- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Айде сега... правилно ли е???
Честито, завършихте успешно първа стъпка от наръчника 'превръщам се в курва'... за авторката това, разбира се.
Ама толкова детско мисленееее, верно че сме тийн форум, ама то па на 10 да сте...![]()
Рече и отсече![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Аз мисля, че Ти знаеш отговора![]()
Прави, каквото смяташ за правилно, а той да си говори каквото иска и да си ходи където иска
предлагам да пробваш с момиче майна.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
нещо като моето положение![]()
еми той си иска хем свободата,хем да има човек до себе си -аз поне така го разбирам![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ти ако искаш да видиш как ще ти е с някой друг или просто да се эарибяваш с някого,щеше да го направиш,а не да пишеш тука.Приятелят ти пък ако искаше да е с теб просто щеше да бъде и ти нямаше эа всяко нещо,което ти се случва в личния живот да тичаш във форума эа мнения.Що не си седнеш на эадника и не решиш САМА какво да направиш в собствения си живот?3а сега е ясно,че си негова пионка.Това само мога да кажа като мнение от прочетеното.
Няма смисъл да се вреш при други момчета само,за да му натриеш носа.Да ходи да се натиска,с който иска,трябва ли да те сърби още?
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Тегли му една и си живей живота
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
какво ти пука за мнението му,как ще ти забранява да се занимаваш с други като не ходите вече (а той-да)че това е най-малко СМЕШНО![]()
смятааай...
НЕ започвай да правиш, това което той прави. Продължи напред и остави живота да те завърти. Каквото е писано да се случи, повярвай ми - ще се случи. Глупаво и посредствено е да разпитваш какво прави, зашо, с кой и как. Да не говорим, че се самонараняваш. Гледай напред, всичко ще се нареди.![]()
Аз бих направила така.
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Ае къв ти е вече на теб нали сте се разделилиВече никакъв не ти е ,че да ти казва дали да се зарибяваш с някой или не
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Мисля че е време да го отпишеш.Явно ОГРАНИЧЕН тип!!! (не се обиждай)
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
всеки си поема по собствения път.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Да ти имам глупавото мислене!Човече ние ли трябва да ти наливаме здрав разум?!
Не се ли сети ,че той неможе да ти казва какво да правиш и с кой да го правиш?!![]()
Зарязал те е и въпреки това ти казва какво да правиш?![]()
Ти достойнство имаш ли?!![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Явно те мисли за собственост, ама и ти 'зарибявай' тогава ще има интрига. xD
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele