.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Моята лятна история 2 ;d

Здравейте,опитах да съкратя историята си колкото мога.. а аз по принцип обяснявам с доста подробности така,че от ся сори за дъглите писания...такаа
    Запознах се със един спасител ще го кръстя С. (не щото е спасител де ),в началото изглеждаше,че ме харесва,бяхме останали само двамата по едно време лежахме си на плажа и слушахме музика от един телефон и беше много готино всичко ама така се случи,че трябваше да тръгвам,на него му стана кофти и ми каза,че му е било мн приятно и т.н. на следващия ден бях се спряла на неговия пост 2 часа стояхме заедно приказки работи и така няколко дни,но не по 2 часа,че ми беше неудобно пък и другите спасители нещо бъзикаха,както и да е.Единия ден нещо не му обращах внимание и той ми каза "Съни не се сдухвай,неискам да си мислиш някфи гадни неща,много ми е приятно да съм с теб да си приказваме" и подобни неща..Същия ден минах пак и ме молише да остана при него и останах де.. нещо се бях отнесала и той ми вика "съмняваш ме" и аз "кфо" и той "нищо" и аз викам"защо те съмнявам" той "ддз.........(голяма пауза)... не се зарибявай..." той продължи аз не слушах ко приказва бях потресена :X после се чудих за кфо става въпрос и реших да го питам и отидох и го питах и той ми каза нещо от сорта на "приятели сме много ми е приятно да си говорим,неискам да се притесняваш от мен.Да не ти пука какво приказват другите спасители" и аз напрайх тъпата физиономия и тряаше да тръгвам и "чао " - "чао" и редовно си пишем в скайп (аз го бях питала за скайп обаче той взе моя в крайна сметка и ме намери същия ден) .Днеска имахме уговорка да бягаме ама и аз и приятелката ми закасняхме той тръгнал сам(един приятел ще го кръстя Ч.(да не се бъркаме с момчето дето харесвам) дойде да ме види те се познават и ми каза... и днескаа като се събрахме накрая всички и приятелката ми ме помоли да и нарисувам един татус(носише си маркер и тънкописец) и я нарисувах,после Ч. ме молише да му рисувам тасманийския дявол и него нарисувах и накрая С. ме моли да му рисувам катеричката от Ice Age ;d на гърба му... и рисувам го аз и Ч. се обажда "Съни мн приятна гледка" (бях застанала така,че ми се виждаше диколтето ) и С. "що ме карате ся да се обръщам" и така..Да допълня,че ми прави доста комплименти,интересува се от мен докато говорим и такаааа...
    Разказах историята ся въпросите.. ами аз наистина мисля,че започвам да хлътвам по него,супер добричък е,готин, много ми е приятно с него,по приказките и действията му разбирам,че и на него му е приятно,но това "не се зарибявай" направо незнам:X дали ме харесва или не .. какво да правя? Да го забравя ли или какво?Дали просто му е приятно да си приказва с мен или иска нещо повече? КАК ДА ПОСТЪПЯ???!Знам,че неможете да кажете дали ме харесва със сигурност,но как изглежда отстрани и дали да се боря за любовта му или да се откажа?!

Моля ви без обиди,тъпи коментари и така нататъка.Благодаря на тези,които си направиха труда да ми прочетат писанията и още повече благодаря на тези,които ще ми дадът съвет
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Re: Моята лятна история 2 ;d

то добре историята ти е лятна, ама от един град ли сте, на почивка ли си била там, все пак и тва има значение А иначе можеш да се бориш за любовта му както ти каза, само че в тоя случай ти трябва да вземеш ролята на мъжа в семейството поне в началото де, покани го да излезете някъде и така
    Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

От един град сме.. забрайх да спомена..аз сън набор 93 той е 89... ако има нещо питайте..иначе за тфа да го питам да излеземе ще ми е много неудобно,за ся се виждаме всеки ден ще видя някак си да го измисля уж да излезем с други пък да сме сами ох незнам направо оф ся се ядосвам,че съм хлътнала по него

Еми, самият той ти е казал "не се зарибявай"....Може би е по-добре да му кажеш всичко, което ти е на ума.

нали знаеш колко хора се радват на двойка 93-89 94-88 и т.н. ама щом ти е казал "не се зарибявай" значи и той не би харесал такава двойка. Тука пък идват 2 възможности. Щом мисли по този начин, значи не е някакъв загорял фешън, с 2 думи е пекан и ако ти си сериозна може да стане много красива връзка. А втората възможност е щом не харесва такива двойки, изобщо да не се опитва да стане нещо. Пък и да опиташ и дори да не се получи няма да изгубиш нищо. Нали знаеш, че тези по-големите и по-зрелите не са като 14-15 годишните, които са тип "ако ми предложиш ще те намразя" и "ако тя ми откаже ще я намразя". Разбираш ме

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Ами немисля,че проблема е в годините ми.. и наистина не е загорял фешан,пич е!Аз съм си сериозна не харесвам лапешки истории и лиготии,не мисля,че той си мисли,че съм някфо лапе и т.н. от друга страна немога да съм сигурна,но щом продължава постоянно да поддържа връзка с мен,примерно като е навит да излизаме (смисал както днеска да бягаме после да се разкараваме и т.н.) и ми пише редовно в скайп едва ли съм му неприятна или някфо лапе..

Дано не си прав като казваш,че не би искал връзка с набор 93.. макар,че 4 години не са чак толкова много.. според мен..

това за бягането е наистина добра идея, ама гледай този път да сте само двамата, не да си с твоя приятелка, че така да закъснеете и т.н. И докато бягате можеш да се спънеш нарочно, че да ти даде ръка да ти помогне да станеш и после като си горе, да не му пуснеш ръката и да продължите тъй да си вървите или нещо такова. Дай го малко по-смело, де ше бяга пича, няма да се дърпа я

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Абе луди ли сте? Къде ще бягате? Обади му се и му кажи "ае да се видим на кафе" и това е, какво толкова му го мислиш, не е нещо страшно!!! Просто го кажи, а не да показваш, че те е срам и т.н. Покажи и ти интерес! Естесветно го питай с кого е първо и кога ще може сам!

тез кафета не ви ли писнаха бе дица

МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!

Според мен те харесва и начина по който ти го доказва е мн сладурски.Лично аз ти завиждам
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

В никакъв случай не се отказвай. От това, което си написала, ясно се вижда, че той има някакви чувства към теб. Възможно е разликата във възрастта ви да го спира по някакъв начин да започне нещо, за това се опитай да му покажеш, че не си безразлична към него и искаш сериозна връзка.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Има нещо към теб.Бъди по-активна и докажи,че и ти изпитваш нещо

Голям фен Аватара на RaZzer
    Според мен той е усетил твоите симпатии, така че остави той да кара влака и виж до къде ще стигнете
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Град
    София
    Ах, тези спасители.
    И аз казвам да го оставиш той да прави к'вот ще прави. Продължавай с разговорите, пък те ще те отведат по пътечката до центъра на лабиринта.
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Еми опитай. Ситуацията изглежда доста сладурска.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от vikipf
    Ах, тези спасители.
    И аз казвам да го оставиш той да прави к'вот ще прави. Продължавай с разговорите, пък те ще те отведат по пътечката до центъра на лабиринта.

Хаха тея спасителии... боли ме главата от тях иначе за сега мисля да оставя на течението да не предприемам нищо и след време ако нищо не е станало и все още го харесвам,ще предприема нещо.. а и да кажа писна ми аз да прая първата крачка .. днешните мъже са бахти жените! е не всички ама.. нищо лично нямам към никого!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си