- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем здраве
Искам те ви попитам за крем здраве.
Напоследък чувам,че доста момичета го използват и реших да пробвам и аз,но не знам кога да го използвам.
Вечер преди да си легна и да стоя цяла нощ с него ли ?![]()
по принцип всички казват вечер,за да стои крема цяла нощ на лицето,за да има ефект,защото тогава кожата е в покой и не се замърсява както през деня
а не изсушава ли прекалено много ?
да,за пъпки..
струва си да опитам,нали ?
аз го ползвам и трябва да ти кажа,че нямам една пъпчица по лицетоне изсушава кожата,поне не при мен,,иначе се мажа вечер и сутринта каквото е останало от крема си го разнасям по лицето и така
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Добре,де той не е ли мн мазен ...аз иозбщо не мога да го разнеса хубаво,седи ми бяло доста по лицетоА,иначе аз го използвам за пъпки,като ми се покаже я мажа само пъпката и не се развива пъпката
![]()
еми то бяло трябва да седиаз си слагам на всяка пъпка то много и си лягам и то на сутринта или е попило или е на възглавницата
и в двата случая-пъпка няма
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Е,да и аз така правя,но мисълта ми беше,че не го нанасям по цялото лице,като нормален кремПървоначално написано от tonie__
,а само на самата пъпка
еми да и аз таканз за другите,но на мен тоя крем ми спести многоо пари за кремове,лосиони и сяк'ви други
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
най-добрата ми приятелка го използва, но аз не вярвах, че наистина маха пъпките, но щом и вие казвате. ще опитам
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Супер, ще го пробвам още тази вечер.
А да ви питам дали безалкохолните напитки правят кожата на лицето гадна ? Щото аз пия доста.. и май ще е по-хубаво да мина на повече вода..
за кожата на лицето не вярвам да влиаят ,но мн са вредни по принцип за организъма - 1во ,че се дебелее ... аз от скоро съм на сокове по кафетата играничила съм безалкохолното на МаХ
не е въобще мазен нали затова не можеш да го разнесешПървоначално написано от Beautyful
![]()
и аз днес си купих.Нали става въпрос за това кремче: http://www.bgshop.nl/shop/components...5293a44a7f.jpg
Не знам дали има други,ама все пак исках да попитам.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
чувала съм за този крем от приятелки и казват че помага,но аз изполсвам на Nivea Young нощния крем и съм доволна.Сутрин като се събудя нямам нови пъпки по лицето(смисъл понякога имам нови но доста рядко) а старите горе-долу са се заличили.Но този крем със сигурност няма да помогне на хора,които им излизат подкожни пъпки по лицето.На мен преди ми излизаха по брадата и тоя крем не ми помогна.(слава богу вече ги нямам)![]()
Ми на мене ми помага за всичко - от напукани устни, рани по лицето, пъпки, всичко каквото се сетиш![]()
Супер е тва кремче
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Добре, че е тоя крем Здраве щото щях да стоя доста пъпчасала![]()
Просто аз
И аз го използвам.
Много съм доволна от резултатите. Но аз използвам и други продукти. Не само него.![]()
Това е крема,даПървоначално написано от slynchoo
![]()
благодаря ти!Първоначално написано от Beautyful
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Аз бях чула, че много момичета започнали да ползват крем "Бочко", но първо трябва да ме убиеш, след това да ме намажеш с крема от на баба ми времето
и аз си взех кремчето,но първо ще си почистя лицето с силицилов спирт,после с хума и после кремчето![]()
аз го ползвам за да ми омазни малко кожата, защото ми се изсушава от продуктите за почистване и просто немога без него. Сутрин като стана кожата ми е като на бебенце![]()