- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Рев за оценки
Нека всеки тук да каже дали някога е циврил заради лоша оценка!Аз лично - да, за което много съжалявам! Все пак оценките не са най-важното в живота....
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
ми в 3ти клас се разревах за първата си 4ка![]()
иначе от 5клас нагоре не съм ревала
Леле има едно зубърче от моя клас, което се разплака че има 4ка и техните още малко ще го пребият, а е 8ми клас по дяволите, може ли да има такива родители
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Понякога и да искаш, и да не искаш пак ревеш и не можеш да се сдържиш. Разочарованието от провала си казва думата
Тва с реването беше само в началото. От години вече не ми пука дали ще е 2 или 6 .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз по-скоро се ядосвам, когато знам, че мога, а точно в тоя момент не съм го направила. ;д
Тъпо е !![]()
За първата ми двойка в пети клас плаках доста. Иииии по-миналата седмица се разплаках на контролното по физика, защото бях забравила да попитам (отсъствах предния път) дали ще имаме и не бях учила. Сигурно ще имам двойка.![]()
Оо да, определено се е случвало ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да.мин година като ми писаха 3 за срока по немски.Мен не ме бъркаше,ама пред майка ми какъв рев метнах,за да не каже на баща ми.Правя се на гузна.
Иначе веднъж ми идеше да се разрева за оценка,но не се.Беше мн важна.Тоя по трудово искаше да ми пише само на мен 5 за срока,и ако ми я беше писал успеха ми падаше на 5.46.Ама не ми я писа де.Никога не бих ревала за оценка.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тази година по математика имах контролно за домашно. С трудни задачи. Наистина се старах. Не успях да направя само едно под условие, но бях сигурно, че другото е вярно и ще имам хубава оценка. Имах 3. Не съм тръгнала да рева с глац, но сякаш една буца ми заседна в гърлото, а очите ми се напълниха със сълзи. Бях ужасно разочарована..
Мноо ясно.Сигурно 1-2 пъти се е случвало да цивря,ама не толкова заради оценката,а защото дадения преподавател ме е изнервил или не съм казала/написала това което трябва,а всъщност го знам.Аз така често се нерва на себе си или на учител,ама чак рев..Ама не верван на някой да не му се е случвало.
Плакала съм много пъти,и все още плача,когато се разочаровам от себе си.
за всяка четворка му удрям такъв рев...![]()
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Недейте рева много, щото преди пролетната ваканция ме изпитаха по география и от обща култура нацелвах некви неща, но успяха да ми стигнат само за 4ка . И ревнах, че ако имам 4 няма да ида на Кварна рок фест. Г-жата каза да науча цялата атомсфера, литосфера и хидросфера на български и френски и след вканацията ше ме изпита за 6ца... Е, зор беше.... Целия час по география целия клас ми задаваше въпроси.. Имах 6 накрая де :Д .
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Разбира се, че съм плакала за оценки. По-скоро от разочарование, че съм учила напразно, отколкото от страх да ми се карат. Като бях по-малка всичко по-малко от 6 заслужаваше таен рев.Вече не ми пука толкова много.
Боли ме мене дали ще имам две или шест .
Преди около 2 - 3 години бях ревала , ама са ми е през ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
В 6-ти клас след 6-ца за срока по френски пуснах 1-2 сълзи.Чувствах се толкова изненадан,но беше невероятно,не очаквах да имам 6,дори не съм и мечтал за такова нещо преди този момент.Иначе наскоро усетих и най-голямото разочарование.Не съм ревал много ясно,но след контролно по математика,на което очаквах да имам 4,просто ме заболя сърцето.Имах 4,но бях изпуснал цяла задача.Това почти на 100% уби възможността за годишна оценка над 4...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Аз реева замо за математиката(доста често) Просто толкова ме е яд за тоя предмет,защото решавам като невидяла и все ниски оценки![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
В 4-ти клас ревах,заради първата си 4-ка по Труд и техникаСега като се сетя ми става много смешно .. Иначе ревах и за първата си двойка в 6-ти клас .. Тогава беше за последно
![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
послено ревах на изпита след 7 клас като видях че имам 2.00 по математика,но след това се стегнах и 2-те са по рядко срещани![]()
Не съм ревала, а сега в момента съжалявам за географията(тя ми е балообразуваща за кандидатстването) защото сигурно ще имам 5, но ако искарам на теста 6 ще имам 6Но не се знае въпросите са много гадни
![]()