- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем здраве
Да , има го в CBA.
А за maybeline .. вечер се мажеш по обилно.
Еми незнам според мен за да ти се махнат пъпките тряя лицето ти да е много чисто да няма никакво замърсяване.. За това аз си мия мн често лицето със САПУН! Той исчиства най-добре.. Не използвам никъкви Клеан анд Клиар и никъкви Гарниери.. Просто се измивам със сапун след което се мажа с крем здраве ии помага!
Да се можеш със сапун е изключително грешо!!!Много изсушава кожата...по-добре изпозвай някакъв ексфолиращ гелПървоначално написано от RememberxMe
![]()
охх и аз съм много доволна от това на пръв поглед.. безлично кремче аз лично си го слагам вечерта след като си почистя лицето с тоник![]()
Просто аз
Не е за пъпки специално-на билкова основа е.Има противовъзпалително действие,ползва се за заличаване на пъпки и белези и не изсушава !
Това е крем,който не може да ви навреди ако се мажете повечко ,но все пак не прекалявайте...
Ефекта е доказан![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Аз не мога да разбера за кой точно крем говорите. Днес на аптеката имаше крем за лице здраве бяла кутия към 3 лева и един малък син към лев някъде кой използвате вие?
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
meriLinka мерси![]()
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
Мажете ли се с нещо друго преди/след "Здравето" или само с него си карате?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Много съм доволен от него,лев и нещо но върши чудеса![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Айде де, никой не ми отговаряИ защо не е хубаво да се маже на лицето? Какво може да стане?
Комбинирате ли го с някакви други мазила и маски или само с него?
Аз снощи се намазах, седях 1 час и ме накараха да го махнаЕфект.. хм, почти никакъв. Само вечер ли се слага или може и през деня?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз си почиствам лицето само с вода, след това се мажа със салицилов спирт, който е смесен с 2,3 аспирина...изчаквам да изсъхне и се мажа със крем Здраве. Ефекта е видим.А и 3 пъти седмично си правя маски с хума, и ми се отразява много добре !
![]()
Невъзможно е да обичаш и да бъдеш разумен !
Действааа ... ии не вредии никък .. слагаш го на проблемните месста преди да си легнеш и на сутринта ефекта е отразителен![]()
Аз си правя 2-пъти в седмицата маска с хума .. сяка вечер си почиствам лицето с тоник ии с един гел ..много успокояващ и лицето ми е безупречнооо ...
: ))
И аз го използвам. Супер е, но май напоследак не ми действа незнам защо .Пробвай го![]()
аа..също много ефективно е първо маска с захар и след това да се намажеш с крем Здраве преди лягане..на сутринта имаш уникалнооооо мека кожа..![]()
: ))
излезне ли ми пъпка малко спирт и малко крем Здраве и я няма :P .
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Подкожната преди това трябва да махнеш слоя мъртва кожа над нея с пилинг или с нагорещена игла и тогава според мен, иначе не знам как ще стане номера..
Аз бях малко песимист, вчера видях една пъпка, изстисках я, намазах я със спирт и тя стана една такава огромнано вечерта проспах намазана с крема и не че сега я няма, но разликата е видима
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Съвсем наскоро разбрах, че крем "Здраве" става и за пъпки и в наи-скоро време мисля да си го взема.Той ми е последната надежда, какво ли не съм опитвала, но без резултат...
Надявам се наистина да има ефект, защото имам огромен проблем с пъпките.
Ух онзи ден ми изследна една пъпчица на челото и реших да пробвам с крем Здраве.. е да ама не мина веднага.. ии след като се намазах след няколко часа ми се стори , че е станала по-зле![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от rosencetooo
може само да ти се е сторило, не вярвам от крем да ти стане нещо, нооо....пък и няма как да ти мине веднага
![]()
![]()
може би си го ползвала прекалено дълго време и организмът е свикнал с негоПървоначално написано от vvvanilla
така става при някои лекарства
Има ли разлика м/у този с леката формула и този където го дават против кожни раздразнения?Или са еднакви?Кой ви помага повече за борбата с пъпките![]()
То и Здраве е от на бабите ни времето, аз ползвам и Бочко и Здраве , зависи кое набарам първо![]()