.

Виж резултатите на анкетата: За или Против униформите в училище?

Гласували
95. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против

41 43,16%
  • За

54 56,84%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

За или Против униформите в училище?

За или Против униформите в училище?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    За, защото така всички са равни, а и униформите са много сладки

Против,защото в училище имаме униформи и някои не ги носят и така не сме равни,а и са отвратителни!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ем тия дето съм виждала са супер сладки , а и би трябвало да има наказания, ако не се носят

i v na6eto daskalo ima uniformi.ot edna strana sum ZA za6toto taka vs sa ravni i u4enicite nqma da idvat kato na modno revu ili oble4eni kato za disko...a ot druga strana sum PROTIV za6toto na6ite opredeleno ne sa ot nai-hubavite.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен
    Град
    София
    Не ми допада идеята.Гласувах эа "Против",но и да ни наложат униформи,не ми е болка эа умиране
    [size=7][b][u]fosse cos

Аз съм За. И не е толкова зле, колкото се представя отстрани. В много училища вече са въведени.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

стига да са хубавички и удобни нямам нищо напротив

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз искам униформи, ама първо да завърша 11 клас, за да може да не си купувам,а другите зайци да дават парички и да им е гадно
    The Spark

Била съм в училище с униформи и в такова - без. Честно казано няма разлика м/у поведението на учениците, а относно славата на учикището - мн ученици даже не ги носеха униформите или само част от тях. Така че няма особен смисъл.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    все ми е тая-ако ни ги наложат,ще я нося,ако пък не-няма проблем...имам само една претенция,но се съмнявам някой д аме чуе...ако ще имамеуниформи,нека поне да изглеждат добре...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Против,но така или иначе от другата година всяко училище ще си има.
    London Tipton

Добре бе и как решихте ,че така всички са равни?! Това ,че са облечени еднакво не ги прави равни ... може и да са еднакво облечени ,но едни си остават по-отворени ,а други по-затворени ... ?! И кво дори и с униформи по-отворените пак си се заяждат с който си искат и пак си говорят за пари,коли,телефони,скъпи дрехи ,а по-затворените пак си учат и седят през междучасието в класната стая ... КОЕ ИМ Е РАВНОТО ?!

Твърдо ПРОТИВ униформите съм ... не желая да съм еднаква по какъвто и да е начин със всички останали ! Не искам да съм облечена тъпо ... искам да се обличам по начин по който на мен ми харесва и ми е удобно !!! Съгласна съм да носим нещо като значки показващи от кое училище съм ,но униформа - НЕ !!! Пък и като знам какви селски униформи ще са още повече ги намразвам !!! Поне със парите дадени им от министерството ли де да знам от къде да се допитат до учениците за модела на униформите ... ... Пък и как си представяте примерно едно по-пълно момиче със униформа по него и друго като дърво със униформа която му виси от всякъде ?! - Тотални идиотчета - ето това ще са реакциите на други ученици ... не е като едно време когато в клас са били по 40-50 човека и се е преподавало БЕЗ проблеми ... сега във клас от 25-30 човека след 3-4 учебни часа при даден преподавател ще го боли и глава и гърло ... Със или без униформи няма начин да ни направят равни ... това е положението ... ще продължат да съществуват бунтари ,които се заяждат със учителите,преписват,бият се,псуват,напиват се,пушат ще има и такива ,които ще си учат,ще слушат в час,няма да се заяждат,пушат и пият ... униформите само ще предизвикат още повече подигравки,побойща и тогава кампанията "Без насилие в училище" НЯМА да помогне и ще има още по малтретирани деца само и само заради тъпите униформи! ...

Къде видяхте ,че ще сме равни?!

От многото анимета които съм гледала...униформите са много сладки.Въобще японските са сладки.Ако ни ги наложат готини..съм за...
    Но пък от друга страна ще бъде тъпо примерно да е само един пуловер или нещо което е тъпо...смисъл...аз съм За...но поне дизАйнА им да е дОбЪР
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

и аз бях ЗА униформите докато не ми дадоха да нося 1...

Град
    Изгубено
    Защо няма опция "Нямам мнение" или нещо такова... всепак униформата има хубави и лоши страни .. аз нямам конкретно мнение

Повече от фен Аватара на mirki4a
    ТВЪРДО ПРОТИВ!
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    За, защото така всички са равни, а и униформите са много сладки
    не всички униформи са сладки хахаха иначе съм ЗА защтото сички са еднакви ..... хахах някак тъпо ще им стани на .. "мн големите" хахаха

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mirki4a
    ТВЪРДО ПРОТИВ!
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Miss_pain
    От многото анимета които съм гледала...униформите са много сладки.Въобще японските са сладки.Ако ни ги наложат готини..съм за...
    Но пък от друга страна ще бъде тъпо примерно да е само един пуловер или нещо което е тъпо...смисъл...аз съм За...но поне дизАйнА им да е дОбЪР
    японските са сладки, щото японките са сладки..

против... нищо няма да се промени, такъв ни е манталитета, не зависи от дрешките, които носим... най-малкото не всеки може да си позволи (да, познавам такива хора), другото което - аз нося квото ми е удобно, ако тва не ми е удобно, никой не може да ме принуди да го нося...

Аз подкрепям идеята,защото униформата е символ на даденото училеще и те Кара да се чувстваш като част от общността... Но съм против грозните униформи (като на търговско банковата примепно) всеки има правото да носи това,което харесва,един вид да изразява себе си Ако нещо ще се прави да се прави като хората!

Аз съм За

Град
    Русе
    Против !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си