.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , има го в CBA.
    А за maybeline .. вечер се мажеш по обилно.

Еми незнам според мен за да ти се махнат пъпките тряя лицето ти да е много чисто да няма никакво замърсяване.. За това аз си мия мн често лицето със САПУН! Той исчиства най-добре.. Не използвам никъкви Клеан анд Клиар и никъкви Гарниери.. Просто се измивам със сапун след което се мажа с крем здраве ии помага!

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от RememberxMe
    Еми незнам според мен за да ти се махнат пъпките тряя лицето ти да е много чисто да няма никакво замърсяване.. За това аз си мия мн често лицето със САПУН! Той исчиства най-добре.. Не използвам никъкви Клеан анд Клиар и никъкви Гарниери.. Просто се измивам със сапун след което се мажа с крем здраве ии помага!
    Да се можеш със сапун е изключително грешо!!!Много изсушава кожата...по-добре изпозвай някакъв ексфолиращ гел

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

мерси

Град
    [На Метри От Земята]
    охх и аз съм много доволна от това на пръв поглед.. безлично кремче аз лично си го слагам вечерта след като си почистя лицето с тоник
    Просто аз

Не е за пъпки специално-на билкова основа е.Има противовъзпалително действие,ползва се за заличаване на пъпки и белези и не изсушава !
    Това е крем,който не може да ви навреди ако се мажете повечко ,но все пак не прекалявайте...
    Ефекта е доказан
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Град
    Ямбол
    Аз не мога да разбера за кой точно крем говорите. Днес на аптеката имаше крем за лице здраве бяла кутия към 3 лева и един малък син към лев някъде кой използвате вие?
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Цитирай Първоначално написано от ch0c0latee7
    Аз не мога да разбера за кой точно крем говорите. Днес на аптеката имаше крем за лице здраве бяла кутия към 3 лева и един малък син към лев някъде кой използвате вие?
    синият в малката кутийка

Град
    Ямбол
    meriLinka мерси
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Мега фен Аватара на ameli
    Мажете ли се с нещо друго преди/след "Здравето" или само с него си карате?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Di
    Много съм доволен от него,лев и нещо но върши чудеса
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на ameli
    Айде де, никой не ми отговаря И защо не е хубаво да се маже на лицето? Какво може да стане? Комбинирате ли го с някакви други мазила и маски или само с него?

Аз снощи се намазах, седях 1 час и ме накараха да го махна Ефект.. хм, почти никакъв. Само вечер ли се слага или може и през деня?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Карлово
    Аз си почиствам лицето само с вода, след това се мажа със салицилов спирт, който е смесен с 2,3 аспирина...изчаквам да изсъхне и се мажа със крем Здраве. Ефекта е видим. А и 3 пъти седмично си правя маски с хума, и ми се отразява много добре !

Невъзможно е да обичаш и да бъдеш разумен !

Действааа ... ии не вредии никък .. слагаш го на проблемните месста преди да си легнеш и на сутринта ефекта е отразителен
    Аз си правя 2-пъти в седмицата маска с хума .. сяка вечер си почиствам лицето с тоник ии с един гел ..много успокояващ и лицето ми е безупречнооо ...
    : ))

Град
    Велико Търново
    И аз го използвам. Супер е, но май напоследак не ми действа незнам защо .Пробвай го

аа..също много ефективно е първо маска с захар и след това да се намажеш с крем Здраве преди лягане..на сутринта имаш уникалнооооо мека кожа..
    : ))

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    излезне ли ми пъпка малко спирт и малко крем Здраве и я няма :P .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Подкожна маха ли или само гнойни?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Подкожната преди това трябва да махнеш слоя мъртва кожа над нея с пилинг или с нагорещена игла и тогава според мен, иначе не знам как ще стане номера..

Аз бях малко песимист, вчера видях една пъпка, изстисках я, намазах я със спирт и тя стана една такава огромна но вечерта проспах намазана с крема и не че сега я няма, но разликата е видима
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Съвсем наскоро разбрах, че крем "Здраве" става и за пъпки и в наи-скоро време мисля да си го взема. Той ми е последната надежда, какво ли не съм опитвала, но без резултат... Надявам се наистина да има ефект, защото имам огромен проблем с пъпките.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ух онзи ден ми изследна една пъпчица на челото и реших да пробвам с крем Здраве.. е да ама не мина веднага.. ии след като се намазах след няколко часа ми се стори , че е станала по-зле
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Ух онзи ден ми изследна една пъпчица на челото и реших да пробвам с крем Здраве.. е да ама не мина веднага.. ии след като се намазах след няколко часа ми се стори , че е станала по-зле

може само да ти се е сторило, не вярвам от крем да ти стане нещо, нооо.... пък и няма как да ти мине веднага

Цитирай Първоначално написано от vvvanilla
    И аз го използвам. Супер е, но май напоследак не ми действа незнам защо .Пробвай го
    може би си го ползвала прекалено дълго време и организмът е свикнал с него така става при някои лекарства

Има ли разлика м/у този с леката формула и този където го дават против кожни раздразнения?Или са еднакви?Кой ви помага повече за борбата с пъпките

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    То и Здраве е от на бабите ни времето, аз ползвам и Бочко и Здраве , зависи кое набарам първо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си