- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дебитна карта - въпрос
Здравейте, искам да си направя дебитна карта (имам 1, но не съм запозната мн мн ... Нали сега има някакви там спестяваш докато пазаруваш дрън дрън
пфф не мога да обясня! Ако може да ми предложите някой, която няма такса и т.н. Най-изгодната оферта търся..
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Отиваш в банката и питаш.
Няма значение пълнолетна ли си или не. Отиваш в банката и ще ти обяснят. 5 лева ти трябват - 3 за картата и 2, които ще са ти винаги в нея. После само я пълниш и празниш, а може и да си стои празна![]()
добре, благодаря![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
За откриване няма такси по принцип, има други такси като годишна подръжка и минимално салдо по сметка..
В Алфа банк е безплатно издаването, удържат се 10 лв от внесените пари..
В ОББ - 2 лв
Сосиете Женерал - 8 лв
Аз бих те посъветвала да си изкараш Виза на Райфайзен или ПИБ
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
То най-вече е хубаво да гледаш банкомати на кои банки имаш около вас, у-ще, университет, работно място.
Аз съм с Виза на Райфайзен, даже имам няколко, че майка ми се занимава с такива неща и й трябваше да си покрие месеца.
ми искам да е на Виза ама към коя банка се чудя още, но май ще е към Райфайзен.Б;агодаря ви за компетентните отговори
![]()
Онзи ден си извадих Visa на Райфазен банк, точно банката, която рекламират с тези "пазаруваш и спестяваш". Ако някой обаче е разбрал как става, моля да кажеСамото изваждане не ми струва нищо, но като тегля пари плащам 20 ст от банкомат на банката.
Btw, още не съм сложила пари в нея и никой нищо не ми е казал Стои си празна.
яз ползвам услугите на "Първа инвестиционна банка" и съм задоволен.
издаването е безплатно, но ти искат 1 лев, уж за да има някаква сума по сметката.
картата можеш да си я вземеш след/до четири работни дни.
тегленето на пари от техен банкомат (на ПИБ) не се таксува, а от останалите май е 60 стотинки.
нещастници са като цяло.![]()
така значи за сега води виза на райще изчакам за още мнения