- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятеля ми свърши извън мен
Искам да попитам, сигурно за някои от вас е тъп въпрос, но аз ако го знаех отговора нямаше да се допитам до вас...
та въпроса ми е...
Прителя ми след като пражихме секс, свърши на задните ми части, но не в тях просто позата бесхе такава, та въпроса ми е при ставането и съответно при измиването ми възможно ли е част от този секрет да попадне в мен и да забременея?
мила преди 1 седмица и моя свърши там и много се притесних дори днес си направих тест за бременност но слава богу вс е наред .. та мисълта ми е недей се притеснява няма страшно НЕ СИ БРЕМЕННА !!![]()
![]()
![]()
Obicham kyrvite , no ne i Kyrvenskite nomera !
Тръгвате да ми правите секс без да имате елементарна сексуална култура![]()
Има толкова много информация в интернет ,толкова ли е трудно да я прочетете
![]()
По Темата: Не мисля ,че е възможно ....
--------------------------------------------------------
+1Тръгвате да ми правите секс без да имате елементарна сексуална култура Има толкова много информация в интернет ,толкова ли е трудно да я прочетете
По Темата: Не мисля ,че е възможно ...
адски се смях на 1 правописна грешка знам че неволно си я допуснала ама се получава доста смешно та ето я каква е
"Прителя ми след като пражихме се" и после ядохте ли го![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Не си.. ако секретът не се е стекъл до влагалището в продължение на 20-25 секунди всичко е наред...![]()
Ще се мре... може да го кръстите Задникосвърш
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
оОооО, близнаци ще са...Първоначално написано от rojbeto
шшшшшшшшшшшматка!
<N>
Ам принципно знам,че ако се стече и влезе може,но в твоя случай ако не се е значи няма възможност...Гледай следващия път да свършва по далеч от влагалището ти,за да си нямаш притеснения!![]()
ami nezna dali se e steklo ili ne, znam samo che mmentalno se izmih, no ot ta natuk shte se razbere po kusno.... blagodarq za otgovite...
Успех! Дано нищо не е станало!![]()
ами ако докато е свършвал и имало леко течение некоя капчица се вейнала на путето по спокойно я карайте бе хора![]()
Значи Времето през което спермата е прекарала на задните ти части е достатъчно за да загинат тези малки опашати и много коварни понякога приятелчетаПървоначално написано от rojbeto
(сперматозоиди) такаче не се притесняваи
![]()
Значи Времето през което спермата е прекарала на задните ти части е достатъчно за да загинат тези малки опашати и много коварни понякога приятелчетаПървоначално написано от rojbeto
(сперматозоиди) такаче не се притесняваи
![]()
Честно ако се появи още една тема ... той свърши еди къде си, предеякулационната му течност изтече еди къде си ... и още някоя простотия ... ще се гръмнаи после ВИЕ всички тези необразовани същества, правещи секс, ще сте виновни и гузни
![]()
Тая пък даже и тест си направила...Първоначално написано от Krisi777y
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Не се притеснявай нищо ти няма, но за по-сигурно можеш да си направиш тест за бременност, колкото да си по-сигурна.![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
щом не е свършил вътре няма кво да се косиш , аз мойта я поливам навсякъде убилно всеки път![]()
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Тц-тц... мяо пък приятел м исе изпразни върху косата... сиг съм бременна... вие как мислите![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !