.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Всъщност главната идеята на това е да бъдат избити евреи, и антентаторите са решили да ударят там, където има най-много. В момента гледам документалния филм по national geographic
    Аха.. а ако пръдна и токсичната ми пръдня убие някоя бабка в тролея и после кажат, че е атака срещу евреите ще повярваш ли ?

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от leprechaum
    ^И защото не ги познаваш хората не заслужават да почиват в мир? Става въпрос за зачитането на толкова много, злополучно загинали хора. Никой не те кара да ревнеш за тях. Уважение, това е.
    Има ли смисъл от зачитане само на думи?

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от leprechaum
    ^И защото не ги познаваш хората не заслужават да почиват в мир? Става въпрос за зачитането на толкова много, злополучно загинали хора. Никой не те кара да ревнеш за тях. Уважение, това е.
    Има ли смисъл от зачитане само на думи?
    Не. Смисъл за мен няма. Затова и не съм писала в тази тема. Но смисълът е другаде- в това да си спестиш излишния и ненамясто коментар.
    'Cus history is all dreams.'

''..No more blood for oil, we got our own battles to fight on our own soil
    No more psychological warfare, to trick us to thinking that we ain't loyal
    If we don't serve our own country, we're patronizing a hero
    Look in his eyes its all lies..''
    Живеем си назаем дните...

Всичко е било постановка.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    има един мн хубав филм посветен по темата - Loose Change се казва. има го качен в замунда.
    буквално разбиха американското правителство с него
    Дам. М/у другото, подписа ти е много интересен.

R.I.P.

Смърт на всички терористи!

"Evil is powerless, if the good are unafraid."
    - Ronald Reagan, 1981

Цитирай Първоначално написано от ich_komme_aus_japan
    Изненадан съм, че толкова малко хора знаят, че 9/11 е изигран от тайните полиции на САЩ, а не от АлКайда.
    Всъщност АлКайда дори не съществува. Няма такава организация просто, това е името на военната програма на суперкомпютрите на САЩ в Пентагона през миналия век, ако някой се интересува, нека се порови малко. Терористи има, но не се крият в планините на Афганистан, нито пък са водени от Осама бен Ладен, той също е несъществуващ.
    Осама бен Ладен идва от сем. бен Ладен, които са от 2 поколения граждани на САЩ. Осама дори е стоял в американска болница и е бил посещаван няколко пъти от агенти на Ф.Б.Р., месеци преди 9-ти септември.
    Осама има и брат - Салим бен Ладен, който работи като шофьор на ТИР в Тексас и е бивш агент на Ф.Б.Р. Осама има и връзки със семейство Буш.
    Месец преди 9/11 организация "Карлайл груп" осъществява среща на 4 очи между Джордж Буш и Осама бен Ладен в Либия.
    Финансирането на "държавния" акт на 9/11 е организирано пък от пакистански генерал Омар Шейх, който на сутринта 9/11 е закусвал с сем. Буш в белия дом.

А сега и 9/11 се случва.

Всичко върви... тоест "лети" по план и като по часовник всичко става точно така и тогава, когато организаторите го планират.

Първия самолет (Бойнг 707) удря кула 1 от световния търговски център.
    Трети самолет се врязва в Пентагона.
    Втори самолет удря кула 2 от СТЦ.
    Четвърти самолет се разбива в поле край гр. Шенксвил, в опит да се разбие в щаб квартира на ЦРУ.

Кулите падат една след друга по "палачинков" модел, сиреч - етажите падат един в-ху друг и така сринват цялата сграда. Това е станало (според медията) заради стопилите се опори и колони, задържащи небостъргачите, от топлината, с която е горяло горивото на самолета.
    Това е невъзможно, защото колоните са много, от стомана, която се топи при много по-висока температура, от тази на горенето на джет-горивото.
    Кулите са паднали с една и съща скорост - 10 секунди.
    Ако вземем топка и я хвърлим от СТЦ, тя ще стигне земята за 10 сек., ако няма никакво съпротивление.
    Проста математика изчислява, че кулите са падали с 10 етажа на секунда. А как става това? Какво може да "премахне" масата с такава лекота? - експлозиви.
    Оцелял от атаката, работещ в подземието на кула 2 казва, че бомба гръмнала в подземието и ранила много хора, когато се опомнил се чул втори взрив - самолета се разбива отгоре.
    След това един обвинените "терористи похитители", който е трябвало да е умрял, се оплаква на Ф.Б.Р., че са го натопили използвайки паспорта му, той е пуснат и още е жив, нямал е представа как да лети със самолет.

Междувременно "самолета", разбил се в Пентагона е изгорял напълно, оставяйки само малки метални частици и разрушение след себе си.
    "Летеца" е разпознат мъртъв и е с леки изгаряния, въпреки че самия самолет е изгорял напълно.
    След това цялото място е било покрито с пясък и чакъл буквално прикриване на следите.
    Камера на хотел е заснела "самолета", но още секунди след врязването му в Пентагона записите са конфискувани от агенти и до днес не са пуснати пред американците.

Самолета в Шанксвил също не е оставил следи от самото си съществуване, оставяйки само дупка в полето.

Искате да знаете още нещо интересно?
    СТЦ се състои от няколко кули. Кула номер 7 също е паднала, малко след предните 2. Тя не е била ударена от самолет, дори не е засегната от другите сгради, в нея са намерени остатъци от химикали, използвани за създаване на експлозив "Термит", такива химикали са намерени и в другите кули.

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ ІІ-

А сега защо беше цялата тази работа.
    След тази катастрофа американското правителство провежда закон за "мерки против тероризъм" и слага началото на "война с тероризма".
    Тези закони не пазят американския народ от терористи, те го лишават от много от неговите права. В момента в Америка полицията може да нахлуе в дома ти и да претърси всичко, дори да те арестува по всяко време и да те обвини в тероризъм, което вече се е случвало много пъти на невинни хора.
    Във Великобритания също стана така, след като се взривиха бомби в метра в Лондон, естествено от радикални ислямисти.
    Но за това не мога да говоря, защото се изморих от писане.

Надявам се че просветих някои хора.

Айде, democratos, чети, че като гледам не си много запознат.

Истината за 11 септември 2001 г.

Началото на края на кулите-близнаци

Днес се навършват осем години от контролираното събаряне на кулите близнаци във Ню Йорк.Специалисти са убедени, че кулите-близнаци са рухнали, защото са били минирани и взривени отвътре.Няколко години подред целият свят беше убеждаван от страна на американската правителствена администрация, че кулите-близнаци са паднали, защото големите количества керосин от двата самолета са разтопили металната структура на Световния търговски център в Ню Йорк.
    Трагедията отне близо 4000 човешки живота и стана главна причина за т.нар.“война срещу тероризма“, в която по последни данни жертвите са вече близо милион.
    Тази на пръв поглед достоверна версия се оказа една от най-колосалните лъжи на нашето време, смятат специалисти – архитекти, строители и инженери, и споделят мнението си в сайта www.ae911truth.org.

Това, което беше считано през последните пет години за провокативна, конспиративна теория, се оказа зловещата истина за едно от най-големите престъпления в човешката история. Специалистите днес са убедени, че кулите са рухнали, защото са били минирани и взривени отвътре.В петиция, подписана от над 130 американски експерти по строителството, обединени в сдружението „Архитекти и инженери за истината за събитията от 11 септември“, и адресирана до Конгреса на САЩ, се твърди, че кулите са паднали, затрупвайки хиляди невинни човешки същества, вследствие на „контролиран взрив“, извършен от професионалисти, а не защото самолетите са се забили в тях.
    9-11_Truth_3В светлината на новите доказателства вече може да се твърди с голяма сигурност, че атентатите са режисирани от кръгове, близки до днешната администрация на Белия дом. За повече подробности можете да се информирате, ако изслушате лекцията на един от ръководителите на „Архитекти и инженери за истината за събитията от 11 септември“ Ричард Гейдж, достъпна тук.

В седмиците и месеците след атентатите са повдигнати въпроси относно официалната версия:

* Защо NORAD (командването на ВВС на САЩ) не е защитил Световния търговски център и Пентагона, две известни цели за терористи?
    * Защо разузнавателните служби и службите за сигурност не са предотвратили атаките, въпреки многобройните на предупреждения?
    * Защо е позволено на президента Буш да остане в училищната стая във Флорида над 10 минути след като му е казано, че Америка е нападната?
    * Никога в историята небостъргачи със стоманена рамка не с рухвали напълно, освен при контролирано срутване. Защо това се случи три пъти на 11 септември?

„Loose Change“ е документален филм за атентата спрямо Световния търговски център в Ню Йорк, Пентагона и падането на полет 77 в Арлингтън на 11 септември 2001. Филмът поставя под съмнение официалната версия за случилото се и обвинява правителството на САЩ в конспирация.Филма може да го изтеглите от тук.

9-11

http://bg.altermedia.info/?p=12348

Sorry, политпропаганда не чета!

Всички вие трябва да се засрамите!

- Ronald Reagan, 1981

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    стар и известен трол ...

Да, нали? Аз съм трола, който говори ИСТИНАТА, докато някаква промити лайнарчета на 12-13 години оскверняват паметта на загиналите и всичко свято за което добрите хора се борят!

- Ronald Reagan, 1981

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ти що не си стягаш багажа за Америка?

досега да го беше направил 100 пъти.

Цитирай Първоначално написано от democratos
    Да, нали? Аз съм трола, който говори ИСТИНАТА, докато някаква промити лайнарчета на 12-13 години оскверняват паметта на загиналите и всичко свято за което добрите хора се борят!

Смешен си, бе...

Цитирай Първоначално написано от democratos
    серем ти на живота, малолетен хероинист, не ми пука за безмозъчните американци, сами си го докараха, пука ми за милионите избити палестинци, поне последните знаят за какво живеят и търсят истинската свобода, коята не е в кеефси или кока-кола, хората нямат какво да ядат, защото виждат истината на този демократичен свят.ДА СЕРЕМ НА САЩ, най-големия агресор на този свят, няма мир защото има една сбъркана държава!

http://www.vbox7.com/play:d299d3d8

Замислете се!

- Ronald Reagan, 1981

Направи ни услуга като си прережеш вените. :)

Тоя тип е трагичен случай.
    Иначе, кво ме топли мене за 11 септември?
    Всяка година ни го натякват, сякаш на някой му пука.

серем ти на живота, малолетен хероинист, не ми пука за безмозъчните американци, сами си го докараха, пука ми за милионите избити палестинци, поне последните знаят за какво живеят и търсят истинската свобода, коята не е в кеефси или кока-кола, хората нямат какво да ядат, защото виждат истината на този демократичен свят.ДА СЕРЕМ НА САЩ, най-големия агресор на този свят, няма мир защото има една сбъркана държава!
    +1

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Да, имам рожден ден. :Д
    Бати якото.
    ахахахах

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Никога няма да се докоснете до божествените тайни, които крият военните!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Никога няма да се докоснете до божествените тайни, които крият военните!
    ЙЕС ЪФКОРС!! КАЖИ ИМ ГО!!

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    лека им пръст

Чудя се дали да гледам Zeitgeist. Ама като се замисля, и тоя филм промива мозъци може би, но по свой начин.

Град
    столицата
    Дано няма повече такива трагедии...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си