.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

доминиращия във връзката е този 4иито 4увтсва са по-слаби

убедила съм се 4е това е така.проблемът ми е 4е досега винаги моите 4увства са били по силни.незнам защо така се полу4ава,но накрая винаги аз оставам наранената въпроса ми е дали според вас това е вярно и в сегашната ви връзка (или отминалите ) кой е бил домениращия ?
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен
    Град
    <3
    Знаеш ли какво означава "доминиращ" и къде и как да го използваш?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Съгласна съм с теб, абсолютно същото си мислех снощи, когато бях в много лошо настроение. Стигнах до същия извод, който обича повече, накрая е нараненият. Логично ще е, и другият ако вижда това, да се чувства, че контролира нещата и, че е доминиращ. Мисля, че просто тези, чиито чувства са по-силни са готови на повече компромиси и съответно накрая страдат повече. Затова не е никак лоша идея в началото на връзката всеки да каже какви са очакванията му, за да няма изненадани и наранени, поне това е моето мнение.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    С две думи : т'ва са пълни глупости .. т'ва,че ти си наранената,не значи,че си тая дето обича повече.Смисъл просто на единия чувствата изтиват по-бързо.

доминиращ озна4ава да си налага мнението,когато се скарате вие да се извинявате първо и той/тя винаги да казва последната дума.
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    доминиращ озна4ава да си налага мнението,когато се скарате вие да се извинявате първо и той/тя винаги да казва последната дума.
    Това е абсолютно детинско разсъждение. За да е здравословна една връзка, в нея няма доминиращ и подчинен. И двамата са равнопоставени.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И как точно правиш извод само от себе си?

Това е доста контаминиран експеримент.
    Може просто ти да си безхарактерна и да се оставяш да те водят за носа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Съгласна съм с всички мнения,но е факт,че който показва чувствата си повече страда по-силно.А когато един човек се обеди в чувствата на другия,започва да си прави каквто иска и да приема понякога всичко като даденост.Сигурен е,показва по- малко чувствата си,а сигурно и изтиват,като вече не му е интересно..На мен ми се е случвало затова го приемам като истина,за себе си естествено.
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

и аз мисля че е вярно ...

"Мъдрите" хора от форума ще ти кажат колко е грешно това твърдение, колко хармония, разбирателство и равнопоставеност трябва да цари във връзката ...

... защото звучи мъдро.

Истината всеки я знае.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    "Мъдрите" хора от форума ще ти кажат колко е грешно това твърдение, колко хармония, разбирателство и равнопоставеност трябва да цари във връзката ...

... защото звучи мъдро.

Истината всеки я знае.
    Не. Мъдрите хора от форума знаят какво е истинска връзка. А вие явно знаете само връзките, в които се мерите кой е по-по-най.
    Един ден и на вас ще ви се изясни разликата.

И никога не е ставало дума за хармония и разбирателство. А за равнопостовеност.

Иронията не ти отива.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Crazytu
    Доминиращ има във връзките, където няма силни чувства и от двете страни. Но ако отношенията ви са сериозни и се обичате истински няма да има нито доминиращ, нито наранен.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Истината всеки от вас ще я разбере едва, когато наистина обикне някой, който да му отвърне със същото. Това в днешния момент аз да си задам въпроса кой от двамата - аз или приятеля ми, обича повече е глупаво, пък да не говорим да тръгна да разсъждавам върху отговора му. Във една връзка, ако единия доминира и няма компромиси, означава, че няма никаква връзка, а обикновено забавление, което за жалост наричате Любов.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от хората според мен ..

във връзката винаги се стига до момент,в който едини мачка другия. Когато обичаш даваш всичко от себе си на дадения човек,а той не го оценява... Приперно в последната ми връзка момчето ме обичаше 1000 пъти по-силно и искрено отколкото аз него и не знам,но в момента не аз се чувстрам като изтривалка... Така е газиш този,който те обича и обичаш този,който те гази

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    във връзката винаги се стига до момент,в който едини мачка другия. Когато обичаш даваш всичко от себе си на дадения човек,а той не го оценява... Приперно в последната ми връзка момчето ме обичаше 1000 пъти по-силно и искрено отколкото аз него и не знам,но в момента не аз се чувстрам като изтривалка... Така е газиш този,който те обича и обичаш този,който те гази
    Да, да, ама в тийнейджърските години.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Да, да, ама в тийнейджърските години.
    не знам,не знам,като изляза от тях,ще видя кво е положението

има много вярно в твойте грешни мисли

доминерещ не е ли думата ?! Всяката тема е все по-грамотно написана, не знам как го постигате!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе разказвате си приказки за да си успокоявате и без това обърканата представа за връзка.

Проблема е другаде...

Нищо вярно няма в думите ти.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Има истина в тези думи . .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Абе разказвате си приказки за да си успокоявате и без това обърканата представа за връзка.

Проблема е другаде...

Нищо вярно няма в думите ти.
    +1 Абсолютно нищо вярно

П.П.Абе диване що не си в скайп,а-а-а?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Има доминиращи доста често, и това са мъжете... и не толкова заради тях самите, а колкото заради жените тип: "Какво ще правим?' 'Еми не знаааааам' ; 'Къде ти се ходи?' 'Еми не знааааам където кажеш'.... 'Какво ще гледаме?' 'еми не знаааааам каквото кажеш'....

ей тва бездушие у някои жени може да ме изкара извън нерви, а имам такива приятелски двойки...вечната апатия сякаш, без собствено мнение, води се по акъла на всичко останало.... ужас!

за това и има доминиращи, защото на някой му е прекалено удобно да преживя интелектуално или иначе казано да изпадне в състояние на мозъчна смърт.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Има доминиращи доста често, и това са мъжете... и не толкова заради тях самите, а колкото заради жените тип: "Какво ще правим?' 'Еми не знаааааам' ; 'Къде ти се ходи?' 'Еми не знааааам където кажеш'.... 'Какво ще гледаме?' 'еми не знаааааам каквото кажеш'....

ей тва бездушие у някои жени може да ме изкара извън нерви, а имам такива приятелски двойки...вечната апатия сякаш, без собствено мнение, води се по акъла на всичко останало.... ужас!

за това и има доминиращи, защото на някой му е прекалено удобно да преживя интелектуално или иначе казано да изпадне в състояние на мозъчна смърт.

Re: доминиращия във връзката е този 4иито 4увтсва са по-слаб

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    убедила съм се 4е това е така.проблемът ми е 4е досега винаги моите 4увства са били по силни.незнам защо така се полу4ава,но накрая винаги аз оставам наранената въпроса ми е дали според вас това е вярно и в сегашната ви връзка (или отминалите ) кой е бил домениращия ?
    Доминиращ е този който умее да манипулира по добре другият, независимо дали има по силни или по слаби чуства...всичко е въпрос на тактика - игра на думи и скрити изказани по определен начин думи. Всичко е въпрос на skillz(както биха казали моите колеги геймърите) (:
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си