- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Темата е за компетентни
Здравейте,сладури и сладурки. Не съм нова в тоя форум,но искам да е по-доскретно. Проблемът може да се стори банален,но презервтивът ни се скъса,за щастие,само една струя сперма влезе в мен. 14 часа след акта пих Ескапел и усетих тъпа болка в яйчниците. Цикъла ми 26 дни, акта беше на 8ми септември и по мои изчисления трябва да ми идва на 18-19-ти. Ясно е,че може и овулацията е налице,но няма как да не съм притеснена. Не знам дали си внушавам,но от 2 дни ям страшно много и апетитът ми е огромен. Други странични ефекти няма. Ако може някое компетентно мнение по БАНАЛНИЯ въпрос: Какъв е шанса да има бебе (имайки впредвид че Ескапел дава гаранция 84-85%) ???
шанса е минимален не казвам никакъв ...една моя приятелка имаше същия проблем, само че за нейно успокоение изпи 2 таблетки .. в крайна сметка не се оказа бременна, но за 1 месец и дойде 3 пъти .тя се притесни и двете отидохме на гинеколког и се установи, че в близкото бъдеще ще има проблем със зачеването, такаче много трябва да се внимава с приемането на Ескапел.
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!
Прости некомпететното ми мнение,ама никой няма как да знае какво се случва в тялото ти (: Ако ти кажем "няма шанс" ще те успокояваме,ако кажем обратното пък излизашно ще те плашим.Мисля,че теста най-точно може да ти каже какво става (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Според мене само си внушаваш ...![]()
--------------------------------------------------------
oх как искам и аз да си го набия тва в главата.. искам за единия простсмъртен като мен да стискате палци че моментът за деца не е подходящПървоначално написано от BlueFace
хехехе да внуши си че си дебела и трябва да отслабваш, да видиш как ще ти изчезне апетитаПървоначално написано от Elersia
SPOKO не се притеснявай и др. път по-внимателно
![]()
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!
Може би е време вече да спрете да използвате кондоми от "Лъки Бой" или тези от 20 стотинки (на черно даже са по 5).
Сега ходи на гинеколог, ако не, си направи тест!
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Първоначално написано от BlueFace
Внушение е това.Няма как толкова рано да се появят симптоми като постоянен гладНо за всеки случай иди на лекар,просто,за да те прегледа
Успех,миличка!
![]()
има съвсем малък шанс но не и никакъв но по вероятно е че не си бременна но може и да си но най-вероятно не ако искаш да се подсигориш ходи на лекър
надявам се че всичко е наред![]()
ЦеЛуВкА По НоСлЕтО ЦеЛуВкА По ВрАтЛеТо ЕзИчЕ ТуК И ТаМ мМм АкО ПрОдьЛа НеЗнАм - МаЙ Ще Те ИзЯм !
само една струя?тя е най-важна първата.
ама няма проблем.
=)
опръска ли ти и лицето?
че ако ти е влязла в носа, може да си забраменяла.
посети гинеколог!
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Са малък ли е шанса?..или не?...иии, по-вероятно да не е.., но може и да е,а?...Първоначално написано от essmeraldaa
![]()
![]()
![]()
Като цяло 8ми ти е малко късна дата за овулация, при 26 дневен цикъл...Пила си хапче...няма страшно.
Друг е въпроса, обаче..., че знаеш - няма да чуеш нищо компетентно тук(общо взето), предпиела се адекватни мерки сама...за какво ти е тази тема..., не знам.
Situatin normal-All fucked up...
Щом си пила Ескапел вероятността да си бременна е минимална, но все пак я има. Изчакай малко и си направи тест.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ако скъсаш такъв кондом......толкова са здрави, че как ли не сме ги мъчили и късане точно на тях няма.Първоначално написано от rauwkost
5% от всички маркови презервативи са дефектни, така че няма накаква гаранция. Правила съм секс с какви ли не кондоми-от 20 стотинки и от 3-4 лв кутията. Скъсал ми се е точно 1, Спортекс и беше първото ми поставяне на презерватив(явно неуспешно).
Към авторката-твърде вероятно е болките и апетитът да се дължат на хапчето и по-слабо вероятно на бременност. Толкова скоро едва ли биха се появили симптоми. Дишай спокойно и чакай менструация. А след 10-тина дни може да си направиш тест за твое успокоение.
Относно яденето си втълпяваш,не може толкова бързо след половия акт,да се появят признаците за бременност. Всъщност даже,това,че бременните жени ядат повече е до извесна степен мит. Добре си направила,че си пила Ескапел,но както каза ти гаранцията му е само 84-5% така че 2 седмици демек 14 дена след половия акт си направи тест за бременност,за да си сигурна и спокойна. До тогава дишай и не си втълпявай разни ужасии и признациМалка е вероятността да си бременна,но все пак след 2 седмци си направи тест
Мисля,че зн,че струва 3 кинта..и се взима..от аптеката..
![]()
![]()
Благодаря много и на модераторите, и на всички,които се опитаха да помогнат с нещо. Сега съм малко по-спокойна. Искам само да отбележа,че кондомът беше поставен абсолютно правилно и скъсването се е получило вероятно от това,че бях много много суха и може би от някое по-рязко движение. А по въпроса дали са от Лъки бой или подобни-Durex бяха.
в една капка има милиони сперматозоиди, взела си хапче, някои хора с години се мъчат и не могат да забременеят но рискът при тебе си остава
теста му е решението
бременна си
Говнааааааааааа
според мен трябва да си напревиш тест,така ще разбереш със сигурност дали има място за притеснения .Ако има след 9 месеца ще пишеш в форумите за майки с бебета![]()
![]()
Ключовата дума тук е "ако" ... пхаха.Прекалено сухи са и аз ако съм суха е много неприятно.
За тези,които видят темата и са я чели,искам да спомена, че менструацията ме изненада в много неподходящ момент-бях болна с температура и голям голям херпес на устата,но сега съм спокойна, и всичко е наред![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Първоначално написано от spiderka