.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: маникюр

маникюр

какъв маникюр харесвате

Супер фен Аватара на galu6a
    как така какаъв маникюр
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

в смисъл........дали ви харесват дълги или къси нокти, кой цвят лак най ви отива...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    на мен ми отиват къси нокти със светъл лак.Просто имам малки ръце,на които по-тъмните цветове не стоят много добре,макар да слагам черно,червено и прочие по-тъмни.Освен това лесно ми се чупят ноктите и затова не бива да са много дълги.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на galu6a
    ахам.. обичам дългите нокти затова имам такива ,цвета според настроения обимач да правя декорации
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ахам.. обичам дългите нокти затова имам такива ,цвета според настроения обимач да правя декорации
    +1

Моя сега е така.. http://storage3.album.bg/05f/dsc0402...6_11819900.jpg
    Иначе предпочитам черното и бялото в комбинация..

обикновено ноктите ми са къси, щото имам малки пръсти и някак ми е странно с дълги нокти ..
    ии почти винаги с червен лак, ако не червен то- черен или шоколадово кафяв <3

аз обичам дълги нокти.Харесвам лакове с най-различни цветове(разбира се без зелено и жълто както и черно ) аз сега съм с някакво подобие на маникиор,но ноктите ми се цупят доста често и затова не си пуснам дълги нокти

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Страшно як

Харесвам дългите нокти,лакирани с всички цветове,с изключение на черно,синьо,зелено и жълто

Харесвам дълги нокти (не много дълги ама не и къси ) и всички цветове без жълтото ми харесват
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от pLaMmMmM
    Цитирай Първоначално написано от falshiwata
    Страшно як
    супер е,наистина!
    а по темата:ноктите ми са късички..по простата причина че ги гриза,но вече спрях и искам да си ги оставя дълги.За цвят предпочитам-лилаво,розово..най-различни!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    Wonderland
    дълги,дълги.. средна дължина.

лакирам се основно в червено.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Харесвам дългите нокти,лакирани с всички цветове,с изключение на черно,синьо,зелено и жълто
    +1
    ама съм се лакирвала в жълто и ме кефи и много обичам червения лак

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    амии харесвам малко по-дълги от нормално ..
    цветовее --> по-светлички .. розовичкоо, лилавоо, сребърноо .. френски маникюр

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    обичам средно дълги нокти, наскоро бях си ги пуснала доста, ама един по един се изпочупиха, а те се и огъват ... , така че не залагам на дълъг маникюрм, но харесвам ест да са добре оформени и обикновено цветовете, в които се лакирам са черно, червено и бордо, понякога си иг и "рисувам"

Е то все тая какъв е маникюра ако кожичките отстрани са изядени...
    Принципно много мразя дълги нокти (разбирай да стърчат 1-2 сантиметра), с разни чуднотии, обеци, брокати, боклуци, пфу! Страшен кич! Ако е лак или да е френски маникюр, или да е един цвят, не 150.. И черна лентичка за завършек е просто о-т-в-р-а-т не мога да си обясня как хората го правят.
    И дали е възможно женките да разберат, че не се плескат 3-4-5-10 слоя лак, а се слагат максимум 2, тънки?
    Why not try adding a bit of... Bongo?

Град
    [На Метри От Земята]
    аз обичам дълги... лятото имах много дълги, но сега малко ги смалих.. иначе за цветове няма значение.. попринцип всичко добре съчетано си е ОК.. и трябва да има декорацийка, може да е само 3 точки на единия пръст, но да са си там
    Просто аз

Попринцип харесвам по-дълги нокти - неудобно ми е с къси.. Цветове - всякакви. Обичам да си ги рисувам в цветченца и всякакви глупости.
    Nike...

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    мии, не обичам много дълги нокти, но е супер яко, когато ми чешат гърба с такива.
    моите са някакви.. средни. имам всякакви лакове, но най-често се лакирам с червено или тъмно синьо(биещо на черно).

Средна дължина,френски/червен

Супер фен
    Не мога гледам някви нокти като клюн на птица извити,стърчащи 2 см.... и кифлата,която ги носи се чуди къде да и държи ръцете
    http://www.kissandmakeup.tv/long%20nails.jpg трагедия...

Та,харесват ми средно дълги да речем.. нещо като на falshiwata е хубаво http://storage3.album.bg/05f/dsc0402...6_11819900.jpg

А аз не се цапотя много,много... нито пък се занимавам да рисувам цветенца,усмивчици,завърту лчици ... слагам си един много светло розов,почти бял лак. Иначе имам и други малко по-тъмно розови и един червен,който рядко слагам и тва е.

И без тва ноктите ми се трошат постоянно..

моите са средно дълги и само с топ лак ги лакирам или млечно розов, много си ги харесвам а и с топ лака са много естествени, не харесвам лъскави декорации и тем подобни

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    мойтве нокти са дълги,но не прекалено,като на вещица,все пак си ги поддържам,щом като искам хубави нокти трябва да полагам усилия за тях,използвам лакове за нокти само на Golden Rose fantastic color,защото покриват плътно,както искам аз,на мен този лак ми издържа по 6-7 дена,даже понякога и на 7-я ден не е мръднал,и изобщо нямам никъде обелено,сигурно може и 10 дена да издържи,но не съм пробвала,защото съм свикнала да си почиствам ноктите,пиля ги,махам тук там някоя кожичка и така,между другото от този лак не ми се чупят ноктите,и харесвам цветове като ярко розово,това лято най-много такъв цвят съм слагала,светъл,тъмен и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си