Може да е тъпа темата, ама от обкръжението ми съм единствената, която мрази бира. Не мога да я пия и това си е. Гадна ми е, чак ми се повдига. Има ли и други такива?
има.аз алкохол не близвам-рекорд ми е 4 глътки бира и после цял ден ми беше гадно.кофти организъм имам баси и от мъка не мога се напия
не е лоша биричката, но понякога не ми се пие
иначе като малка съм й била луда фенка,
наште са ми разказвали как се е налагало да си пият бирата в порцеланови чаши за чай, криели са капачки, шишета...луда работа![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Тъкмо до мен има една трилитрова Славена...
Кризата, кризата![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Обожавам![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ми пия въпреки че не нещо не ми понася много добрев смисъл от 2-3 водки леко се замайвам от 1 кенче 330мл бира ефекта е същият от 1литър съм като пиян, бирата ми действа като твърдият алкохол, ама това не ми пречи като днес бира и милка в парка
![]()
и аз така едно време бях против![]()
докато не се докоснах до несравнимата й същност![]()
всичко, което някога си си мислил, че е така, в един момент се оказва, че си грешал![]()
..за всичко се отнася![]()
И за херцата ли?
Аз преди мноооого мразех бира, ама вече не ми е така гадна. И все пак гласувах с Не, защото хииич не пия често.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
оо не си ли е на жегата да пиинеш една биричка .. се1 не си изживял лятото![]()
![]()
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
В този форум всякакви има. Като гледам и такива, които не обичат или мразят бирата се намериха..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ДА,МЪЖЕТЕ ЗНАЯТ ЗАЩОО !![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Обичам шибаната спиртосана Загорка![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз пия. Обичам да пия. Ето дори сега съм си пийнал. И не само бира... Но бирата е някак си по-специална. Това е нещото, което свързва мъжете по света. Авторката на тема да не се обижда, но не очакам момиче да разбера психологията и начинът на мислене, скрит зад бирата. Мъжът не се чувства повече мъж, отколкото когато е седнал на по бири с приятели пред телевизора и да гледа как Мъри Стоилов чак средата на 2рото полувреме му светна да изкара Чавдар Ангелов, дето цял мач си вя ташаците по терена. Но това е друга тема.
Както и да е. Аз не харесвам хората които не пият. Гнусни са ми някак. И изобщо, прав си е старият Фьодор Михайлович, който твърди, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в подкупно, здравословно и благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш, означава да живееш като идиот. Да си противоестествен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес.
Обичам шопската салааата...
Първоначално написано от Shift
НАЙ-ВЕЛИКОТО МНЕНИЕ В ТЕМАТА !![]()
![]()
![]()
П.С. Деа тая Славена, няма свършване![]()
Славена е най-гадната бира, не я ли спряха тая столипиновска небожествена Орина?
Казах, че е кризаПървоначално написано от BlueAvalanche
![]()
абе общо взето-само нафта не съм пила и то щото не и знам мезето... да, обичам бира...
времет0 тu uztuча
Ти не заслужаваш да пиеш бира, имаш ужасен подпис и ме смущаваш.
Неа бираaaa‚ неа бира.
А сърцето ми направо ... направо спира.
![]()