- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Your Happy Stories
Разкажете вашите щастливи любовни историй и преживявания.![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Ми ако нямаме такива кво правим![]()
Тогава - не пишете в темата.![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
всяка една минита е щастлива за мен с мойто момчевсе се забавляваме нещо,и си измосляме нещата които правим да ни правят щастливи и весели.
Много хубава темичка, ама навява тъжни спомени в мен, като се сетя за хубавите историйки с моята бивша.. Е, ще разкажа как се запознахме, понеже беше най-хубавият миг в моя живот.Миналият Ноември, като всяка събота имахме мач, на полувремето тренера ни се скара понеже не играхме нищо и не ни позволи да се приберем в съблекалнята, а останахме на терена. Тогава забелязах едно много сладко момиче да гледа постоянно в мен, тя ми махна с ръка. 2-то полувреме си оправихме играта и вкарахме гол, с който победихме. После излязох от стадиона да се прибирам вкъщи и я видях, момичето което така невинно гледаше в мен, ме чакаше. Отидох при нея и не знаех какво да правя. Тя ми каза следните думи: "Много сте добър, господине" , а аз гледах като ударен от гръм, понеже не знаех какво става. После излязохме и наистина си прекарвахме чудесно, бяхме заедно. Сега не е така и тя не е идвала на стадиона от половин година..
![]()
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Любовни ли трябва да са, че аз за тази част от миналото си не искам да говоря.
Иначе ми беше много яко като спах в градинката пред Бургаската гара след Spirit-a. Или като ни качиха на стоп в едно камионче за разнасяне на бира и така от Иракли до Обзор. Също и като си мих зъбите в 6 часа в тоалетната на един бар и едно момче ме попита: "Твърде късно или твърде рано?"А аз му отговорих със сапунена уста
![]()
От това море може само хубави неща да разказвам. : )
Вие на хероин ли сте бе?
Е щом може и нелюбовна може и аз да се включа xD ...
Да на спирита и аз си изкарах много яко 1во че си празнувах рд-то на третата вечер ииии меко казано се икзъртих...Но кулминацията беше, когато единия отиде по нужда в една от еко тоалетните и го затискахме за около минута 2 .. През цялото време той не спря да блъска и да крещи "ПУСНЕТЕ МЕ ТУКА ИМА РЯДКО"
![]()
^![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
хааах мии на 31.12.07г .. му казах, че го Обичам ии като по чудо беше споделено .. хах но за мен това не е "щастие" най - малкото, защото сега сме разделени ..![]()
.. с него ми бяха и малкото хубави спомени .. е предполагам, че скоро няма да има такива ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ммм..спомням си когато я видях за първи път, не беше много направена, най-обикновенна, даже да си призная малко не ми допадна, но с времето си свикнахме и си се грижа за нея все още. Вече се е поразкрасила значително, даже бих казал, че е станала голяма крассавица и си я поддържам редовно естествено: бензин,гуми,масла...![]()
Моята история тръгва от едно напиване .. ако не бяхме пийнали,нямаше да се случи нищо.Хубав рожден ден беше.25 август,завинги в сърцето.
Имам история..но не е хубава![]()
Ооо имам много готини случки с бивши гаджета
1.Миналата година на морето с компанията стояхме в апартамента и по едно време тогавашния ми приятел ми вика "Слънце айде да се разходим,че тук ми е скучно!" и аз естествено се съгласихБеше почти полунощ,а ние отидохме до един безлюден плаж близо до Кранево
На мен ми стана студено,защото бях с няк'ви къси гащета и тениска
Той извади едно голямо одеало от колата застана зад мен и ме гушна с него
Беше много сладко
Стана 00:00ч. и той ми вика "Ааа я виж в пясъка има някаква кутийка
" Наведох се,взех я и като я отворих видях една гривничка с 2 висулки (моята и неговата буква
![]()
) Еххх това беше най-готиния подарък
![]()
2.Преди 2 години с тогавашния ми приятел ни беше избило на лигавене и докато си миехме чиниите започнахме да се заливаме с водаАз с 2 чаши ходя ту в банята,ту в кухнята ... Той с няк'ва купичка
Лелеее целия апартамент беше във вода
На края се усетихме,че техните скоро ще се приберат и с близо 20-тина хавлии успяхме да изсушим (долу-гооре) стаите и коридора
![]()
3.Аз,момчето от първата история и братчето му се разхождаме в Дунавската градинаВ един момент малкия (тъкмо се беше научил да ходи сам) тръгва да бяга към едни люлки и аз тръгвам след него крещейки "Викторе,ела тук веднага!!!" и едни баби от съседната пейка викат "Еййй виж днешната младеж ... Бащата с цигара в уста и без никаква реакция,а майката тича след сина си ... Ама иначе к'ви са хубави и млади ама много рано са си направили дете ..."
![]()
![]()
4. Лятото на 2007 год. бяхме с компанията в една вила в КрапецДругите решиха да отидат до Добрич на гости на една приятелка,а аз и моя останахме там.Вечерта моето диване излезе за 20-тина минути
След това се върна с 20 и няколко рози,които накъса и пусна в басейна
Имахме един голям надуваем дюшек (2х2 метра),който беше вътре.Двамата седнахме в него с по чаша пина колада в ръка и си говорехме няколко часа
После правихме к'вот правихме и заспахме там (оффф добре,че не си бях махнала бельото
).На сутринта ни събудиха с пръскачката от градината
и аз за малко да се удавя в басейна
Оффф мързи ме да разказвам други подобни истории с гаджета![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ъъъ не мамин златен ..Първоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
нИ познЪ ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами,чесно казано,нямаме кой знае колко интересни моменти заедно.Всеки момент с него е специален(така и трябва).За мен най-специални са моментите,когато ме гледа в очите и ми казва какво означавам за него(когато ми го и доказва,де),когато усещам и виждам колко много ме обича,че за него съм единствена,нищо,че не съм от най-сексапилните девойки.
когато се запознах с г-ца Х
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH