.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    аз също се направихх със Crazy Violet при естесвен кестеняв цвят и горе долу се получи,кичурите ми ги правеше сестра ми със фолио xD

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    :P

Супер фен
    Хм, ако си направиш, да речем, един син кичур отстрани, ще стои интересно, стига да не е някакъв прекалено ярък, защото ако облечеш по-официални дрехи ще изглеждаш нелепо. Пък и трябва да се съобразиш с цялостния цвят на косата си. Син кичур на руса коса би изглеждал просто покъртително.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

аз искам да питам за бабешкото сребро, синката, дали и то цапа като пиоктанина? Аз си направих кичури с лилавото, ама на мойта коса стана тъмно кафяво-зелено и леко лилаво но не е лошо де, само че адски цапа лицето и калъфките. ако си направя сини кичури и те ли правят същото??

Unhappy KI4URI

Aweee hora mislq da si napravq cvetni ki4uri no bez da si izgarqm i boqdisvam kodata.
    Kazaha mi 4e lekarstvata izgarqt kosata.
    Neiskam s boq za6toto ne moga da q premahna ot kosata si.
    Slu4aino nqkoi da znae kade se prodavat 6ampoanite ocvetiteli??????????
    Blizo do bloka mi ima kozmetika no mi kazaha 4e tam ne se prodavali ot mnogo dalgo vreme!!!!!

Цитирай Първоначално написано от no_fun_at_all Виж мнението
    аз искам да питам за бабешкото сребро, синката, дали и то цапа като пиоктанина? Аз си направих кичури с лилавото, ама на мойта коса стана тъмно кафяво-зелено и леко лилаво но не е лошо де, само че адски цапа лицето и калъфките. ако си направя сини кичури и те ли правят същото??
    Povqrvai mi capat!!!!!!!!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Nelitoo_Love Виж мнението
    Aweee hora mislq da si napravq cvetni ki4uri no bez da si izgarqm i boqdisvam kodata.
    Kazaha mi 4e lekarstvata izgarqt kosata.
    Neiskam s boq za6toto ne moga da q premahna ot kosata si.
    Slu4aino nqkoi da znae kade se prodavat 6ampoanite ocvetiteli??????????
    Blizo do bloka mi ima kozmetika no mi kazaha 4e tam ne se prodavali ot mnogo dalgo vreme!!!!!
    Какъв цвят ти е косата, ако си с тъмна коса ... не се и надявай да хване без изрусяване.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    темата е стара.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си