.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Въпрос към момичетата

Защо предпочитате да правите свирки, отколкото да правите анален секс?!

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Е не съм момиче, но подозирам че е свързано с болката в дупето
    поне така съм чувал.

Голяма дилема - болка или гнусотия

Впрочем, до сега от мен, никоя не се е оплакала, дори за втори или енти път не е нужно да питам и да ги навивам... Въпроса е да знаеш какво правиш, тогава болка няма! Това е деликатно място и не е просто "Ръганье!" - иска се подход...

Град
    Seattle, WA
    Що да е гнусно, кат е чист?

Не съм правил анален така че не знам кое и как, но една бивша беше казвала че най безболезнено било под душа, а и по малко миришело

Е колкото и да е чист, все пак си е х*й, а и като им свършваш в устата

Не съм фен на фелациото. За мен това е най малкото гнусно и обидно за момичето...

Под душа не е никак добра идея, поне на мен не ми харесва. Водата не върши работа. Трябват си овлажнители.

Град
    Seattle, WA
    Наскоро имаше 1 тема където се обсъждаше къде свършват момчетата, или къде им се иска, и се оказа че повечето момичета не им пречило ако им свършиш в устата, даже някои им било приятно.

Хайде да дадем думата на дамите, да видим какво ще кажат те по темата

Град
    ВаРнАаАа
    ..

Личното ми впечатление (а и не само моето) е такова - като им кажеш за анален секс те гледат като че искаш да ги убиваш И "О не,не, не, не! Не отзад!"

А после като пробват... вече друго говорят

При всяко момиче е различно.Аз лично предпочитам оралния секс през аналния.Даже от двата практикувам само него.Не съм избирала м/у болката и гнусотията.Това е глупаво.Като не ти е приятно,не го прави.Не ме е гнус и никой не ме е карал насила.А за аналния секс,не ми допада,има болка и ме ни харесва.Всеки си преценява кое му доставя удоволствие.

*Стар ник - sladkata_bebz

1. щот да ви е гадно
    2. щот повечето незнаете как да си поискате
    3. щот докато свикнеш чувството не е приятно
    4. щот повечето мъже не знаете че тряа да е нежно и внимателно и мислите че просто ръгаш там и на теб да ти е кеф пък че момичето го прави само за да те задоволи не мислите нали

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от martini
    При всяко момиче е различно.Аз лично предпочитам оралния секс през аналния.Даже от двата практикувам само него.Не съм избирала м/у болката и гнусотията.Това е глупаво.Като не ти е приятно,не го прави.Не ме е гнус и никой не ме е карал насила.А за аналния секс,не ми допада,има болка и ме ни харесва.Всеки си преценява кое му доставя удоволствие.
    Съгласна.

И сега като дойдат мъжагите с умната реплика ''а устата да не е предназначена за свирки''. Е,не е предназначена,но поне в това няма дискомфорт и го приемам като нещо допустимо и приятно,докато аналния секс не се връзва изобщо с представите ми за...аз си знам за какво изживяване.
    (и не - не е нужно да съм пробвала всяка щуротия,за да си знам границите. )
    Не ви споря на опитните,че много боли - ок,разбрахме,че зависи... или че не носи удоволствие - ок,също разбрахме и че след време всичките,с които сте спали са се навили и сега не могат да живеят без анален... е ок е всичко това,НО на някои хора представите за приятно изживяване са други. Това е от мен..

Цитирай Първоначално написано от martini

Напълно се съгласявам с момичетата който не искат вси пак се прави по взаймно съгласие а относно гнусотията там за свирките еи шшшшшш селио това, че ти несе къпеш и миеш и ти мирише патката незначи, че при всички е така а отнасна Александра кфо да я коментираме сами виждате и прицинявате колко селска кифла е тово и харесвало онова пръсна муцуната ИЗВИНЯВАЙ КОТЕ МА ТИ СИ К ЧИСТА СЕЛСКА КУРВА
    Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
    (music) X-TeaM - Wiggaz (music)
    (music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)

Alexandra93 <--- Извинявай за обидите един въпрос и отговори честно

Кое Би предпочела при положени , че си правила секс 1-път в живота си и никога неси правила анален секс и неси лапала нечия патка КОЕ БИ ПРЕДПОЧЕЛА ЗА НАЧАЛО ДО ТИ ПРЪСНАТ ДУПЕТО ИЛИ ДА Врътнеш една ?
    Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
    (music) X-TeaM - Wiggaz (music)
    (music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)

Цитирай Първоначално написано от Seattle
    Що да е гнусно, кат е чист?

Не съм правил анален така че не знам кое и как, но една бивша беше казвала че най безболезнено било под душа, а и по малко миришело
    Аде бе гнусотия Страх ги е да ни лапнат ли какво?

Защото повече боли!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    абе то и от свирката може да заболи, ама не мацката ест

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Опитът е най-добрият учител, виждам...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    за предпочитане е да ги боли устата а не гъза
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Опитът е най-добрият учител, виждам...
    а неее, нямам аз такива изстъпления
    засега

Re: Въпрос към момичетата

има си дупка където да се ръга ..

Град
    Пловдив
    Предпочитам орален да правя пред анален понеже през устата ми не излизат фекалии (: От свирките няма да ми се развисне дебелото черво и няма опастност да се наакам и да ме разнасят наляво надясно (: За орален секс не е нужно да си бутам тръби в задника за клизми (: Достатъчни ли са тея причини?
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си