- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предчувствие за смърт?
Според вас хората усещат ли кога ще умрат?
Ами здрави и прави хора,разбира се че не.Но лично съм виждала как страшно болен човек каза на родителите ми-Не се безпокойте за мен утре.Мен няма да ме има.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Имало е периоди в които всеки ден съм го усещал и за мое най-голямо щастие не се е случвало.
Възможно, знаят само тези, които са били пред прага на смъртта, кхъм така да се каже.
.!.
може би да, а може би не
Аз на тая тема съм супер филмирана и гледам да не мисля много-много, щото само се разстройвам.
Случвало ми се е така от нищото да започна да си самовнушавам как едва ли не съм обречена и как ще се отида от този свят твърде млада, придружено с много сълзи и ужасен страх...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от machoka
Първоначално написано от AnincetoSexy
Същата история съм и аз... Има периоди, в които се филмирам адски много и си мисля какви ли не простотии и започвам панически да си внушавам, че ще умра млада...Първоначално написано от Seducti0n
Попринцип не е хубаво да се мисли за такива работи, защото и да го вислиш, и да не го - то ако е писано да стане ще стане... Но не знам, чувала съм от бабите ми за тяхни роднини и познати, че си предчувствали кога умират...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Супер егоистично е да те е страх от собствената си смърт.
Мен повече ме е страх от смъртта на близките, дори предпочитам да умра преди тях, за да не ми е гадно....
От собствената ми смърт не ме е страх въобще, само да не е болезнена. :Д
Не мисля така.Първоначално написано от Bianca
Аз примерно не мога да повярвам, че има хора, които наистина да не ги е страх от смъртта, не ми се вижда нормално.
И защо да е егоистично, ако обичаш себе си и живота, който водиш?![]()
Щото може да вярваш, че само тялото ти ше умреПървоначално написано от Seducti0n
и да не се страхуваш от това, което те очаква след гибелта ти![]()
вие се панирате, че ше умрете млади, аз се филмирам, че ше доживея ебати дълбоките старини и ми се реве![]()
чери, то това ми е достатъчно да си го мисля...![]()
Предпочиташ да умреш ти,за да не ти е гадно на теб,а на тях..това ако не е егоизъмПървоначално написано от Bianca
.Иначе няма средно положение-все на някой му е кофти.Аз лично не съм имал разни такива предчувствия,сънища и други разни пророчества за смърт
.
А това не е ли егоистично?Първоначално написано от Bianca
Да бързаш първа да се спасиш... тц,тц.
'Cus history is all dreams.'
Малко преди да загубя доста близък човек, проведохме странен разговор, така че не изключвам вероятността наистина това да се предчувства.
колко пъти казвате на майка си, че я обичате?
един приятел е писал СМС на майка си с текст "обичам те" и нищо друго, малко преди да се блъснат с кола и да загинат...случайност или не, според мен човек усеща кога ще умре, но явно никой от тук не го е усещал...просто е изпадал в некви депресии...
дядо ми, 1 седмица преди да почине ни умоляваше да го оставим, да умре на спокойствие...
Нещо ми се досра..
Jebem te u usta, jebem te u oko
Абе според мен, за такива стари и болни хора, не че го осещат, а просто го знаят.
И ти да си в някаква кирлива болница или просто на легло и ти ще го казваш това, най-малко по 2 пъти на седмица, просто вече се сдухваш.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз съм адски склонна да вярвам,че хората имат нещо като предчувствие за смъртта си,защото - да кажем,че донякъде имам опит с това
Първоначално написано от angellove
страха от смъртта е инстинкт, заложен във всекиПървоначално написано от Seducti0n
"Ако не те е страх от смъртта, значи не те е страх от нищо."
Колко странен идивид трябва да си, че да те е страх от нещо неизбежно..
Колко нелогичен индивид трябва да си, за да го напишеш това...Първоначално написано от ZipFail
![]()
Как по-точно фактът, че нещо е неизбежно премахва страха? о.О