- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една жена никога не може да обича както един влюбен мъж може
Много вярно!!!! Когато един мъж изпитва истински чувства на любов, той е много по всеотдаен от една жена!!!![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
В такъв случай не съм съгласна.Първоначално написано от machoka
-> Конкретният случай ставаше въпрос за теб като мъж.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За мен твърдението е вярно... но пък и аз 'упражнявам' сценична професия, така че може би е предопределено...знам ли, хората хранещи душата си с изкуство може би винаги приемат нещата малко по-'извратено' от нормалното .... което си е допълнителен кръст за носене.. а и емоцията си е основен инструмент, чрез който въздействаш и на себе си, и на публиката.
но аз познавам много мъже, е добре де не много много няколко, които обичат пламенно и като за последно. Те компенсират посредствеността на други познати.
Това беше и моето твърдение. Че повечето мъже умеят да обичат много по-силно и да се привързват по-дълбоко от жените. Ние сме малко по-емоционални и сме по-склонии да влагаме чувства дори в обикновен флирт. Груба грешка, ама сме такива. Освен това, когато обичаме, много държим целия свят да разбере. Мъжете държат своите емоции за себе си и за тази, към която са насочени (евентуално, може би).Първоначално написано от machoka
Не че не изпитват емоции, просто не им дават такъв израз като при жените. Сигурно всички мъже плачат... но колко от тях са готови да го сторят пред някого?
Това е моето мнение.
Явно по твоето мнение аз съм жена ))
Аз давам признак на емоциите си когато съм с жена и това не ме притеснява. Аз съм сигурно единственият мъж, който не се притеснява да се натиска с момичето си на обществени места например, а чак нея я досрамява от чуждото мнение и понякога користни цъкания с уста... и защо трябва да ме притеснява? Не правя нищо незаконно, възрастните пенсионери като не им хареса, да извърнат поглед. Светът е за всички.
Плакал съм също, ако стичането на мълчаливи сълзи породени от тъга и болка се счита за плач. Пред нея.. в компания също ме е обземал дявол и са ми се насълзявали очите по повод нея, макар и без да е наблизо...даже напротив, на хиляди километри...
не можеш да обобщиш 'жение са такива, а мъжете онакива'... всеки е индивидуалност, няма мъжки и женски стереотипи или има някакви имагинерни такива. Познавам достатъчно чалнати екземпляри, начело с мен, и от двата пола, за да съм се нагледал на всякакви вариации в/у 'стандарта'.
Казах, че говоря за масовия случай. Ти може да си такъв и онакъв, аз може да съм обратното. Половата принадлежност не е от значение.
По-скоро визирах стереотипи. Повечето мъже и момчета, в това число, все още живеят с идеята, че те са "силният" пол и не си позволяват изблик на емоции на обществени места. Натискането няма нищо общо с емоцията. То е първичният инстинкт да ме видят с моето си завоевание.
Това че при всеки пол има по няколко "чалнати" индивида, които разчупват "стандарта", съвсем не важи за масата...
Съгласна съм с теб, че има и такива мъже, които не се свенят да пролеят сълзи пред момиче и дори пред компанията си.
И да, мога да обобщя, че жените са такива, а мъжете онакива. Има достатъчно изследвания за функционирането на мъжкия и женския мозък, за разликите в мисленето и изразяването на чувства.
Но е много хубаво, че има такива като теб, готови да стъпят out of the box и да докажат, че колкото повече се опитват да ни различат, толкова по-еднакви сме. Но е факт, че сме устроени различно и годините история дават на мъжа и на жената различни места и, макар да не съм съгласна с това разделение, много хора все още го подкрепят.
Навлизам май малко в дебрите на феминизма...
Кво има да му се мисли... Мъжете обичат повече готови са да построят и палат дори като обичат истински.А какво става една жена като види че мъжа я обича?Почва да го използва да му се качва на главата с презумцията "а той ме обича ще направи всичко за мене" или "мога да си права квот си искам той ме обича" и е права седмица две докато мъжа види истината,след което почват караници,скандали ,късат и мъжа за пореден път се обеждава че жените не са хора(повечето) след,което блокира емоцията наречена любов...Ето защо и голяма част от мъжете не испитват чувства и са говеда... Но попринцип мъжете могат да направят чудеса когато обичат истински(стават любеобилни дават всичко от себеси правят сяка среща уникална грижат се за всичко,карат жената да се чувства уникална,различна,обичана.. ), но малко ще са жените който ще видят това нещо и ще осетят и изпитат истинската обич на мъжа,защото ще са малко мъжете ,който ще са способни след множество главоболия по жени да изпитат обич.... Гадната истина..
П.С. Има и различни жени сиг съм да не са обиди некоя..
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
JekoV съгласна съм.Но да не забравяме, че има и различни мъже..![]()
Big or small, lies are lies!
Aмин за товаПървоначално написано от JekoV
Повече от това нз какво да кажа.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
това е строго индивидуално.мъжа понякога е по отдаден,но и обратното се слу4ва .но определено не е вярно написаното 4е жените не могат да се отдават като мъжете![]()
I can't stop myself from loving you <3
ммм,не знам.
зависи.
има ебати студените жени и ебати емоционалните мъже.
както и обратното.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Когато обичаш някой,не правиш жертви за него..Всичко което правим го правим от обич,без да очакваме нещо в замяна.И мъжа и жената правят компромиси във връзката,но в никакъв случай това не с съможертви..Не харесвам когато две половинки се скарат и единия започне да натяква на другия какво е направил за него и прочие..Това ми се случи с бившия ми, с който бях две години и беше адски тъпо..
А сега по темата,всеки човек обича по свой си начин,различен от другите..Иима хора който показват повече чувствата си,други по-малко..Когато един човек е влюбен си личи много,но това зависи от влюбването и неговата сила ...
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Напълно съм съгласна със заглавието!!!
Преди 4 дена за пореден път ми го доказаха!!!
Тъпото в случая е,че момчетата се влюбват много трудно,но влюбят ли се истински става "страшно"![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Подкрепям..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Big or small, lies are lies!
моето мнение е че момичетата обичат повече в една връзка...забелязал съм че повечето ми приятели само искат да вкарат в леглото си някоя и искат да имат общо с дадено момиче само заради тялото й...разбира се, всичко се гледа в едно момиче, но трябва да се обръща внимание не само на размера на гърдите й и на дупето й...рядко се срещат момчетата които да обичат наистина едно момиче...не искам да се хваля но мисля че съм именно от тоя тип момчета...ако имам късмет с момичето в което съм влюбен в момента мога да чакам дори и години за да правим секс и всичко останало...вярно е...всеки си има нужди, но мисля че едно момиче което наистина обича дадено момче, заслужава да бъде обичано по същия начин и да не бъде играчка![]()
напълно съгласна..Първоначално написано от Monina
за жалост обаче тая истинска мъжка любов е адски рядко срещана..