.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на babity

Филмарска вечер

Продължавам историята си. Сигурно е хормнонално, но усещам как вътрешно започва да се самонавивам да му се обадя. Знам, че не бива. Обаче ако не съм направила достатъчно? Ако не съм дала достатъчно? Откакто ми писа седя по цял ден с телефон в ръка... Оххх, ще се попилея вече. Искам да изляза от шибания филм!!!!

Супер фен Аватара на Di
    Не звъни първа,ако найстина му пука ще ти се обади.. повярвай ми
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на machoka
    Слушай сега и ти, и всички нерешителни принцеси )

Обяви 'месец на действието'... и всеки път, когато се осъзнаеш в ситуация, в която се чудиш 'да го направя ли или не' - НАПРАВИ ГО И НЕ СЪЖАЛЯВАЙ РЕЗУЛТАТА..стига се чудихте, а го направете и поемете живота в собствените си ръце най-накрая...

Шефе, не си чел предисторията. Струва ми се, че имам повод да се спирам, но все пак...

Шефът чете всичко, за това е шеф....не си мисли, че съм те пропуснал.

Но в случая това няма значение - защото трябва да уловиш абстракцията в думите ми.

Мега фен
    Град
    <3

Re: Филмарска вечер

Цитирай Първоначално написано от babity
    Знам, че не бива.

Откакто ми писа седя по цял ден с телефон в ръка... Оххх, ще се попилея вече. Искам да изляза от шибания филм!!!!
    пфу пфу...колко познато.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Послушай мачока...или пий две водки за кураж и давай .
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    аз през два дни пиша смс на ЕДИН
    а други 10 ми звънят денонощно
    ?извода къв е
    нЕма смисъл от тия презвънквания

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Слушай сега и ти, и всички нерешителни принцеси )

Обяви 'месец на действието'... и всеки път, когато се осъзнаеш в ситуация, в която се чудиш 'да го направя ли или не' - НАПРАВИ ГО И НЕ СЪЖАЛЯВАЙ РЕЗУЛТАТА..стига се чудихте, а го направете и поемете живота в собствените си ръце най-накрая...
    Супер съгласна съм с това!Само дето няма да го почна веднага и ако ми хареса 1 месец и 1 година може да продължи
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Айде стига глупости! На теб ти пука, но на него едва ли.От кога си парцал?Май те иска да има нещо сигурно,когато не му се усмихне късмета с някоя друга.Стегни се моля те,но все пак аз коя съм ,че да ти казвам.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Цитирай Първоначално написано от Di
    Поредния пример, че жените не знаят какво искат.

Пресен случай от преди месец - разхождаме се с няколко човека. Едно от момичетата се е скарало с гаджето си. Той и праща някакъв мил смс, тя се вкисва и 1 час се държи ужасно с всички. След това уж и минава. Малко по-късно човека и звъни. Тя поглежда телефона, вижда, че е той и го прибира обратно в чантата.

Извод - на човека "му пукаше" и се обади. И какво?

Аз още снощи послушах Мачока и звъннах. Държа се адски топло, поддържаше разговора и говореше повече от мен, което си е направо необичайно за него. Днес пак се обадих, затвори ми. Писа ми смс, че е на кино. А той никога не пише какво прави когато е зает. Просто затваря и не се обажда после, нито пише. След като свършил филма ми се обади. Дойде до нас. Подари ми роза и беше невероятно мил. Вечерта се разви като всяка друга предишна вечер с него. На отбивката, в колата... Беше нежно, беше хубаво, беше вълшебно. Осъзнавам, че той каза, че ще продължим да се виждаме на същите места, на които сме се виждали и преди, но за това ще се ядосвам утре. Тази вечер съм щастлива, желана и обгрижвана, и нищо друго няма значение.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Di
    Какви са тия глупости, ами ако и той си мисли същото .. И тя да направи първата крачка няма лошо, ще му покаже, че има смисъл да се бори ..

Колко съм добър, ще си посегна!

Много, много си добър! Пак благодаря!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Аз още снощи послушах Мачока и звъннах. Държа се адски топло, поддържаше разговора и говореше повече от мен, което си е направо необичайно за него. Днес пак се обадих, затвори ми. Писа ми смс, че е на кино. А той никога не пише какво прави когато е зает. Просто затваря и не се обажда после, нито пише. След като свършил филма ми се обади. Дойде до нас. Подари ми роза и беше невероятно мил. Вечерта се разви като всяка друга предишна вечер с него. На отбивката, в колата... Беше нежно, беше хубаво, беше вълшебно. Осъзнавам, че той каза, че ще продължим да се виждаме на същите места, на които сме се виждали и преди, но за това ще се ядосвам утре. Тази вечер съм щастлива, желана и обгрижвана, и нищо друго няма значение.
    ххяххяхя, радвай се.
    утре може да не се повтори
    <N>

Да ве няма само ние да звъним!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си