- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червена коса.
Здравейте ! Можете ли да ми препоръчате боя, която да направи: http://images.bluekaffee.com/avatars...h_red_hair.jpg
такъв цвят... може и тон по-тъмно, но да държи, не след 1 седмица да стана рижава като новородено ако.
Благодаря![]()
Първоначално написано от BrainPants
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
е какъв цвят ти е косата?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
абе що напоследък всички се боядисват в червено?![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
видяха от теб и си казаха,че ако се боядисат в такъв цвят ще са красиви като теб и корнфлейк ама нещо не се получаваПървоначално написано от guinessgirl
ахаххах,сигурно.. мерси,все пакПървоначално написано от DisturbiaV
![]()
--
ами просто е. отиваш в козметичен магазин,супермаркет или където искаш и гледаш каталозите.
боята на Seri доколкото знам е хубава,не съм я ползвала,но съм виждала резултата,добър е.
Палете,Лореал,Гарниер,etc, всички марки имат такъв цвят.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
И аз по едно време исках да са боядисвам като Кърт![]()
На Pallete (нз дали се пише така) тея XXL Color имаха такова червено, и са добри. Ако използваш шампоан за боядисана коса и повече ще държи.
airplanes..
О, не, тези не издържат дълго...Първоначално написано от twilightHeart
Значи за да постигнеш този цвят трябва постепенно да почнеш да си изсветляваш косата. Препоръчвам ти Палете RF 15, която в за тъмна коса и едновременно изсветлява и боядисва в червено. Но понеже червеното е боя, която се измива бързо, независимо от марката боя, вземи си спрей на Gliss hair repair за боядисана коса, много съм доволна от него.
Без Лореал- бързо падаПървоначално написано от guinessgirl
Pallete Deluxe номера мисля , че беше 575
По принцип знай, че всяка червена боя не би издържала повече от 3 седмици...
ооо незнам не помня.. ся като се замисля 5-ти клас бях с червена коса леле ужас как съм могла?![]()
![]()