- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем здраве
еее аз го използвам пог гланц направо0и страхотен ефекта вече го изпробвах и за лицето и помагааа
![]()
![]()
![]()
И аз мисля да си купя този крем..
А да питам, в аптеките продават ли го и колко струва?
И помага ли за премахването на петна по лицето и пъпки ?
Благодаря![]()
брееей защо не казахте по-рано бе хора..аз да купувам буклуците на Garnier(имам предвид SOS стика)трябва да го пробвам тоя крем..не вярвах,че и за пъпки става![]()
и аз така,но вече доста потвърдиха,че е доста добър.Дано и на мен така ми подейства.Първоначално написано от veselomomi4e
![]()
Ау, вкъщи сме имали от това.
Днеска вечерта се мажа и утре давам коментари.
Хах , успех на всички с резултата от крема.
Днес в магазина струваше 1.70 лв. , ама е квартален и е малко по-скъпо. На CBA беше към 1 лв.
Даже аз сега се намазах , че ще лягам. :P
С тоя крем здраве си вкарвате автогол. Той НЕ е за лице, НЕ е за пъпки. Говорила съм с дерматолог и помисли, че се шегувам, когато споменах великия крем здраве и за кво го използват. Спрете с тея измислени домашни маски, кремове и не знам си кво още. Има безброй продукти, направени специално за акне, използвайте тях.
ами...вчера вечерта си сложих...една пъпка я няманодругата...си е там
...,но няма да се откажа едва ли от първият път ще стане
Оптимистка съм
![]()
![]()
снощи си почистих лицето със силицилов спирт,след това се намазах с маска от хума,стоях 10мин.,измих се без никакви други гелове или сапуни за лице,просто само с вода,и след това се намазах с крем Здраве,имах 3-4 малки пъпчици,но днес няма нито една от всички:P
![]()
Ти като искаш си давай парите за сумати боклуци,от които няма ефект.Толкова многоо хора написаха,че помага..даже и на мен ми помогна! За това недей да изказваш мнение преди да си пробвала!Първоначално написано от AFT
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
И на мен ми харесва кремчето
(:
Да вечер преди да легнеш се намажи и сутринта,когато станеш ще имаш бебешки мека кожа![]()
Аз за щастие нямам проблем с пъпките, но кожата ми се омазнява много бързо. Великият крем "Здраве" ще помогне ли кожата ми да стане нормална?
И аз съм чувала ,че крем "Здраве" не е за лице.По принцип и аз като видя ,че имам някъде пъпка си слагам вечерта и на другия ден я няма.Даже забелязах ,че има и леко избелващ ефект.
Ползвам крема от доста отдавна и като се загледам забелязвам ,че кожата ми е станала мн суха и то точно на местата ,където съм си слагала крем.Даже не е точно суха ами изглежда като на някой възрастен човек(е силно казано е )![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
по простата причина,че ме мързи да излизам в седем и половина по аптеките искам да питам дали става и с 'медико идеал' или квото е тамвкъщи имаме само такъв, на същата фирма е, ама в жълта кутийка
?
май ше стане щот и той е против кожни раздразненияПървоначално написано от YourFavoriteDrug
опитай![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Първоначално написано от slynchoo
Кой ти каза, че не съм пробвала? И не всички продукти са скъпи. ;] Ама все тая, проблема си е ваш. ^^
аз днес ще си взема.. по колко пъти се маже.. и по-обилно ли се слага..![]()