.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Приятеля ми свърши извън мен

Искам да попитам, сигурно за някои от вас е тъп въпрос, но аз ако го знаех отговора нямаше да се допитам до вас...
    та въпроса ми е...
    Прителя ми след като пражихме секс, свърши на задните ми части, но не в тях просто позата бесхе такава, та въпроса ми е при ставането и съответно при измиването ми възможно ли е част от този секрет да попадне в мен и да забременея?

мила преди 1 седмица и моя свърши там и много се притесних дори днес си направих тест за бременност но слава богу вс е наред .. та мисълта ми е недей се притеснява няма страшно НЕ СИ БРЕМЕННА !!
    Obicham kyrvite , no ne i Kyrvenskite nomera !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Тръгвате да ми правите секс без да имате елементарна сексуална култура Има толкова много информация в интернет ,толкова ли е трудно да я прочетете

По Темата: Не мисля ,че е възможно ....

--------------------------------------------------------

Тръгвате да ми правите секс без да имате елементарна сексуална култура Има толкова много информация в интернет ,толкова ли е трудно да я прочетете

По Темата: Не мисля ,че е възможно ...
    +1

адски се смях на 1 правописна грешка знам че неволно си я допуснала ама се получава доста смешно та ето я каква е

"Прителя ми след като пражихме се" и после ядохте ли го
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    Не си.. ако секретът не се е стекъл до влагалището в продължение на 20-25 секунди всичко е наред...

Ще се мре... може да го кръстите Задникосвърш
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Приятеля ми свърши извън мен

Цитирай Първоначално написано от rojbeto
    Искам да попитам, сигурно за някои от вас е тъп въпрос, но аз ако го знаех отговора нямаше да се допитам до вас...
    та въпроса ми е...
    Прителя ми след като пражихме секс, свърши на задните ми части, но не в тях просто позата бесхе такава, та въпроса ми е при ставането и съответно при измиването ми възможно ли е част от този секрет да попадне в мен и да забременея?
    оОооО, близнаци ще са...
    шшшшшшшшшшшматка!
    <N>

Заповядай.

Ам принципно знам,че ако се стече и влезе може,но в твоя случай ако не се е значи няма възможност...Гледай следващия път да свършва по далеч от влагалището ти,за да си нямаш притеснения!

ami nezna dali se e steklo ili ne, znam samo che mmentalno se izmih, no ot ta natuk shte se razbere po kusno.... blagodarq za otgovite...

Успех! Дано нищо не е станало!

Щяло да се стече и да влезе.
    Ебааати филмите.
    Нищо ти няма.

Град
    България
    ами ако докато е свършвал и имало леко течение некоя капчица се вейнала на путето по спокойно я карайте бе хора

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

та въпроса ми е...
    Значи Времето през което спермата е прекарала на задните ти части е достатъчно за да загинат тези малки опашати и много коварни понякога приятелчета (сперматозоиди) такаче не се притесняваи

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

та въпроса ми е...
    Значи Времето през което спермата е прекарала на задните ти части е достатъчно за да загинат тези малки опашати и много коварни понякога приятелчета (сперматозоиди) такаче не се притесняваи

Честно ако се появи още една тема ... той свърши еди къде си, предеякулационната му течност изтече еди къде си ... и още някоя простотия ... ще се гръмна и после ВИЕ всички тези необразовани същества, правещи секс, ще сте виновни и гузни

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от Krisi777y
    мила преди 1 седмица и моя свърши там и много се притесних дори днес си направих тест за бременност но слава богу вс е наред .. та мисълта ми е недей се притеснява няма страшно НЕ СИ БРЕМЕННА !!
    Тая пък даже и тест си направила...
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    аууу каква нова звезда се мъчи да пробие
    Станислава

Град
    Sofia
    Не се притеснявай нищо ти няма, но за по-сигурно можеш да си направиш тест за бременност, колкото да си по-сигурна.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Град
    Sofiq
    щом не е свършил вътре няма кво да се косиш , аз мойта я поливам навсякъде убилно всеки път
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    Цитирай Първоначално написано от ke4o
    щом не е свършил вътре няма кво да се косиш , аз мойта я поливам навсякъде убилно всеки път

WTF!?!??!

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Тц-тц... мяо пък приятел м исе изпразни върху косата... сиг съм бременна... вие как мислите
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си