е НЕ то тогава къде ще ми предложите да си ги направя?!
Едит: мисля да ги правя с спрей за коса !