UnKnOwNmAtTeR веднага да разкараш тоя грозен глобус от подписа си, който ми заема цялата страница!
1во: когато не пиеш дълго време и толерансът ти пада. от 3 стъкла се напивам прилично.Първоначално написано от JUSTDNB
2ро:я пак!![]()
мошшно Ариана с пилешки дробчета и мач. оргазъм
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
що бе ненормална ли съмПървоначално написано от cunt
Мен ми е много тъпо някой като се насвятка от бира![]()
След 4-5 следобед най- нормалното е да си поръчаш бира... както и лятото на морето. Като се съберете приятели...
Абе не, биричката за мен си е като безалкохолно- не се наливам, обаче в много ситуации е по - подходяща от каквото и да е друго.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Преди се наливах с бири като бидон. От сутрин до вечер и имаше един период, в който ме хващаше стабилно след 10-тата бира за деня. Което НЕ Е нормално.
Тука някви смешки обясняват, как не било нормално да се напиеш с бира. Най-гадното и гнусно напиване е с бира. Я изпий 20 бири да те видя дали няма да се напиеш ?? Нормално е след 3-тата бира да почва да те хваща.
Вече не се наливам с галони с бира, Дори не пия всеки ден. Но това не прави бирата кофти, тъкмо напротив - прави я по сладка![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Да, например ако отивате с приятелите да "пиете бира" в някой парк. И тези като мен, които не консумират тази напитка духат супатаПървоначално написано от hardball
Нее аз си взимам мента и ми е добре
![]()
извади ми жълта книжка,тогава ще повярвамПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
Ми - какво я пак..Казвам,че е субективно тва дали ще ти хареса вкуса на бирата,не може да кажеш,че няма начин на някой да му хареса,аз лично точно вкуса и обичам..Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
Първоначално написано от angellove
Абе хаахахах много ясно,че може да се напиеш с бира,но някои - под бира разбират - ЕДНА бира,така че е тва е странното.Да те завърти,да..да се замаеш даже,да - но да се напиеш,както си трябва..е тва вече е ..нз - не е нормално,колкото и да не държиш.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Първоначално написано от angellove
обичам биричка... всеки ден пия(смисъл редувам ги бира и вино)
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Да естествено !![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:1688dc4d[/vbox7] Специален поздрав за всички![]()
![]()
![]()
![]()
Another day,another drama
Аз съм клошар по душаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Много![]()
На мен пък ментата ми е супер гадна, ако е чиста.![]()
с много лед и ломон![]()
аа ментата рулзсъс спрайт не съм пила, ама с много лед е трепач, особено под чадъра на плажа
![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Аз много обичам.Първоначално написано от Bianca
С лед без лед, все обичам. Бахти вкусното нещо.![]()
А чистата мента има вкус на спирт със захар и зелена боя. Много ми е сладка. Веднъж реших да пия чиста мента на една хижа и тъкмо си изпих чашата и я издрайфах. Не защото бях препил, а защото ми беше гадна.
Иначе мента с мляко или облак е арно.![]()
Е то вермута е по-сладък според мен. Аз лично не обичам много.